FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 19 nov 2017, 13:11

LegendKiller je napisao/la:Mnogi od vas su zaslijepljeni prevelikim optimizmom, treba paziti da ne bude bolnog pada. Ono jučer uopće nije bila dobra tekma kako se predstavlja ovdje. Puhalo je na sve strane u obrani, Pavlović je skinuo dva zicera 1 na 1. Šišić smiješnim pravio Bekica u odbrani. Ovako u derbiju ako budemo igrali loše nam se piše. Ja se bojim da ne bude bolnog prizmeljenja, nešto kao kod Čale, kada smo posle par dobrih tekmi poletili u visine.

I onaj Andusic je propali talenat. Lik od 20tak godina ušao, svjež, odmoran, trebao bi biti željan igre, a on nije uspio niti jednog je.benog driblinga napraviti i to protiv Regoja koji ima haman pa 40. Bruka ko sebe naziva talentom.
Al treba i reći da smo igrali protiv vrlo jake ekipe. Stoji sve za odbranu al je Mladost dosta kvalitetna, još nabrijana protiv nas, u ovom trenutku rekao bih da su opasniji od kona. Kone nas se plaše, jasno je to iz Adžemove izjave, i ako on ostane trener i nakon ovog kola moramo ih zgazit. A i da dobije otkaz, ko god bude interim menadžer u toj jednoj tekmi neće imat vremena da dobro podigne ekipu. Mi u derbiju moramo ići na pobjedu, dosta je bojažljivih utakmica.
Za Liju se slažem 100%, lik je prop'o totalno, ne treba više računat na njega.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 19 nov 2017, 13:22

LegendKiller je napisao/la:Mnogi od vas su zaslijepljeni prevelikim optimizmom, treba paziti da ne bude bolnog pada. Ono jučer uopće nije bila dobra tekma kako se predstavlja ovdje. Puhalo je na sve strane u obrani, Pavlović je skinuo dva zicera 1 na 1. Šišić smiješnim pravio Bekica u odbrani. Ovako u derbiju ako budemo igrali loše nam se piše. Ja se bojim da ne bude bolnog prizmeljenja, nešto kao kod Čale, kada smo posle par dobrih tekmi poletili u visine.

I onaj Andusic je propali talenat. Lik od 20tak godina ušao, svjež, odmoran, trebao bi biti željan igre, a on nije uspio niti jednog je.benog driblinga napraviti i to protiv Regoja koji ima haman pa 40. Bruka ko sebe naziva talentom.
I mene Bekica strah jer na toj strani igra po meni jedini igrac koji im nesta vrijedi, a nas Beka kako na koju nogu ustane
Mada mogo bi zakaric dobiti zuti danas aBd :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 19 nov 2017, 13:23

kengur je napisao/la:Koji je rezultat nasih kadeta ?
2 2

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 nov 2017, 13:26

Ko igra za raju i zanemari taktiku........
Vi kao da zaboravljate da mi na sergijici igramo protiv ISIL Uniteda. Penali, crveni kartoni, grubosti, opstrukcija igre i sve ostalo sto im treba da bar ostanu neporazeni, a vi bi da mi igramo leprsavo i napadacki. A o terenu i da ne pricamo. Skontace Husref nesto pametno.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 nov 2017, 13:27

Ako nismo dobili gol kad je po njegovoj strani gulio Stevanović koji je za Zakarića Willian, valjda nećemo ni sad. :mrgreen:
Samo treba lijevu stranu ojačat pravim krilom, juče Said nikako nije pomagao Bekiću, nije se vraćao nazad. Treba neko pokretljiviji i bi'će OK.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 nov 2017, 13:28

Liivak hladi damu na Fidziju sa Estonijom. :D Nije ulazio u igru jer su se mucili do 90.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 nov 2017, 13:30

skoroalen je napisao/la:Ako nismo dobili gol kad je po njegovoj strani gulio Stevanović koji je za Zakarića Willian, valjda nećemo ni sad. :mrgreen:
Samo treba lijevu stranu ojačat pravim krilom, juče Said nikako nije pomagao Bekiću, nije se vraćao nazad. Treba neko pokretljiviji i bi'će OK.

I ti sto kazes , mada generalno odbrana nam je potanka bgm, mada sad imamo Gazelu na sredini strasnu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2017, 13:31

MortemHz je napisao/la:
Esport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pioniri vode 2 1 ,mi dobili crveni karton.Sutaju se djeca ko velki :mrgreen:
6 bodova razlike, ne praviti gluposti do kraja,eto pionirske titule
:opaopa:
Hocemo titule u sve 4 kategorije ove sezone. :kafa:
:opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 19 nov 2017, 13:36

http://****/omladinski-fudbal/uziv ... -17/101580

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 19 nov 2017, 13:37

ne znam jesam li smio staviti link.zao mi je ako sam prekriso sta

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 nov 2017, 13:41

Tebra sad ides za Kanadu!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 nov 2017, 13:44

Kad se babo kuci vrati pijan, on napravi uvijek neki zijaaaaan...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 nov 2017, 14:05

Meni ne pije vodu ta priča "ako Adžem dobije otkaz, bojim se da ne dođe do pozitivnog šoka" itd. Ako ih novi trener za sedam dana može složiti, onda kapa dole. A realno, koga će naći za sedam dana?

Husref je već dobar period tu. Već su se konci pohvatali, uveli novi elementi u igri, brže, tečnije, ljepše to mnogo izgleda. Samo da se poradi na odbrani, ali mislim da je odbrana jučer bila loša prije svega zbog katastrofalnog Novakovića, koji blage veze nema o postavljanju. Općenito, ne volim igrače kao što je on. Isto krkan neki, samo izbija nešto, ništa ni sa čim. Volim stopere poput Mihojevića i Adukora, koji igraju mozgom, koji je znaju fino povući, odigrati, koji igraju mirno. Husref i traži takvu igru. Također, još jedan razlog zašto je odbrana bila loša jučer je Bekić, koji je katastrofalno odigrao u odbrani, dok je u ofanzivi bio jako dobar. Ali, kod njega se vidi napredak od dolaska Husrefa i možda je to jučer bio i loš dan, ali mora ga šef još pritisnuti i ukazati mu na njegove greške u defanzivi, jer mu non stop igrač sam ostaje. Što se tiče ofanzive, tu je veoma dobar. Dobar je na lopti, zna napraviti dobar potez, a i popravio je centaršut.

Samo malo poraditi na odbrani. Stavio bi Adukora u odbranu s Mihom i to je to. E ako nas onakav željo dobije, oni jadovi koji veze s igrom nemaju, ako dobiju nas koji razvaljujemo trenutno, ja onda ne znam. Sigurno će to Husref sve izanalizirati dobro, mislim nema šta on puno analizirati onakvu igru džemkovih pulena, samo neka obrate pažnju na Zakarića i to je to. Musemić je iskusan i imao je milion derbija i zna kako šta. Poznaje svakog njihovog igrača u dušu, jer je skoro svako kolo na golubarniku.

I mislim da stvarno ovaj derbi treba napokon krenuti oštro, pametno, s strpljenjem. Dosta više pačeničke igre, sakrivanja nekog, nepreuzimanja odgovornosti i čekajući neke eventualne greške protivnika. Ući oštro, nametnuti svoj ritam, lagano pratiti taktiku i doće sve na svoje. Uzmimo u obzir da će oni našteliti i sudiju, da će biti nepravde 1000%, ali i s tim se uhvatiti u koštac, jer ako pokažemo odličnu, borbenu i agresivnu igru, neće biti dvojbe oko pobjednika. Ne treba biti pickica i povući se i samo čekati kraj meča da se uzme taj bod, idemo na tri ako Bog da. Ja bi se iskreno malo i razočarao bodom, kako igraju štrumfovi, jača je Mladost. Također, teren će biti krompirište i sigurno neće biti puno prostora za kombinovanje i lijepu igru, ali šta ćemo..

Dobra analiza, dobra priprema, dobri treninzi su pola odrađenog posla i jaka uvertira, a onda taktika, nabrijanost, borba, agresivnost, pamet, smirenost i sreća je druga polovina. Samo polako..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 19 nov 2017, 14:10, ukupno mijenjano 4 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 nov 2017, 14:05

Ma jel se to neko ovdje boji malog željkana. :lol: :lol: :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 nov 2017, 14:08

MortemHz je napisao/la:
Esport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Pioniri vode 2 1 ,mi dobili crveni karton.Sutaju se djeca ko velki :mrgreen:
6 bodova razlike, ne praviti gluposti do kraja,eto pionirske titule
:opaopa:
Hocemo titule u sve 4 kategorije ove sezone. :kafa:
:opaopa: :opaopa:
:clap: :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 nov 2017, 14:38

Ja se ne brinem plaho. Bekić i Bandović su uvijek bili kante koje na derbiju pokidaju. Bekiću se ništa ne smije prigovorit na derbijima osim onog proklizavanja u aprilu, uvijek korektno odradi.
@AlfredNobel ma kakav sudija, te nam vadione ne trebaju. Sudije na derbijima su uvijek takve da se i oni useru mogućeg ishoda i zakidaju i nas i njih. Jedini put kad je baš bilo natezanja je ono kad nas je Jakupović opstruir'o na Koševu al i tu je bilo samo puno sjeckanja, gol smo regularno primili. A recimo sad na augstovskom derbiju je Kadušić zaradio crveni koji mu nije pokazan, a i Pero je zaradio crveni koji bi mu svaki sudija na svijetu pokazao jer je bio zadnji igrač. Hoću da kažem, ne treba se obazirat na suđenje i tražit neke alibije. Ubit ih na terenu i to je to.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 nov 2017, 14:41

Krste ga zadaje ponovo na sergijici ! :opaopa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 nov 2017, 14:45

FrancescoTotti je napisao/la:Krste ga zadaje ponovo na sergijici ! :opaopa:
A možda i Radovac opet protutnja kroz dvadesetoricu. :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2017, 14:45

100%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 nov 2017, 14:52

MortemHz je napisao/la:
100%
Kad ce se moc kupit karte? Ili uzet :mrgreen:
Znal se kolika je cijena za nas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []