FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Dobili smo Proleter u Gradišci sa 5-1- Golove dali Žera, Bursać, Krezović i još neko (ne znam ko). 

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Finale igrate u nedelju, sutra se igra drugo polufinale Kozara - Crvena ZemljaHemuli je napisao/la:Dobili smo Proleter u Gradišci sa 5-1- Golove dali Žera, Bursać, Krezović i još neko (ne znam ko).

FK Kozara osvajač 16. Fudbalskog turnira Gradiška 2011
U finalnoj utakmici 16. Fudbalskog turnira Gradiška 2011 fudbaleri Kozare su savladali Rudar Prijedor nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 6-5 (1-0/1-1).
Fudbaleri Kozare odlično su počeli utakmicu i poveli u 10. minutu golom Senada Mujića. Kozara je bila bolji protivnik veći dio utakmice, da bi nakon prekida u 80. minuti fudbaleri Rudara uspjeli da izjednače rezultat. Pošto je utakmica završila neriješeno pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Golman Kozare Dalibor Kozić, ujedno i najbolji golman turnira uspio je da zaustavi jedan udarac sa bjele tačke, dok su svi izvođači za Kozaru bili uspješni i tako je Kozara odbaranila trofej osvojen na ovom turniru prošle godine. FK Kozara je osvojila i trofej za fer plej, a Bojan Spasojević sa 2 postignuta pogotka najbolji je strelac turnira.
FK Kozara je tako sa ukupno pet osvojenih turnira dosad najuspješniji učesnik 16 fudbalskih turnira koji se svakog ljeta igra u Gradišci u organizaciji Područnog fudbalskog saveza Gradiška.
U finalnoj utakmici 16. Fudbalskog turnira Gradiška 2011 fudbaleri Kozare su savladali Rudar Prijedor nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 6-5 (1-0/1-1).
Fudbaleri Kozare odlično su počeli utakmicu i poveli u 10. minutu golom Senada Mujića. Kozara je bila bolji protivnik veći dio utakmice, da bi nakon prekida u 80. minuti fudbaleri Rudara uspjeli da izjednače rezultat. Pošto je utakmica završila neriješeno pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Golman Kozare Dalibor Kozić, ujedno i najbolji golman turnira uspio je da zaustavi jedan udarac sa bjele tačke, dok su svi izvođači za Kozaru bili uspješni i tako je Kozara odbaranila trofej osvojen na ovom turniru prošle godine. FK Kozara je osvojila i trofej za fer plej, a Bojan Spasojević sa 2 postignuta pogotka najbolji je strelac turnira.
FK Kozara je tako sa ukupno pet osvojenih turnira dosad najuspješniji učesnik 16 fudbalskih turnira koji se svakog ljeta igra u Gradišci u organizaciji Područnog fudbalskog saveza Gradiška.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Jel zadovolio sadic (onaj iz Olimpica)???
-
- Kontakt:
Pa tu je,al mene nije nesto odusevio...Mislim nije ni imao priliku nesto da se dokaze...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
A gdje ga koristi?rudarprijedor je napisao/la:Pa tu je,al mene nije nesto odusevio...Mislim nije ni imao priliku nesto da se dokaze...
-
- Kontakt:
Na beku ako sam dobro vidio 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
-
- Kontakt:
Ma da bek , desni.....ali je on bio alternativa ako Soda ode....medjutim Soda nije otisao tako da ce po svemu sudeci neprikosnoveni Nebojsa Sodic ostati na svojoj poziciji ( sto po meni i zasluzuje) a da Sada treba dobiti priliku , naravno da treba jer kao i svi ostali mladi igraci koji godinama sjede na klupama naseg ili nekog drugog žnj kluba ja se nadam da ce ove sez trener Radovic uciniti ono sto je naumio i napokon poceti davati priliku mladim , bilo to izdancima nase skole ili neke druge , ali prije svega da mladost ima neku ulogu!rudarprijedor je napisao/la:Na beku ako sam dobro vidio

Danas u Ljubiji igramo protiv Krajine Cazin.
Uvijek je igrao u sredini, pa zato pitam.Vastecija_GSE je napisao/la:Ma da bek , desni.....ali je on bio alternativa ako Soda ode....medjutim Soda nije otisao tako da ce po svemu sudeci neprikosnoveni Nebojsa Sodic ostati na svojoj poziciji ( sto po meni i zasluzuje) a da Sada treba dobiti priliku , naravno da treba jer kao i svi ostali mladi igraci koji godinama sjede na klupama naseg ili nekog drugog žnj kluba ja se nadam da ce ove sez trener Radovic uciniti ono sto je naumio i napokon poceti davati priliku mladim , bilo to izdancima nase skole ili neke druge , ali prije svega da mladost ima neku ulogu!rudarprijedor je napisao/la:Na beku ako sam dobro vidio
- Жика Павловић
- Kontakt:
& је ??Hemuli je napisao/la:Danas u Ljubiji igramo protiv Krajine Cazin.
Izgubili smo 2-0. Prvo poluvrijeme igrala prva postava, drugo ostali. Yebiga..." ? je napisao/la:& је ??Hemuli je napisao/la:Danas u Ljubiji igramo protiv Krajine Cazin.
-
- Kontakt:
ala kriminala!Hemuli je napisao/la:
Izgubili smo 2-0. Prvo poluvrijeme igrala prva postava, drugo ostali. Yebiga...
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Krajina povela golom Selimovica (zabio glavom) u prvom poluvremenu. Ne znam je li igrala vasa prva postava ali sam dobio info da je Krajina dominirala i prvim dijelom.
U drugom dijelu posao zavrsio Sisic... 2:0
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
http://www.cazin.net/cazin/krajina-savl ... u-gostima/" onclick="window.open(this.href);return false; eto tu vise
Igrači prijete štrajkom
Fudbalski klub Rudar Prijedor, poslije ostavke prvog čovjeka Draška Simića, i dalje je bez predsjednika te je na taj način nastavljena kriza rukovođenjem ovog sportskog kolektiva. Kako se trenutno stvari odvijaju i neće ga uskoro ni imati, jer ljudi koji su do sada o svemu odlučivali nalaze se na godišnjem odmoru, te je Drago Milošević i dalje u ulozi vršioca dužnosti zvaničnika Prijedorčana.
- Tačno je da je sezona godišnjih odmora i mi se nadamo da će se uskoro riješiti pitanje predsjednika kluba i to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku - saopštio je Zoran Janjetović, sekretar fudbalskog premijerligaša BiH iz Prijedora.
Međutim, svi ti problemi polako se prenose i na igrački pogon. Većina fudbalera je nezadovoljna, ostala su im neisplaćena dugovanja iz prošle sezone (rate iz ugovora, premije), a iz novijeg perioda plata za juni koja je možda i najmanja o odnosu na druge sredine (500 KM). Kada se sve to sabere uprava igračima duguje blizu 40.000 maraka i još nema naznake kada će im to biti izmireno.
- Našem strpljenju polako dolazi kraj, mi živimo od fudbala, nemamo nikakva druga primanja i zaista nam nije jasno da nam se to još nije ispunilo. Ne znamo dokle će ovo više trajati i sve više razmišljamo da stupimo u štrajk, jer izgleda da samo na taj način možemo dobiti ono što smo pošteno na terenu zaradili - izjavio je jedan od fudbalera Rudar Prijedora koji je želio da ostane anoniman.
Iako igrači razmišljaju o štrajku, oni i dalje vrijedno rade u ovom pripremnom periodu pod rukovodstvom Dragana Radovića, šefa stručnog štaba, kako bi što spremnije dočekali premijerni meč u novoj sezoni 6. avgusta, kada igraju pred svojim navijačima protiv Olimpica. Do tog okršaja "zeleno-crni" će odigrati generalnu provjeru s prvoligašem iz Laktaša, i to u subotu, 30. jula, na svom stadionu s početkom od 17.30 časova.
Možda rezultati do sada nisu pokazivali ovo, ali situacija u klubu nikad lošija. Ako ne ispadnemo ove sezone, nećemo nikad.
Fudbalski klub Rudar Prijedor, poslije ostavke prvog čovjeka Draška Simića, i dalje je bez predsjednika te je na taj način nastavljena kriza rukovođenjem ovog sportskog kolektiva. Kako se trenutno stvari odvijaju i neće ga uskoro ni imati, jer ljudi koji su do sada o svemu odlučivali nalaze se na godišnjem odmoru, te je Drago Milošević i dalje u ulozi vršioca dužnosti zvaničnika Prijedorčana.
- Tačno je da je sezona godišnjih odmora i mi se nadamo da će se uskoro riješiti pitanje predsjednika kluba i to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku - saopštio je Zoran Janjetović, sekretar fudbalskog premijerligaša BiH iz Prijedora.
Međutim, svi ti problemi polako se prenose i na igrački pogon. Većina fudbalera je nezadovoljna, ostala su im neisplaćena dugovanja iz prošle sezone (rate iz ugovora, premije), a iz novijeg perioda plata za juni koja je možda i najmanja o odnosu na druge sredine (500 KM). Kada se sve to sabere uprava igračima duguje blizu 40.000 maraka i još nema naznake kada će im to biti izmireno.
- Našem strpljenju polako dolazi kraj, mi živimo od fudbala, nemamo nikakva druga primanja i zaista nam nije jasno da nam se to još nije ispunilo. Ne znamo dokle će ovo više trajati i sve više razmišljamo da stupimo u štrajk, jer izgleda da samo na taj način možemo dobiti ono što smo pošteno na terenu zaradili - izjavio je jedan od fudbalera Rudar Prijedora koji je želio da ostane anoniman.
Iako igrači razmišljaju o štrajku, oni i dalje vrijedno rade u ovom pripremnom periodu pod rukovodstvom Dragana Radovića, šefa stručnog štaba, kako bi što spremnije dočekali premijerni meč u novoj sezoni 6. avgusta, kada igraju pred svojim navijačima protiv Olimpica. Do tog okršaja "zeleno-crni" će odigrati generalnu provjeru s prvoligašem iz Laktaša, i to u subotu, 30. jula, na svom stadionu s početkom od 17.30 časova.
Možda rezultati do sada nisu pokazivali ovo, ali situacija u klubu nikad lošija. Ako ne ispadnemo ove sezone, nećemo nikad.

-
- Kontakt:
U prvom pol igrala je prva postava , valjda , a u drugom ostali....joj jojKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Krajina povela golom Selimovica (zabio glavom) u prvom poluvremenu. Ne znam je li igrala vasa prva postava ali sam dobio info da je Krajina dominirala i prvim dijelom.
Evo golovi protiv Kozare i mali izvjestaj sa turnira.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Sutra igrate prijateljsku protiv NK Jedinstvo Bihac na vasem terenu u Prijedoru 

~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
-
- Kontakt:
"prijateljska" ? , nisam siguran!Bihac-City-Boy je napisao/la:Sutra igrate prijateljsku protiv NK Jedinstvo Bihac na vasem terenu u Prijedoru

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nastrojeni21, Zaboljesutra i 274 gosta.