Odlazak u inostranstvo

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

soko
Kontakt:

Re: Odlazak u inostranstvo

Post Postao/la soko » 15 jul 2019, 16:42

VolimTz je napisao/la:Najbolja stvar kod ovih pametologa, ultra gay friendly ljevicara sto ne zele imati djecu jer je to out, je da ce njihov genetski kod nestati ukoliko ne budu imali djece. A to je win za nas desnicare i kompletan dunjaluk. :opaopa:

Nemojte se razmnozavati molim vas.
Desnicari npr u Americi ili Njemackoj tebe ne vole, nemas ti nista sa njima. Ti si iz Tuzle predpostavljam, pogotovo ako si musliman,taman ili imas muslimansko ime nisi dobrodosao u njihovu zemlju. A za neke, muslimane treba izbrisati sa planete.
Ova tema je da ljudi mogu vidjeti kad odu u inostranstvo sta ih moze cekati. Desnicari te vecinom kao stranca nece gledati istim, cim imas akcent i mislis da guras svoju kulturu.

Ljevicarima ne smeta niko, svi su dobrodosli. Otrpilike ovako, ne diraj me, ne nediram te. Ako si musliman, mozes slobodno biti musliman, curice u skoli mogu nositi marame ali isto tako trebas respektirate druge ljude i njihove nacine zivota.
Ako izgubis posao, drzava ce ti pomoci. Imas zdravstveno osiguranje itd itd

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jul 2019, 16:43

cadillac je napisao/la:Pazi molim te, arapi, pakistanci i ostala gamad će da “odnesu pobjedu”..
Pere islam mozak na ruke, što jes jes
A jok trpanje jaranima i setanje maltereza je stabilnije od porodice. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 15 jul 2019, 16:52

VolimTz je napisao/la:
cadillac je napisao/la:Pazi molim te, arapi, pakistanci i ostala gamad će da “odnesu pobjedu”..
Brkas pojmove
Brkas pojam muslimana iz bosne i njegovog poimanja porodice i muslimana iz Pakistana il Afg i njegovo poimanje porodice da treba **** bratovo dijete jer je sama isla po vodu na bunar
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 15 jul 2019, 17:00

VolimTz je napisao/la:
A evo i tvojih, kakva će ovo porodica da bude :kafa:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 15 jul 2019, 18:19

Ne misli on da ce ovi odnijeti pobjedu intelektualno, nego da ce ih istocnjaci "potamaniti" sa djecom.

Ko da si jednom vidio da Svabo voda cuku, a "mrčo" 5-6 djece.

Kosovo je tako dobilo drzavu, klepaj djecu dok ne nadmasis Srbe :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 jul 2019, 19:09

Vidim ovdje da ateisti imaju pogrešnu sliku o meni, ako sam musliman smatraju me nekom pristalicom bliskog istoka.

Upoznao sam mentalitet bliskog istoka i ne bi pozelio nikome da ima posla s istim. Kao Bošnjaka nacionalistu boli me više nego vas kada vidim da se nas narod krvno miješa sa turcima i arapima. Naša krv nije ista, bez obzira na vjeru. Mi nemamo istu kulturu i mentalitet, na bliskom istoku život ne vrijedi ništa i gubi se za dvije pogrešne riječi. Mi smo daleko od toga i trebamo ostati daleko.

Šta vi mislite da se Europa izgradila trpanjem u dupe, alkoholom i tramal partijama ? Europu je izgradio rad poštenih ljudi i zdravih porodica. Ako taj soj naroda Europe iščezne ona će nestati, preplavit će je razni narodi koji ne znaju kontrolisati bijes.

A mi Bošnjaci smo posebni, bijeli muslimani, jedini u svijetu. To je čast i velika odgovornost. Praktikujemo, oni koji praktikuju, ubjedljivo najispravniji i najčišći Islam u svijetu.

I zato što više malih Bošnjaka i Bošnjakinja, za slobodnu Europsku Bosnu. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 15 jul 2019, 19:23

VolimTz je napisao/la:Vidim ovdje da ateisti imaju pogrešnu sliku o meni, ako sam musliman smatraju me nekom pristalicom bliskog istoka.

Upoznao sam mentalitet bliskog istoka i ne bi pozelio nikome da ima posla s istim. Kao Bošnjaka nacionalistu boli me više nego vas kada vidim da se nas narod krvno miješa sa turcima i arapima. Naša krv nije ista, bez obzira na vjeru. Mi nemamo istu kulturu i mentalitet, na bliskom istoku život ne vrijedi ništa i gubi se za dvije pogrešne riječi. Mi smo daleko od toga i trebamo ostati daleko.

Šta vi mislite da se Europa izgradila trpanjem u dupe, alkoholom i tramal partijama ? Europu je izgradio rad poštenih ljudi i zdravih porodica. Ako taj soj naroda Europe iščezne ona će nestati, preplavit će je razni narodi koji ne znaju kontrolisati bijes.

A mi Bošnjaci smo posebni, bijeli muslimani, jedini u svijetu. To je čast i velika odgovornost. Praktikujemo, oni koji praktikuju, ubjedljivo najispravniji i najčišći Islam u svijetu.

Na koju foru?

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2019, 19:24

AshburtonG je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Vidim ovdje da ateisti imaju pogrešnu sliku o meni, ako sam musliman smatraju me nekom pristalicom bliskog istoka.

Na koju foru?
Koji su to muslimani jos bijeli i/ili zasto nismo bijeli?
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 jul 2019, 19:44

Ono kad imaš visoko mišljenje o sebi jer si bijel, musliman i još bošnjak :urnebes:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jul 2019, 20:30

Problem Evropskih ljevičara je jer su ****, i u političkoj korektnosti svi su im dobrodošli.

Hoće da radi i integriše se, Dobrodošao.
Neće da radi, integriše se, priča jezik, Mrš u **** materinu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2019, 20:43

Najčišći Islam je u Bosni.
Rakija ok, svinjetina ne ja sam musliman.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2019, 20:48

ASD je napisao/la:Najčišći Islam je u Bosni.
Kod mene,vjerovao ili ne,obrnuto :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2019, 20:50

BosniaBoston je napisao/la:
Svinjetinu jedeš, ali rakiju ne iz razloga jer si musliman?

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 15 jul 2019, 20:51

Il kad se ne trijezni 11 mjeseci a kad ja pijem pivo tokom ramazana gleda me sa gađenjem.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2019, 20:51

ASD je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:
Svinjetinu jedeš, ali rakiju ne iz razloga jer si musliman?
Ma jok.Ne jedem ni svinjetinu u Bosni,al kad odem vani ne tangira me to.A alkohol izbjegavam,samo u izuzetnim prilika.Krsim oba zakona,al jako rijetko
#Punoljetstvo

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2019, 21:00

To sad ne kapiram nikako. Tangira te što jedeš svinjetinu u Bosni, ali ne i vani? :D

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 15 jul 2019, 21:02

Lol asd ,pa ti si barem niđe veze s islamom , nema potrebe da nam šibaš pravila
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2019, 21:08

Ako je vjernik ni jedno ni drugo nije ok, a islam je isti svugdje, ljudi nisu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2019, 21:13

To naravno, samo je glupost reći kako je najčišći Islam u Bosni.
Pa Islamska zajednica je dopustila plaćanje kamata, o čemu drugo da pričamo? :D

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 jul 2019, 21:13

ASD je napisao/la:To sad ne kapiram nikako. Tangira te što jedeš svinjetinu u Bosni, ali ne i vani? :D
U bosni odnosno u sarajevu ima vise opcija.Rijetko ces na malom mjestu na jadranu od 1000 ljudi naci mesaru,a u restoranima od halala samo piletina i biftek od 40 kermi.Narucis kapricozu i sebi na dusu.A i na odmoru mrsko kuhat kuci
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.