Nema većeg baksuza, jedino Carvajal možda.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakav mu je ba ovo glas

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tite treba ovog ublehasa Raphinu klupirat pod hitno.
-
- Kontakt:
Ja mislim de ce ih obet njihov sebicluk prerano otjerat kuci, al vidicemo. Mogli su vcrs peticu uvalit i to da im se srbi zahvale sto nisu vise.
RIP PROBISVJET
samo allah zna koliko sam sretan ja i moja porodica
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Brazil proigrao izlaskom Dive iako je namjestio prvi gol 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
vise volim kad Srbija izgubi nego kad BiH pobjedi 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Realno su dobro i prošli Srbi na kraju. Rafinha je imao dva čista zicera, onaj drugi pogotovo. Sandro i Casemiro okvir gola, i još par prilika pred kraj.
Sve u svemu, najimpresivnija partija neke reprezentacije obzirom da je i protivnik respektabilan, a ne Kostarika, Australija ili Iran.
Vinicius 2 asista.
Brazil
Engleska
Francuska
Španija
Sve u svemu, najimpresivnija partija neke reprezentacije obzirom da je i protivnik respektabilan, a ne Kostarika, Australija ili Iran.
Vinicius 2 asista.
Brazil
Engleska
Francuska
Španija
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
jazuk
propo vatromet u lukavici

propo vatromet u lukavici

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Čuj Džele,
nema opuŠĆanja
nema opuŠĆanja

- Madagaskar
Meni se cini da nemas veliko znanje o fudbalu
Mozda da pocnes pratiti neki drugi sport?
Badminton na primjer
Onda nemoj ni navijat za BiH.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čisto odrađivanje posla od strane Brazila i opet rutinska pobjeda.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Previse je dizelasa u ekipi srbije, tu mislim i na ove bolje igrace tipa mitrovic ili sms. To je inace problem svih ekipa sa balkana, samo mozda tu hrvatska malo odudara. Takve ekipe jednostavno ne mogu protiv ovih koje imaju napadace koji u dva koraka dodju do tvog gola.
Odudara samo zbog Modrića i njegove radne etike, svi ostali iz one postave protiv Maroka su pun **** tromimiki09 je napisao/la: ↑24 nov 2022, 22:14Previse je dizelasa u ekipi srbije, tu mislim i na ove bolje igrace tipa mitrovic ili sms. To je inace problem svih ekipa sa balkana, samo mozda tu hrvatska malo odudara. Takve ekipe jednostavno ne mogu protiv ovih koje imaju napadace koji u dva koraka dodju do tvog gola.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kostarika, Katar i Srbija bas najgore odigrali, cak i Iran je bio opasniji na stranu 6 primljenih golova.
Koliko su ih ljudi iskarali i na kraju samo 2-0.
Tek sad postujem onih nasih 2-1 i sjajne igre protiv prime Messija i Argentine koja je dosla do finala.
Tek sad postujem onih nasih 2-1 i sjajne igre protiv prime Messija i Argentine koja je dosla do finala.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.