Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Trasimaco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Trasimaco » 09 mar 2010, 22:58

Jako lijepa utakmica. Gol Nasria je prelijep, a kontra kod gola Ebouea me podsjeca na nesto, ali se ne mogu sjetiti na sta. :mrgreen: Gdje ste ono naucili? :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 09 mar 2010, 22:58

on je ofiran frajer zamagljenih vidika
a evo na livescoru pis e50 za mali tim iz londona i onaj malj da je dao 3 gola mozda je neka greska
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 09 mar 2010, 22:58

Svaka cast,nema se sta rec,ocekujem opet prolaz Engleskih predstavnika makar do polufinala,mada je moglo to i bolje.Liverpool nas osramoti... :lol:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 mar 2010, 23:00

aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
Dobro da je pogodio onaj penal,a mogli bi otvoriti zasebnu temu u Bendyiju i da tamo kolektivno svšavamo na njegove golove.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 09 mar 2010, 23:03

Cescinho4 je napisao/la:
drop je napisao/la:@Cescinho 4...kakav ti je to homoseksualni potpis :?: cuj Ljubav vrati se:( ne brukaj se haveru,ljudi ti se smiju.
Fino sto ucis strane rijeci. Napredujes, al ako imas kakvih dusevnih problema ima tema i za to nemoj unistavati ovu lijepu temu u ovako lijepom trenutku.
Nego, jesi vidio supertalenta Nicklasa kako je 3 zabio?

hahahahahha e cuj supertalenat hahahahahahahhahahahahahahhah a drop svaka cast
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 09 mar 2010, 23:06

Cestitke na prolasku,lijepa partija raspolozenih Topnika. :)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 mar 2010, 23:14

Čestitke prekrasno i to je to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 00:22

Oko gluposti se raspravljate. Nikolas nije ni meni nešto posebno drag al se barem trudi više nego pola napadača danas..... Za njega nema izgubljene lopte... Al dobro, dok neki to shvate prođe voz za Hažiće... :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 10:03

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 10 mar 2010, 10:18

Nasri mi se pravo svidja, podsjeca me na Suareza :D
A i ovaj rus je odlican ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 10:19

Nasri je fenomenalan tehničar, predobar, samo što je imao problema sa povredama, odnosno nije se dobro priviknuo n EPL odmah, al sad... Fenomenalan...

Andrej, heh, maistor... Lucidan, kako Marijan zna reć ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 11:39

Svakako kontra Andreja i Emanuela podsjeća na vrijeme invicibles ;)

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 10 mar 2010, 12:06

sta da se kaze nakon onakvog sexa na terenu, svaki komentar je suvisan...nadam se da bendtner nece stat nakon ovoga, Arshavin vrhunski odigrao, Nasri klasa vec postao, svaka mu cast na pogodku, on je za mene igrac utakmice...ako nastavimo sa ovakvom igrom, + povrjedjeni kad se vrate, nece nam kraja biti =D
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 13:55

paja_patak je napisao/la:
drop je napisao/la:aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
Dobro da je pogodio onaj penal,a mogli bi otvoriti zasebnu temu u Bendyiju i da tamo kolektivno svšavamo na njegove golove.
Sto ti nisi takav talenat pa da te neko pogodi i da se lopta odbije od tebe u gol i to u ligi prvaka i to tri puta u jednoj utakmici?
Što prebacuješ pricu na licnu bazu?? pitam li ja tebe ista licno??
P.S. dokad se planiraš brukati sa tim konstantnim izmjenama nicka (Cescinho,paja patak,ljubav,cikcanga etc.)
Ljudi ti se smiju,vec sam ti rekao :(
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 14:01

sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i bolje :D sjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju :roll: a covjek dao 3 gola :geek: rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
ne mogu da vjerujem da smo i mi od nekoga fizicki nadmocniji na terenu
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere ;)
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 mar 2010, 14:04

emirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i bolje :D sjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju :roll: a covjek dao 3 gola :geek: rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere ;)
Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo mu :)

Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 14:08

drop je napisao/la:
paja_patak je napisao/la:
drop je napisao/la:aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
Sto ti nisi takav talenat pa da te neko pogodi i da se lopta odbije od tebe u gol i to u ligi prvaka i to tri puta u jednoj utakmici?
Što prebacuješ pricu na licnu bazu?? pitam li ja tebe ista licno??
P.S. dokad se planiraš brukati sa tim konstantnim izmjenama nicka (Cescinho,paja patak,ljubav,cikcanga etc.)
Ljudi ti se smiju,vec sam ti rekao :(
@ drop
jednom si napiso da simpatises arsenal koliko se sjecam,a to se po tvojim postovima ne bi moglo zakljuciti,poslije svake utakmice napadas igrace (npr bendtnera,ebouea) te su krampe te panjevi itd ohladi malo ;)
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 14:14

A to si ti :lol: u novom ruhu :mrgreen:
Veci sam simpatizer i navijac Arsenala od vas sviju koji se predstavljate kao ultra,mega,giga navijaci,ali se ne hvalim toliko.
Navijaca ne cini avatar nekog igraca niti napucani potpis na engleskom jeziku ;)

emirates boy
Kontakt:

Post Postao/la emirates boy » 10 mar 2010, 14:18

GunnerS je napisao/la:
emirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i bolje :D sjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju :roll: a covjek dao 3 gola :geek: rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo mu :)

Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...
svakako ono su jako opasni korneri koje eboue izvodi jer dovoljno je samo da neko naleti na onakvu loptu i to je gol
a sto se tice tima tesko je se vratiti poslije nesretnog slucaja (loma noge ramseya)za nas tim ali igraci za sad igraju
dobro sto je za svaku pohvalu,ipak u ligi prvaka suci malo vise stite igrace nego sto je to slucaj u ENGL. PREMIERLIGI
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 14:21

Paja patak

Jah ti ces mi reci...fake navijac...ocekujem da uskoro smisliš neki originalniji nick-name.
Eto otjeraj me sa ove teme ako možeš ;) a pisacu na njoj kad god to poželim i šta poželim,to mi ti ne možeš zabraniti...to što tebi smetaju moji postovi - tvoja stvar,morat ces se navici na njih :mrgreen:
Ja nikoga licno od foruaša ne prozivam niti vrijeđam... to ti meni radiš,ali onda moraš ocekivati da necu ni ja ostati dužan...jbg,tako to ide.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.