Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jako lijepa utakmica. Gol Nasria je prelijep, a kontra kod gola Ebouea me podsjeca na nesto, ali se ne mogu sjetiti na sta.
Gdje ste ono naucili? 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
on je ofiran frajer zamagljenih vidika
a evo na livescoru pis e50 za mali tim iz londona i onaj malj da je dao 3 gola mozda je neka greska
a evo na livescoru pis e50 za mali tim iz londona i onaj malj da je dao 3 gola mozda je neka greska
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Svaka cast,nema se sta rec,ocekujem opet prolaz Engleskih predstavnika makar do polufinala,mada je moglo to i bolje.Liverpool nas osramoti... 
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
Dobro da je pogodio onaj penal,a mogli bi otvoriti zasebnu temu u Bendyiju i da tamo kolektivno svšavamo na njegove golove.
Dobro da je pogodio onaj penal,a mogli bi otvoriti zasebnu temu u Bendyiju i da tamo kolektivno svšavamo na njegove golove.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Cescinho4 je napisao/la:Fino sto ucis strane rijeci. Napredujes, al ako imas kakvih dusevnih problema ima tema i za to nemoj unistavati ovu lijepu temu u ovako lijepom trenutku.drop je napisao/la:@Cescinho 4...kakav ti je to homoseksualni potpis :?: cuj Ljubav vrati se:( ne brukaj se haveru,ljudi ti se smiju.
Nego, jesi vidio supertalenta Nicklasa kako je 3 zabio?
hahahahahha e cuj supertalenat hahahahahahahhahahahahahahhah a drop svaka cast
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Cestitke na prolasku,lijepa partija raspolozenih Topnika. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Čestitke prekrasno i to je to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Oko gluposti se raspravljate. Nikolas nije ni meni nešto posebno drag al se barem trudi više nego pola napadača danas..... Za njega nema izgubljene lopte... Al dobro, dok neki to shvate prođe voz za Hažiće... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nasri mi se pravo svidja, podsjeca me na Suareza
A i ovaj rus je odlican
A i ovaj rus je odlican
Nasri je fenomenalan tehničar, predobar, samo što je imao problema sa povredama, odnosno nije se dobro priviknuo n EPL odmah, al sad... Fenomenalan...
Andrej, heh, maistor... Lucidan, kako Marijan zna reć
Andrej, heh, maistor... Lucidan, kako Marijan zna reć
Svakako kontra Andreja i Emanuela podsjeća na vrijeme invicibles
sta da se kaze nakon onakvog sexa na terenu, svaki komentar je suvisan...nadam se da bendtner nece stat nakon ovoga, Arshavin vrhunski odigrao, Nasri klasa vec postao, svaka mu cast na pogodku, on je za mene igrac utakmice...ako nastavimo sa ovakvom igrom, + povrjedjeni kad se vrate, nece nam kraja biti =D
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
Što prebacuješ pricu na licnu bazu?? pitam li ja tebe ista licno??paja_patak je napisao/la:Sto ti nisi takav talenat pa da te neko pogodi i da se lopta odbije od tebe u gol i to u ligi prvaka i to tri puta u jednoj utakmici?drop je napisao/la:aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
P.S. dokad se planiraš brukati sa tim konstantnim izmjenama nicka (Cescinho,paja patak,ljubav,cikcanga etc.)
Ljudi ti se smiju,vec sam ti rekao
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- emirates boy
- Kontakt:
sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i bolje
sjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju
a covjek dao 3 gola
rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
ne mogu da vjerujem da smo i mi od nekoga fizicki nadmocniji na terenu
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo muemirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i boljesjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju
a covjek dao 3 gola
rus se sjajno vratio nakon ozljede i po meni jedan od igraca utakmice iako je sinoc TIM BIO IGRAC UTAKMICE
Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...
- emirates boy
- Kontakt:
@ dropdrop je napisao/la:Što prebacuješ pricu na licnu bazu?? pitam li ja tebe ista licno??paja_patak je napisao/la:Sto ti nisi takav talenat pa da te neko pogodi i da se lopta odbije od tebe u gol i to u ligi prvaka i to tri puta u jednoj utakmici?drop je napisao/la:aha super- telenat je zabio tri strasna gola,loptama ga pogađao Arshavin i odbijale se od Panja u gol.
P.S. dokad se planiraš brukati sa tim konstantnim izmjenama nicka (Cescinho,paja patak,ljubav,cikcanga etc.)
Ljudi ti se smiju,vec sam ti rekao
jednom si napiso da simpatises arsenal koliko se sjecam,a to se po tvojim postovima ne bi moglo zakljuciti,poslije svake utakmice napadas igrace (npr bendtnera,ebouea) te su krampe te panjevi itd ohladi malo
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
A to si ti
u novom ruhu
Veci sam simpatizer i navijac Arsenala od vas sviju koji se predstavljate kao ultra,mega,giga navijaci,ali se ne hvalim toliko.
Navijaca ne cini avatar nekog igraca niti napucani potpis na engleskom jeziku
Veci sam simpatizer i navijac Arsenala od vas sviju koji se predstavljate kao ultra,mega,giga navijaci,ali se ne hvalim toliko.
Navijaca ne cini avatar nekog igraca niti napucani potpis na engleskom jeziku
- emirates boy
- Kontakt:
svakako ono su jako opasni korneri koje eboue izvodi jer dovoljno je samo da neko naleti na onakvu loptu i to je golGunnerS je napisao/la:Hehe, da da, reći ćemo "šefu" da on mora izvodit, naredit ćemo muemirates boy je napisao/la:sve u svemu zadovoljan sam sinocnjom utakmicom iako je moglo i boljesjajna predstava poletnih topnika sa emirata odavno nisam uzivao gledajuci utakmicu nego kao sinoc,jedna BITNA stvar koja upada u oci je da smo porto pobijedili bez vodje ekipe i to na kakav nacin, nasri ga je sjajno zamijenio na "svojoj prirodnoj poziciji" i dokazao da je izvrstan igrac kada igra na svom mjestu,bendtner odgovorio na kritike kao sto je i theo protiv burnleya i to me jako raduje vidim opet covjeka napadaju
a covjek dao 3 gola
EBOUE me najvise iznenadio sa sjajnim ubacajima iz kornera,odavno onakav korner nisam vidio da ko izvede u arsenalu,od sledece utakmice on izvodi kornere![]()
Da, slažem se sa tvojom konstatacijom da je TIM BIO IGRAČ UTAKMICE...
a sto se tice tima tesko je se vratiti poslije nesretnog slucaja (loma noge ramseya)za nas tim ali igraci za sad igraju
dobro sto je za svaku pohvalu,ipak u ligi prvaka suci malo vise stite igrace nego sto je to slucaj u ENGL. PREMIERLIGI
Oh Aaron Ramsey,
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
He is a Welshie,
He loves his rugby,
Just like his dad,
He said to Fergie,
'You'll never see me'
Coz I'm an Arsenal lad!
Paja patak
Jah ti ces mi reci...fake navijac...ocekujem da uskoro smisliš neki originalniji nick-name.
Eto otjeraj me sa ove teme ako možeš
a pisacu na njoj kad god to poželim i šta poželim,to mi ti ne možeš zabraniti...to što tebi smetaju moji postovi - tvoja stvar,morat ces se navici na njih
Ja nikoga licno od foruaša ne prozivam niti vrijeđam... to ti meni radiš,ali onda moraš ocekivati da necu ni ja ostati dužan...jbg,tako to ide.
Jah ti ces mi reci...fake navijac...ocekujem da uskoro smisliš neki originalniji nick-name.
Eto otjeraj me sa ove teme ako možeš
Ja nikoga licno od foruaša ne prozivam niti vrijeđam... to ti meni radiš,ali onda moraš ocekivati da necu ni ja ostati dužan...jbg,tako to ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.