neo je napisao/la:reinstaliraj flash
Pokusavao, nece.
Moderator/ica: insider
neo je napisao/la:reinstaliraj flash
Reinstaliraj Firefox/chrome (zavisi šta imaš) pa onda sve one adobe plugine i flash i shockwave...neyzikreyzi je napisao/la:neo je napisao/la:reinstaliraj flash
Pokusavao, nece.
silenT je napisao/la:odkad ti se javlja ovaj problem? koja ti je grafička?neyzikreyzi je napisao/la:neyzikreyzi je napisao/la:Problem: Kad otvorim neki video klip na youtube-u u punoj velicini trza mi, kad ga minimiziram normalno ide slika i pjesma, sta je problem?
Edit: Tako i kad igram npr Bilijra na fb-u kao trza mi nesto, mice se dole kad misem predem
ctrl-shift(lijevi)-delete tipka iznad strelica, sve to istovremeno pritisni i ocistiGusar1995 je napisao/la:imam problem sa internetom,odnosno pojedinim stranicama...ne moze da mi otvori Facebook,YouTube,Twitter itd , dok s dr strane neke stranice otvara bez problema ...juce je sve radilo normalno , ima li neko neku ideju kako da rijesim ovo ??? hvala unaprijed
Sve odradio, isto, nece.Amoxicillin je napisao/la:Reinstaliraj Firefox/chrome (zavisi šta imaš) pa onda sve one adobe plugine i flash i shockwave...neyzikreyzi je napisao/la:neo je napisao/la:reinstaliraj flash
Pokusavao, nece.
AdBlock to rijesava, bar je meni pomogao oko tih reklamaProfesor je napisao/la:Prije nekoliko dana na Chromu su mi se pocele pojavljivati neke reklame. Znaci na fejsu, youtubu itd., pojavljuju se reklame za online igrice, ona njesra pogodi iPhone, "cestitke osvojili ste 10000 $$" i te takve pi*zdarije, dok ih na drugim browserima nema. Sad gledao sam u podesavanjima, gdje bi se to moglo izkljuciti, ali nisam nasao. Iritira me do bola![]()
Svaka pomoc dorodosla!!
probaj uci u bios i vrati postavke na defaultEvolution87 je napisao/la:eh ovako. Kad sam upalio racunar ovo mi je izbacilo: ¨Bootmgr is compressed, press Ctrl+Alt+Delete to restart¨. Radi se o windows 7. Ako neko zna rijesiti problem bio bih mu zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Marsal, rio_Ferdy88 i 7 gostiju.