Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Pricate li sta ? Ja vas ne cujem nista.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra kupujem slušalice. Nemere se sa običnim zvučnikom slušati ništa. Nešto ne bude za eter. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ESSF 
10 vas je online,a UDP ni 70 posto.Nesto je trulo...
Ma Zaha bio tu, al ode prije utakmice na 20 minuta kaže sad ću doć i izgleda zaboravi, a golove smo primili dok smo botove imali nazad.SiamoNoi je napisao/la:ESSF
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izvukli ste se Genijalci nestalo mi je struje 
Samo još vježbajte ove Test utakmice...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Igra li k otest utakmice? 
Ja i bek nismo kompatabilni, ne znam odbranu igrat, postavljat se... Kad budem igrao krilo valjda više pokažem
Ja i bek nismo kompatabilni, ne znam odbranu igrat, postavljat se... Kad budem igrao krilo valjda više pokažem
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Goša nam ispo šupak al' haj'. Ako ste vi mogli zabiti 2 za prvih 45 minuta što i mi ne bi mogli za drugih 45 isto 2 zabit ?SiamoNoi je napisao/la:Izvukli ste se Genijalci nestalo mi je struje
Dosla mi je struja sredinom poluvremena i Atletico opet pravi malu djecu
http://forum.footballidentity.com/defau ... 180209&p=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Posjetite nekad i forum viditi šta ljudi misle o nama, bacite koju pametnu...
Genijalci... Skauti Ekipe ESSF vas prate
Posjetite nekad i forum viditi šta ljudi misle o nama, bacite koju pametnu...
Genijalci... Skauti Ekipe ESSF vas prate
Ma mene ts yebe, cujem sam sebe i ne mogu nista reci
Nego, hajmo biti posteni i prodati Genijalcima utakmnicu. Da ih ne bi osramotili lagano 3:0 za njih i miran forum
Nego, hajmo biti posteni i prodati Genijalcima utakmnicu. Da ih ne bi osramotili lagano 3:0 za njih i miran forum
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Falio je Zaha, što nije bio?
Ja nisam igrač od taklinga i postavljanja
Zbuniše ove linije, l2, l3, l4.
Ja nisam igrač od taklinga i postavljanja
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Zaha kaze nije bilo Neta...Unofficialpage je napisao/la:Falio je Zaha, što nije bio?![]()
Ja nisam igrač od taklinga i postavljanja![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar se i njima može desit da nema neta.GracanicaAA je napisao/la:Zaha kaze nije bilo Neta...Unofficialpage je napisao/la:Falio je Zaha, što nije bio?![]()
Ja nisam igrač od taklinga i postavljanja![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sreca pa Genijalci ne znaju glavnu taktiku ESSF-a i nemaju pojma zasto gubimo ovako u "stilu" 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To je istina,to je neka "tangina" formacija znaciOtelo je napisao/la:Sreca pa Genijalci ne znaju glavnu taktiku ESSF-a i nemaju pojma zasto gubimo ovako u "stilu"
Ovaj u nas golman brani na kraju tekme 2-3 skide a na pocetku prima ko lisa ann,
Nagib, Mateo i Ibiševic su najveći Aktivnost imali, preko 90% što je dobro. mada bi trebali da svi imate preko 95%
Malik, Forster i Bavarian su imali solidnu 85%, ali mora to bolje, Ostalima je dosta poteza bot radio, tako da morate to popraviti, bar na 90%. A najviše gubite na prvom potezu, pa jel teško ući na Test utakmicu i kad bude gol il nešto postavit se odma u napad, samo da skontate kako se posatvlja.
Sad lagano na mukama sam koga staviti u prvih 11, a koga na klupi ostavit protiv Genijalaca.
Malik, Forster i Bavarian su imali solidnu 85%, ali mora to bolje, Ostalima je dosta poteza bot radio, tako da morate to popraviti, bar na 90%. A najviše gubite na prvom potezu, pa jel teško ući na Test utakmicu i kad bude gol il nešto postavit se odma u napad, samo da skontate kako se posatvlja.
Sad lagano na mukama sam koga staviti u prvih 11, a koga na klupi ostavit protiv Genijalaca.
Ma mi namjerno igramo lose da se oni opuste i onda ih na prepad uzmemoGracanicaAA je napisao/la:To je istina,to je neka "tangina" formacija znaciOtelo je napisao/la:Sreca pa Genijalci ne znaju glavnu taktiku ESSF-a i nemaju pojma zasto gubimo ovako u "stilu"![]()
.....al
Ovaj u nas golman brani na kraju tekme 2-3 skide a na pocetku prima ko lisa ann,
Al lik 80min prima sve zivo i onda zadnjih 10min brani sve zivo
Meni je aktivnost bila na 77% ali mi je nestalo struje u jednom trenutku pa je zbog toga tako niska
- Evolution87
- Kontakt:
meni je tacno 90%
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.