Sportski komentatori
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Najzesce je kada Ribery povede loptu a Kemo se zanio par puta:Robben,Robbennnn,Robbeennnnnn,dok se Holanđanin zagrijavao uz aut liniju
.Bilo je to negdje poslije Dzeksonove izmjene,mislim da je i on bio u soku,ne treba zamjerit.
Chelsea F.C.
Mustafu ces uskoro gledati na Al dzeziriOxygen je napisao/la:Ukratko,komentatori na javnom servisu su katastrofalni,pogotovo komentatori fudbalskih utakmica Kristić,Šuko,Spaho,Ahmetović,Muratović.Godinama komentiraju,pretpostavljam da će i pemziju tu zaraditi,priznanje treba odati pojedincima kao što su Vladislav Majer koji o košarci sve zna te Radončiću sa FTV-a koji rukomet komentira.
Kaže Šuko sinoć na poluvremenu ( kad su komentarisali utakmicu Milan - Plzen ) : treba očekivati Inzaghija u drugom poluvremenu.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
Gluposti je napisao/la:Mustafu ces uskoro gledati na Al dzeziriOxygen je napisao/la:Ukratko,komentatori na javnom servisu su katastrofalni,pogotovo komentatori fudbalskih utakmica Kristić,Šuko,Spaho,Ahmetović,Muratović.Godinama komentiraju,pretpostavljam da će i pemziju tu zaraditi,priznanje treba odati pojedincima kao što su Vladislav Majer koji o košarci sve zna te Radončiću sa FTV-a koji rukomet komentira.
pa kad više ona al džazira počinje sa emitovanjem programa?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta nam je sa Šukom
Btw kako je ono Spaho noćas izgovarao Gameiro

Btw kako je ono Spaho noćas izgovarao Gameiro
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
da ga yebo GamineroLBJ MVP je napisao/la:Šta nam je sa Šukom![]()
Btw kako je ono Spaho noćas izgovarao Gameiro![]()
Za zivot cijeli!
Šuko :"Evo francuske kolege novinari su počeli psovati ovdje,ali to je njihov problem" oplakao sam

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
izgleda je on dobio batine od kolega 
U toku prijenosa utakmice Suko rece sljedece i osta covjek ziv:
"Svaka cast Susicu, primjetite od kako je on na klupi reprezentacije dobili smo novu dimenziju u igri i kada protivnik ima loptu zelimo istu sto prije oduzeti".

"Svaka cast Susicu, primjetite od kako je on na klupi reprezentacije dobili smo novu dimenziju u igri i kada protivnik ima loptu zelimo istu sto prije oduzeti".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dimenzija zvana Gvardiola.
Dobar je Šuko....kakav je Kristić.
Dobar je Šuko....kakav je Kristić.
Vom Jäger zum Gejagten
gdje je ba shuko, jel ziv covjek
al onog Spahe kretena majko draga, par minuta prije kraja izvodi Pjana onaj slobodnjak i lopta ode 2 metra pored gola, a on kaze "dobro je"
nije dobar bio sekunde
al onog Spahe kretena majko draga, par minuta prije kraja izvodi Pjana onaj slobodnjak i lopta ode 2 metra pored gola, a on kaze "dobro je"
nije dobar bio sekunde
nema potpisa
"Ljudi koji su imali neke akreditacije, a nisu radili ništa, jer sam to primijetio, počeli su navaljivati na moju komentatorsku poziciju da bi vidjeli je li bilo penala, što sam dozvolio. Međutim, oni su tu ostali, pa sam ih zamolio da se udalje jer su me ometali u radu", kazao je Šuko za RSG Radio.
Nakon toga, jedan od njih, a bila su četvorica i jedna djevojka, počeo je glasno navijati Šuki na uho.
"Mislim da se dosta toga čulo u prijenosu, kao i to da sam ga zamolio na engleskom da se udalji. Morao sam ga potom odgurati od svoje komentatorske pozicije. Oni su onda na svojim mobitelima uključili alarme za buđenje. Reagovao sam na naš način, ne izazivajući, naravno, tuču, ali sam bio vidno uznemiren. Poslije sam saznao da je razlog što se moj glas više nije čuo u Sarajevu taj što ADSL linija nije radila, a ja vjerujem da su to oni sabotirali", kazao je Šuko.
J*** li im majku kulturnu
RIP SALE VILENJAK
Niko ne spominje hebene reklame
pa citavu utakmicu su ih izbacivali, najgore reklama zauzme skoro pola ekrana tako da nista prakticno ne vidis 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
idemo svi u napaaaadAdmir_Sa je napisao/la:gdje je ba shuko, jel ziv covjek![]()
al onog Spahe kretena majko draga, par minuta prije kraja izvodi Pjana onaj slobodnjak i lopta ode 2 metra pored gola, a on kaze "dobro je"![]()
nije dobar bio sekunde
joj jest, pola stvari ne vidis, yebo li ih njihov reklamni programjuznjak> je napisao/la:Niko ne spominje hebene reklamepa citavu utakmicu su ih izbacivali, najgore reklama zauzme skoro pola ekrana tako da nista prakticno ne vidis
Za zivot cijeli!
[youtube][/youtube]
Jedan je Marijan
Jedan je Marijan
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Kralja na ES-u sad.Snimak Slovenija-Srbija i prikazuje klupu Srbije kaže ovo nam je stručni štab,ako ih možemo tako nazvati 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
francuzi svercali ..sta onaj velid spaha govori gaminero haman se zanio.. sad i ja zaboravi kak se zovE
http://sportsport.ba/bh_fudbal/suko-fra ... nosa/66054" onclick="window.open(this.href);return false;

- harebianconero
- Kontakt:
Ja mislio pise FRAKTURA NOSA, vidim pise FRA..........NOSA 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Giallorossi
- Kontakt:
Hocemo Marjana protiv Portugala ! 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.