Dakle nema potrebe za dalji spam. Ok?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ok carePrincipatus je napisao/la:Dobro kasap razumjeli smo. Dakle nema potrebe za dalji spam. Ok?
slazem se za supica, mada bih volio da je tu umjesto Ibre Vladavic...didije je napisao/la:Ma hajde nek su malo se momci opustili,nervoza je i njima a i meni je već![]()
![]()
![]()
Ja nekako kontam da je ipak Ćiro stari lav,ima povjerenje igrača,ulijeva im sigurnost ovim sitnim igrama oko sastava koje nama plasira a i belgijancima,što je najvažnije...
aovo što je nama plasirao ovih dana a i belgijancima,pa to se sve može u vodu baciti...što je dobro.
Možda je i bolje što će Supić braniti,redovan je,brani u svom klubu a i čini mi se da je visočiji od Mitrovića što bi moglo koristiti jer će oni puno centrirati...
A Ibro nije loshe rješenje za lijevi bok,zna s loptom,ubacivat će se u sredinu i iznositi lopte...
i ako krenemo sa dvojicom u vrhu pa ODLIČNO će to biti...
Hajmo Bosno Bosno Bosno...
Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
lopta je okrugla je napisao/la:Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
festali jesu, ali ne jucer nego u srijedu na cetvrtak..znaci ipak se ima vrijemena za otrezniti!
Ostavi to lizanje...ako si ti toliko pametan, onda si za sebe..a za druge mozda nisi..mozda si za njih bas ono, sta su oni za tebe..otpadPrincipatus je napisao/la:Meni je uopste smijesna ta citava hajka sada upred utakmicu, nekad sebi pozelim censuru pojedinih "novina" koje stavljaju takve dezinformacije (po njima je od cetvrtka do petka). I onda dodju pojedini i pokazuju kakav su otpad.
Da pojasnim: time ne mislim ljude kao amerosm koji konstruktvno kritiziraju ali ove druge dvije forumasice.
Ne lizem ja nikog, neznam gdje ti sa svojim jezikom buris. Dakle pusti se toga. A sta sam za takvog tipa ljudi, totalno svejedno, u jednom forumu ionako junace.Ostavi to lizanje...ako si ti toliko pametan, onda si za sebe..a za druge mozda nisi..mozda si za njih bas ono, sta su oni za tebe..otpad
pa i oni su samo ljudi,sta trebaju samo biti kod kuce i cekati Belgiju,daj budimo realni,ljudi se malo opustili i to je to,sta trebamo ih sad pljuvati ili cak izbaciti iz repke,daj ljudi pogledajte istini u oci i shvatite da ovo svi rade,a ovdje nigdje na slikama nepise koliko je sati ili cak kolko promila imaju u sebilopta je okrugla je napisao/la:Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
treba ih ohladit sad protiv belgije jest glupo al na nekom treba pokazatt silu i pokazat svima da se mora repka shvatit ozbiljno a pitao bih da li bi uradili u klubu vidite sta se desava sa spahicem u rusiju raskino ugovor zbog navoda iz novina nije dokazano nista nogu dobioEdo_Majka je napisao/la:pa i oni su samo ljudi,sta trebaju samo biti kod kuce i cekati Belgiju,daj budimo realni,ljudi se malo opustili i to je to,sta trebamo ih sad pljuvati ili cak izbaciti iz repke,daj ljudi pogledajte istini u oci i shvatite da ovo svi rade,a ovdje nigdje na slikama nepise koliko je sati ili cak kolko promila imaju u sebilopta je okrugla je napisao/la:Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.