Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Principatus
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2009, 23:29

Dobro kasap razumjeli smo da nam zelis objasniti kako su nasi igraci jednu noc proveli.
Dakle nema potrebe za dalji spam. Ok? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 27 mar 2009, 23:31

Principatus je napisao/la:Dobro kasap razumjeli smo. Dakle nema potrebe za dalji spam. Ok? :)
ok care :)
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

kasap
Kontakt:

Post Postao/la kasap » 27 mar 2009, 23:39

didije je napisao/la:Ma hajde nek su malo se momci opustili,nervoza je i njima a i meni je već 8-) 8-) 8-)
Ja nekako kontam da je ipak Ćiro stari lav,ima povjerenje igrača,ulijeva im sigurnost ovim sitnim igrama oko sastava koje nama plasira a i belgijancima,što je najvažnije...
aovo što je nama plasirao ovih dana a i belgijancima,pa to se sve može u vodu baciti...što je dobro.
Možda je i bolje što će Supić braniti,redovan je,brani u svom klubu a i čini mi se da je visočiji od Mitrovića što bi moglo koristiti jer će oni puno centrirati...
A Ibro nije loshe rješenje za lijevi bok,zna s loptom,ubacivat će se u sredinu i iznositi lopte...
i ako krenemo sa dvojicom u vrhu pa ODLIČNO će to biti...
Hajmo Bosno Bosno Bosno...
slazem se za supica, mada bih volio da je tu umjesto Ibre Vladavic...
...od mora do Save, od Drine do Une
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 mar 2009, 23:46

I mi ocekujemo uspjeh kada nam se igraci opijaju dva dana prije odlucujuce utakmice. Neznam je li neko vidio da je Misimovic bio vani i kad se momak vratio. Ovo pitam zato jer ako je ovo istina da su se vratili u cetiri ujutru Spahicu treba oduzeti kapitensku traku i dati je igracu koji treba da bude primjer ostalim igracima, a ne da dolazi u 4 ujutro u hotel pa da ide u Belgiju gdje igra utakmicu koja znaci svima nama.

Jos cu samo ovo dodati. Neki kazete nek su su se opustili (nemam nista protiv, ali treba da je u 23 h u hotelu) i zato ce Hrvatska uvijek biti bolja od nas jer to Bilic odmah **** na 2-3 utakmice da se opameti. I zato su oni uvijek na EP-u ili SP-u a mi ga samo gledamo sa TV-a i navijamo za druge drzave.

Moj prijedlog

Spahicu oduzeti kapitensku traku, dati je igracu koji ce biti primjer ostalim igracima, kad se opravi Ibisevic i Salihovic, Dzeki i Pjanicu dati dvije utakmice pauze da skontaju sta znaci reprezentativni dres, a Bajramovic nije u formi njega ne treba krivit, jer pa sigurno nece igrati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2009, 23:58

Nego gledam upravo, ali nikako podataka ili nekih videa o Supicu.
Covjek je od 22 igre ove sezone igrao 8 puta bez primljenog gola.
U 9 igara je primio po jedan gol.
U 3 igre po dva gola.
U 1 igri tri gola.

E sad kako sam umoran ja sam izgleda jednu igru promasio pa vi brojite jos jedan put. :mrgreen:
Uglavnom nije sigurno katastrofa bar u srpskoj ligi, kaze se da je u svom timu najaci igraci, da li ce to biti dovoljno protiv jedne Belgije je nazalost druga prica.

Jedino malo akcije sto sam mogao da nadjem je ovdje ali tu na kraju prima gol, ipak vrijedno pogledati. :D

Ovdje veoma kratak interview sa njim kod 1:30:
http://www.****/site/inde ... &Itemid=58
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 mar 2009, 23:58

Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2009, 00:04

Lopto inace ja sam uvjek u pokusaju da pricam kulturno i ostanem u jednoj zoni normalnog, pristojnog ponasanja.

Ali kad jedan transvestit, ili mala curica kao sto si ti dodje ovamo da se ponovo isplace, izblati i opsuje...
Znas dodje mi da te sutnem loptico. Ali nemoj plakati. :mrgreen:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 28 mar 2009, 00:10

lopta je okrugla je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Fino je vidit kako se ozbiljno priprema nas kapiten koji mjesecima nije igro.
Svaka cast!!Ti si jedan od rijetkih koji je ovo shvatio ozbiljno,nasim ljudima svasta moze da stane u obraz,vidi se da mnogi nemaju pojma ili ne zele da imaju-sta znaci rijec drzava i drzavni interes,ovi igraci j.... li im sve,seljacine,pokazuju da im reprezentativno okupljanje dodje kao izlet,da izadju medju obicne smrtnike i da se k.... kako su oni neke zvijezde,lovatori it itd......ne,nisam ljubomoran kao sto ce mnogi "poletjeti" da mi to prikace,ove tetkice od igraca,ovakvim ponasanjem pokazuju da im je najvazniji licni interes,ako nesto naprave sa repkom dobro,ako ne,za njih je to nikom nista........obezbjedili svoju egzistenciju i sada misle da mogu da rade sta im je volja i misle da ako to njihovo ponasanje nece biti tolerisano.ma neka me izbace iz repke,ja imam klub,obezbjedio sam egzistenciju i slicno....ne smiju da to urade u maticnim klubovima jer znaju sta ih ceka,ovo je samo slika citave drzave,svi gledaju samo svoj licni interes,niko ne razmislja o drzavnom interesu i drzavi......zamislite samo navijace koji su autobusom otputovali iz Sarajeva za Belgiju i prevalili toliki put,a ove tetkice od igraca se opijaju,loze nas u medijima,mi cemo ovo mi cemo ono,evo ovo je najbolji dokaz koliko oni ozbiljno shvataju znacaj igranja za repku.....poslije ovog,gade mi se i igraci i selektor(j.... mu sve po spisku),sta bi sa njegovom tzv.celicnom disciplinom......ali kakvi navijaci(vecina) takvi i igraci,TEFERIC navijaci,TEFERIC igraci,selektor taldzija,licemjer i lazov,kriminalni savez itd itd........da smo pravi navijaci kao sto nismo,docekat ih na aerodromu i sve ih posutat nogama,ali nama je sve smjesno i samo se znamo kreveljiti i sprdati na vlastiti racun!!

bravo
a ti navijacu su idioti,i nije mi ih zao nimalo,jer da su malo razmislili, ne bi im ni napamet palo da idu u neku belgiju da za lopove i stoku pijanu navijaju,ima mnogo ljudi koji misle kao ti,ali nadam se da ce ih vremenom biti vise

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2009, 00:12

Pa da lolo (Ferrari? jesi li i ti neki transvestit?) ima mozda malo stoke koja prica i misli kao vi, ali vidis drugi ljudi se nadaju da je nece postati vise. :)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 28 mar 2009, 00:21

I ne bih se iznenadio da ovo jos jedan smisljeni trik alibi selektora Prosviro,namjerno im dao izlazak jer zna da ce se uvijek naci neki igrac koji ce to da zloupotrijebi,u slucaju poraza,ako ga neki posteni novinar "pritisne" zbog ovog-on ce reci da im je dao da malo izadju i onda ce i tu da trazi alibi,kao sto ce mu biti alibi ozljede igraca i jos dosta toga,kako god prosli u Belgiji,za ovakvo ponasanje nema opravdanja i mjesta za tolerisanje istog,Spahicu oduzeti kapitensku traku,ostale igrace poslati par tekmi na "hladjenje",kada je mogao otjerati,ni krivog ni duznog Nadarevica(nije se namjerno povrjedio),moze i ove tetkice,otisli da se napiju jer ne mogu da izdrze pritisak,pritisak zbog kojeg smo mnoge tekme zijanili,opijaju se kao najvece p.... i misle da ce tako prevazici strah koje p.... po ko zna koji put imaju!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2009, 00:22

Meni je uopste smijesna ta citava hajka sada upred utakmicu, nekad sebi pozelim censuru pojedinih "novina" koje stavljaju takve dezinformacije (po njima je od cetvrtka do petka). I onda dodju pojedini i pokazuju kakav su otpad.

Da pojasnim: time ne mislim ljude kao amerosm koji konstruktvno kritiziraju ali ove druge dvije forumasice.
Ako nesto ovoj zemlji vise steti onda sto ima ljudi takvih kao ova 2 primjerka, koji pri prvoj mogucoj prilici rastavljaju, kvare atmosferu pod svaku cijenu, pljuju po ljudima koji su im po karakteru nepribilizivi, prave nemir i hajkaju.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 28 mar 2009, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 28 mar 2009, 00:26

a koji su se igraci napili , nisam u toku ???
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 28 mar 2009, 00:29

pa nije bilo dan prije utakmice. u pitanju su 3 dana prije
dobro je vise ba ovih komentare. uostalom sex prije utakmice je prava stvar

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 28 mar 2009, 00:29

Principatus je napisao/la:Meni je uopste smijesna ta citava hajka sada upred utakmicu, nekad sebi pozelim censuru pojedinih "novina" koje stavljaju takve dezinformacije (po njima je od cetvrtka do petka). I onda dodju pojedini i pokazuju kakav su otpad.

Da pojasnim: time ne mislim ljude kao amerosm koji konstruktvno kritiziraju ali ove druge dvije forumasice.
Ostavi to lizanje...ako si ti toliko pametan, onda si za sebe..a za druge mozda nisi..mozda si za njih bas ono, sta su oni za tebe..otpad ;)

Vratimo se temi:
Od srijede do subote ima vremena da se otrezne, ma da nevjerujem da su se momci toliko napili (ako su se ikako napili) da nisu znali za sebe..mozda su se jednostavno malo opustili, uz nasu raju i nasu muziku..na tome nema nista lose, ako sve ima svoje granice!

naravno druga je stvar ako su se napili kao letve, ma da cisto sumnjam u to..pjanic i dzeko su toliki profesionalci da nevjerujem da su uradili nesto sto netrebaju..sto se tice spahe i bajramovica..oni su starija generacija..ona generacija koja je non stop koristila reprezentativna okupljanja da bi se malo "opustili" pa onda zaseru na terenu (npr. litvanija.. ;))...to znaci, za njih neznam, koliko su se ponasali profesionalno!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2009, 00:30

A i gdje se vidi da neki od igraca pije??? kolko se vidi na ovoj slici da je ispred malog pjanica sok...a i ni na jednoj slici se ne vidi da neki od njih pije...tako da neznam sta ste digli frku koda su na hemiji bili :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2009, 00:32

Ostavi to lizanje...ako si ti toliko pametan, onda si za sebe..a za druge mozda nisi..mozda si za njih bas ono, sta su oni za tebe..otpad ;)
Ne lizem ja nikog, neznam gdje ti sa svojim jezikom buris. Dakle pusti se toga. A sta sam za takvog tipa ljudi, totalno svejedno, u jednom forumu ionako junace. :)

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 28 mar 2009, 00:33

pa i oni su samo ljudi,sta trebaju samo biti kod kuce i cekati Belgiju,daj budimo realni,ljudi se malo opustili i to je to,sta trebamo ih sad pljuvati ili cak izbaciti iz repke,daj ljudi pogledajte istini u oci i shvatite da ovo svi rade,a ovdje nigdje na slikama nepise koliko je sati ili cak kolko promila imaju u sebi
Tracy McGrady!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 28 mar 2009, 00:37

festali jesu, ali ne jucer nego u srijedu na cetvrtak..znaci ipak se ima vrijemena za otrezniti![/quote]
Kakve sada ima veze koji je to dan(noc) bio?Za takvo nesto nema opravdanja i tacka.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 28 mar 2009, 00:40

Edo_Majka je napisao/la:
pa i oni su samo ljudi,sta trebaju samo biti kod kuce i cekati Belgiju,daj budimo realni,ljudi se malo opustili i to je to,sta trebamo ih sad pljuvati ili cak izbaciti iz repke,daj ljudi pogledajte istini u oci i shvatite da ovo svi rade,a ovdje nigdje na slikama nepise koliko je sati ili cak kolko promila imaju u sebi
treba ih ohladit sad protiv belgije jest glupo al na nekom treba pokazatt silu i pokazat svima da se mora repka shvatit ozbiljno a pitao bih da li bi uradili u klubu vidite sta se desava sa spahicem u rusiju raskino ugovor zbog navoda iz novina nije dokazano nista nogu dobio
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.