NK Široki Brijeg

Principatus
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Principatus » 22 jul 2010, 12:53

Kevin je napisao/la:mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Zasto?
Ne pratim PL i nisam uspio gledati proslu utakmicu. Zar su Austrijanci toliko dominirali ili sta?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jul 2010, 12:55

Pa nisu, osim u trkackom i taktickom smislu, ali favoriti jesu i sada, iako smatram da imamo dobre sanse da ih dobijemo i to moramo iskoristiti.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 12:57

Principatus je napisao/la:
Kevin je napisao/la:mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Zasto?
Ne pratim PL i nisam uspio gledati proslu utakmicu. Zar su Austrijanci toliko dominirali ili sta?
nisu dominirali toliko, ali brate, AUstria je jaka ekipa, ne trebamo se zavaravat, gore smo dali dva gola i imali sreće jer su oni fulili dosta dobrih prilika...

kazem, svi smo svjesni da je austria jaka ekipa i da Široki ako prođe to je čudo pravo..

al i ja se kao i svi nadamo tom čudu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 jul 2010, 12:59

Sretno večeras Hercegovci!

Hoće li biti pun stadion?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 13:07

Vlado PD je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Vlado PD je napisao/la:Momci nemoj da me napadate dzaba jer nista nisam rekao, samo kazem da je to s kvotama sto se dogadja dosta cudno i da najvise varira na ovu utakmicu.

Jos jednom kazem Sirokom sredno i da prodje austriju jer je stvarno i zasluzio to disciplinom i radom koju je vec pokazao u prvoj utakmici.

A kao sto sam sam rekao to su gradske price, cuo sam inace od jednog covjeka koji vazi ovde za kladionicarskog maga da ovo veceras Austrija dobija, takodje sam isto to citao i na netu, kazem daj boze da se varaju al isto tako kazem i sta se prica, tako nemoj mene da napadate jer zelim sve najbolje...
jak mag nema sta... :lol:

mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Pa nebi bio jak da nije u prvoj utakmici na X zaradio tolike pare koje ne moze normalan BH gradjanin sa prosjecnom platom za pola godine.
pa ne kazem ja...nego rec da ce austria dobiti veceras, to ce rec preko 80% ljudi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 22 jul 2010, 13:11

Kevin je napisao/la:
Vlado PD je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
jak mag nema sta... :lol:

mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Pa nebi bio jak da nije u prvoj utakmici na X zaradio tolike pare koje ne moze normalan BH gradjanin sa prosjecnom platom za pola godine.
pa ne kazem ja...nego rec da ce austria dobiti veceras, to ce rec preko 80% ljudi

Pa evo ja npr. necu :D , jer mislim da Siroki veceras treba da ih ugazi i da postavi istu igru samo malo agresivnije sto se tice napada i da se zavrsi posao, zato kazem jos jednom sretno i da ih pometete 3-0 i cao :D

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 22 jul 2010, 13:13

Kakva Austrija,kakvi bakrači,vi ste pitchke a ne navijači!!

Šalim se,malo poezije,nhf,prolazite sigurno,čemu pesimizam?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jul 2010, 13:14

Nije pesimizam, nego realan oprez. A naravno, svi u gradu zele zahtijevaju prolaz, ovakve se prilike ne smiju propustati, vrijeme bi bilo, moralo se nesto i od Sturma nauciti, i bolji smo tehnicki od Austrije, samo igrati svoju igru i ne braniti se i bit ce kako treba, pa da su stoput favoriti.
...Život za Široki...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jul 2010, 13:23

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=80802&part=sports

Evo sada su links tu, jedan ce vec raditi, preko media player prenosi ORF. Iraq goals itd.

Iako ne poznajem PL toliko, ali sto se tice trkackog sticem dojam, da to nije nista novo za PL ekipe, iako mi je naprimjer Zeljeznicar djelovao bar iz tog ugla jak i spreman protiv Borca, jedna od 2-3 utakmice koje sam do sada vidio.

Mislim da danas prolazite, razmisljao sam da stavim novac na vas, ali bolje ne, jer onda bi izgubili. :D
Jos uvjek zalim sto nisam na SP postavio novac na Spaniju protiv Njemacke, sad bi pokal bio ovdje. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 22 jul 2010, 14:33

sretno Širokom danas... mislim da nema razlogu tolikom pesimizmu... zbog toga i ispadamo od "jačih" ekipa svake godine.... samo hrabro, igrat svoju igru i dat će Bog i sreće da se prođe...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2010, 14:35

Sretno Sirokom danas,da probate proci te Austrijance koji ce svim silama danas krenuti napred.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2010, 14:48

ako ne uvale oni prvi go i to u prvih 20 minuta (samo da se umiri igra) mog'o bi siroki tu i pobijediti ali eto sad ce biti i navijaci na tribinama pa je i pritisak puno veći. Sretno veceras samo hrabro do pobjede ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 jul 2010, 14:52

Sretno Širokom, nadam se da ćete proći, iako mislim da će ovo biti puno teža utakmica od one u Becu. ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 jul 2010, 14:53

Navijaci Austrije normalno šeću gradom ,ako su ono neki huligani...... :D :D :D po ovoj danas žegi mislim da nemaju sanse,Široki prolazi :mrgreen: :) ;) ;) :mrgreen:

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 22 jul 2010, 14:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije pesimizam, nego realan oprez. A naravno, svi u gradu zele zahtijevaju prolaz, ovakve se prilike ne smiju propustati, vrijeme bi bilo, moralo se nesto i od Sturma nauciti, i bolji smo tehnicki od Austrije, samo igrati svoju igru i ne braniti se i bit ce kako treba, pa da su stoput favoriti.
potpis 8-)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 jul 2010, 15:02

Sretno večeras Širokobriježani. Neće vam biti lako ali vjerujem u prolaz. 8-)

Pozdrav iz vrućeg Zagreba
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 22 jul 2010, 15:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije pesimizam, nego realan oprez. A naravno, svi u gradu zele zahtijevaju prolaz, ovakve se prilike ne smiju propustati, vrijeme bi bilo, moralo se nesto i od Sturma nauciti, i bolji smo tehnicki od Austrije, samo igrati svoju igru i ne braniti se i bit ce kako treba, pa da su stoput favoriti.
ja se samo bojim.balkanskog mentaliteta, al sva sreca pa su brazilci glavni igraci...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 jul 2010, 15:25

dubrava je napisao/la:Sretno večeras Širokobriježani. Neće vam biti lako ali vjerujem u prolaz. 8-)

Pozdrav iz vrućeg Zagreba
Hvala purgeru :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrav iz još vrućeg Širokog :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 jul 2010, 17:45

Hoce li biti na tvu prijenos ove utakmice ?

Sretno Siroki
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 22 jul 2010, 17:46

sretno
VOLIM TE ŽELJO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.