Zasto?Kevin je napisao/la:mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Ne pratim PL i nisam uspio gledati proslu utakmicu. Zar su Austrijanci toliko dominirali ili sta?
Zasto?Kevin je napisao/la:mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
nisu dominirali toliko, ali brate, AUstria je jaka ekipa, ne trebamo se zavaravat, gore smo dali dva gola i imali sreće jer su oni fulili dosta dobrih prilika...Principatus je napisao/la:Zasto?Kevin je napisao/la:mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Ne pratim PL i nisam uspio gledati proslu utakmicu. Zar su Austrijanci toliko dominirali ili sta?
pa ne kazem ja...nego rec da ce austria dobiti veceras, to ce rec preko 80% ljudiVlado PD je napisao/la:Pa nebi bio jak da nije u prvoj utakmici na X zaradio tolike pare koje ne moze normalan BH gradjanin sa prosjecnom platom za pola godine.Kevin je napisao/la:jak mag nema sta...Vlado PD je napisao/la:Momci nemoj da me napadate dzaba jer nista nisam rekao, samo kazem da je to s kvotama sto se dogadja dosta cudno i da najvise varira na ovu utakmicu.
Jos jednom kazem Sirokom sredno i da prodje austriju jer je stvarno i zasluzio to disciplinom i radom koju je vec pokazao u prvoj utakmici.
A kao sto sam sam rekao to su gradske price, cuo sam inace od jednog covjeka koji vazi ovde za kladionicarskog maga da ovo veceras Austrija dobija, takodje sam isto to citao i na netu, kazem daj boze da se varaju al isto tako kazem i sta se prica, tako nemoj mene da napadate jer zelim sve najbolje...![]()
mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
Kevin je napisao/la:pa ne kazem ja...nego rec da ce austria dobiti veceras, to ce rec preko 80% ljudiVlado PD je napisao/la:Pa nebi bio jak da nije u prvoj utakmici na X zaradio tolike pare koje ne moze normalan BH gradjanin sa prosjecnom platom za pola godine.Kevin je napisao/la:
jak mag nema sta...![]()
mislim da je svaki navijač Širokog svjestan da su male šanse da Široki večeras prođe, ali nada umire zadnja
potpisŠB_Fidelis je napisao/la:Nije pesimizam, nego realan oprez. A naravno, svi u gradu zele zahtijevaju prolaz, ovakve se prilike ne smiju propustati, vrijeme bi bilo, moralo se nesto i od Sturma nauciti, i bolji smo tehnicki od Austrije, samo igrati svoju igru i ne braniti se i bit ce kako treba, pa da su stoput favoriti.
ja se samo bojim.balkanskog mentaliteta, al sva sreca pa su brazilci glavni igraci...ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije pesimizam, nego realan oprez. A naravno, svi u gradu zele zahtijevaju prolaz, ovakve se prilike ne smiju propustati, vrijeme bi bilo, moralo se nesto i od Sturma nauciti, i bolji smo tehnicki od Austrije, samo igrati svoju igru i ne braniti se i bit ce kako treba, pa da su stoput favoriti.
Hvala purgerudubrava je napisao/la:Sretno večeras Širokobriježani. Neće vam biti lako ali vjerujem u prolaz.![]()
Pozdrav iz vrućeg Zagreba
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.