Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Admir_Sa » 26 mar 2010, 00:45

Gdje mi je drug dafi?

ne daj se druze :D
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 11:10

Poulsen ponovo povrijeđen

Kao po običaju ove sezone, posle svake utakmice bude bar jedan povrijeđeni igrač. Ovoga puta povrijedio se Poulsen, koji je maorao ranije da napusti teren na meču sa Napolijem.

Istu povredu Poulsen je zadobio na meču sa Milanom u januaru i tada je pauzirao preko 2 mjeseca, pa se sada strahuje da bi mogla da se ponovi ta situacija.

Tačna dijagnoza će biti poznata za nekoliko sati.

Bojkot meča Juventus - Atalanta

Sve navijačke grupe sa južne i sjeverne tribine, Curva Sud i Curva Nord, stadiona Olimpico će bojkotovati meč Juventus - Atalanta, tako da će te dvije tribine biti prazne na ovom meču.

U zvaničnom saopštenju koje je potpisano kao Ultras Juve, stoji:

"Veliko bogatstvo Juventusa su navijači i želimo više poštovanja. Rukovodstvo i ekipa ne zaslužuju ništa više nego prazan stadion."

"Za uspjeh naše inicijative tražimo podršku svih navijača. Naš protest će biti miran i nikoga ne obavezujemo da ne gleda utakmicu ako želi, ali pozivamo sve navijače da ne ulaze na stadion i da tokom 90 minuta pokažemo da smo svi zajedno protiv ljudi koji vode klub i zbog kojih Juventus prolazi kroz jedan od najmračnijih peroda u slavnoj istoriji."

"Vrijeme je da se okrene novi list i da odu svi oni koji su doveli klub u ovakvo stanje."

[youtube][/youtube]

UPRAVA MARS IZ SVETINJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 mar 2010, 11:15

dobro je ,ovi navijaci u Torinu i znaju nesto sem zvizdat Melu i palit stadion :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 26 mar 2010, 11:28

Mislim da je vrijeme za jedan veliki rez u ekipi, dosta igraca je tu kojima se treba zahvaliti, jos kad se uzme u obzir da pojacanja nisu pokazala onaj nivo igre koji je potreban Juventusu bolje i ne moze..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 26 mar 2010, 11:29

Cuj bojkotuju Juventus-Atalanta....prazne tribine......zar nisu oduvijek prazne i puste?
Juventus, najtrofejniji klub Italije u prosjeku prati negdje oko 15,000 gledalaca, protiv Milana i Intera bude 40.000 protiv Catanie 8.000!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 12:00

trebevic je napisao/la:Cuj bojkotuju Juventus-Atalanta....prazne tribine......zar nisu oduvijek prazne i puste?
Juventus, najtrofejniji klub Italije u prosjeku prati negdje oko 15,000 gledalaca, protiv Milana i Intera bude 40.000 protiv Catanie 8.000!
Ma stadion prima oko 30.000. Kad se sjetim početka sezone, u prva 4 kola sve pobjede i to u Rimu Lazio i Romu, pobjedili smo u sezoni Intera ali ovakvo stanje u klubu. Najbolje bi bilo da uopće ne uđu u Europu pa da sljedeće sezone igraju samo prvenstvo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 13:36

Nisu prazne, jeste da ne dolazi mnogo ljudi, razlog možda i previše visoke cijene za ulaznice, no ipak je ovo novi pohod protiv uprave. Bojkot navijača u ovakvom velikom klubu kao što je Juventus :o

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 15:25

Admir_Sa je napisao/la:Gdje mi je drug dafi?

ne daj se druze :D
ma papci iz kablovske mi slucajno ukinuli net i tako par dana bez neta i kablovkse :evil: ..

nisam ocekivao nista drugo.. naravno, Napoli izgubi od svih, ali kada dodje Juventus odma se svi naloze i 150% od sebe daju.. jos onakav trener.. smijesno..

:o jesu to oni penzioneri iz Torina odlucili nesto da urade?? :o tribine ce biti prazne :o

:? a kad to nisu bile prazne stoko jedna glupa.. da, da, da.. vi bi navijali i dolazili na tekme kada je Juve 1., a kada dodje kriza onda se ne podrzava klub papci jedni.. samo da upravu hoce maknut bem ti sve..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 15:56

Giovinco na izlaznim vratima :( :( :(

Agent Sebastiana Giovinca, Andrea D'Amico, izjavio je da će Giovinco napustiti Juventus ukoliko ne bude igrao.

Giovinco je počeo samo 4 utakmice ove sezone, a izvještaji sugerišu da ga želi Genoa.

D'Amico nije isključio opciju da Giovinco ode:

"Bianconeri bi trebali više pažnje da posvete mladim igračima nego da troše novac na dovođenje drugih igrača."

"Giovinco je na granici, a vidjećemo šta će se dogoditi. On zaslužuje da igra u velikoj ekipi to je sasvim sigurno."

"Da li će Giovinco ostati u Juventusu? To zavisi od njihovog projekta."

Jbem li im majku sta nam rade od kluba :(

Fiorentina nestrpljiva i želi da se Prandelli izjasni

Cesare Prandelli je zadnjih godina ostavio odličan dojam kao trener Fiorentine, te čelnici kluba žele i dalje surađivati s ovim stručnjakom.

Isto tako, stožer Fiorentine postaje sve nestrpljiviji, ali i pokazuje sve više straha na tu temu, jer je torinski Juventus očigledno opasno zagrizao za ovog stručnjaka, te upravo u njemu vide čovjeka koji bi naredne sezone mogao izvući "staru damu" iz ralja velike krize u koju su upali zadnjih mjeseci.

Iako je Prandelli prije desetak dana ozbiljno najavio da je voljan potpisati "novi petogodišnji ugovor s Fiorentinom", ništa se konkretno nije dogodilo, a po medijima se Prandelli i dalje dovodi u kontekst s Juventusom.

"Želimo da Prandelli pred svima kaže želi li i dalje ostati naš ili ne. Želimo što prije znati na čemu smo, iako bi iznimno voljeli da se naša suradnja nastavi. Navijači ga također vole i traže ga za ostanak", poručeno je iz ureda toskanskog kluba.

Polusen 15 dana najmanje odsutan :| :| :| a camoranesi suspendovan za atalantu :| :|
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 16:02

djete Juventusa da bude ovako nagradjeno.. zato sto je jako talentovan.. sta im je??

idi Giovinco brate spasi sebi karijeru.. gdje god da odes uvijek ces biti u srcima svih navijaca.. da odes u inter ili Milan opet ces nam biti drag jer si i sam zelio da ostanes ovdje.. ali pored onih smijesnih brazilaca izgleda da nema mjesta..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 mar 2010, 16:09

Kako je taj igrač samo brz. jest on mlad i neiskusan, ali ako ga ne stavljaju u prvi tim, odnosno u prvih jedanaest kako da stekne to potrebno iskustvo. Mislim da Juventus pravi ogromno grešku.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 16:10

ma to je tuga..svi da igraju a on ne moze minute dobit..i uz to ja sam siguran da bi nam mogo pomoc i unaprijedit igru..al ne....on grygeru ubacuje :roll: :roll: :| ....pa cime smo ovo zasluzili da gledamo

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 16:19

Ma kakva Genoa, taj momak ode iz Italije.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 16:34

"Samo da napomenem da je jucer bio rodjendan NAJVECEM fudbaleru svih vremena i nasoj ikoni,Alexu Del Pieru ......puno srece capitano i da nam tvoji golovi donesu titulu aBd.

Od sad cu biti aktivniji na ovoj temi ;) pa ocekujem i veci broj postova 8-)"

evo citiram samog sebe iz razloga kada sam ovo pisao ova tema nije bila toliko aktivna...10.11. 2009....bilo je 48 stranica...od tog dana do danas se napisalo oko 120 stranica...sve to za negdje 3 i pol mjeseca,inace tema je otvorena 27.10. 2008..za godinu se napisalo "samo" 48 stranica a za tri i po jeseca od kad sam ovdje oko 120 :lol: ....bgm smo aktivni pravo :D :D ....s obzirom da nas je dvojica aktivnih juventina ja i daffy i plus adinjo nekad uleti i sissoko :lol: :lol: ...mislim da smo vodeci po prosjeku ubjedljivo :lol:

a kad bi dosli svi sa JB hhhhh :lol: :lol: za dva dana bi imali milju i po ;)

eto bezveze mi nesto pade na pamet ovo :D nema onog jamesa on je zagovaro da budemo aktivniji a njega nigdje :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 16:37

brz, ima tehniku, dobar sut, prodoran.. jos kad ga vidis onakvog.. pa ne mozes ga ufatiti.. manji je od Messija.. samo mu treba pustiti da igra.. ali ako dodje trener koji ce mu garantovat mjesto u prvih 11 onda ce ostati.. Seba je bianconero.. !!

kakvu su mu buducnost svi predvidjali.. i gledaj ga sada.. tuzan, isto kao Alex u doba Capella.. :(

@sarajlija.. sjecam se kada sam dosao ubrzo je napisana 50 stranica.. a ja se cudio kako to da Juve ima ovako malo stranica.. nagovaram isto jarana iz skole ( isto bianconero ) da dodje ovdje jer ima acc.. ali nesto ga nema :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 16:42

ma znas sta je imamo mi nase portale pa smo tamo skoncentrisani..ovdje je vise destruktivna nego konstruktivna rasprava :D :D iz razoga sto se i ostali mjesaju....isto je i na temi Sarajeva malo je ko aktivan jer imamo svoj forum;) ;) ipak su to dva velika kluba koji imaju ozbiljne navijace i forume :D ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 16:48

upravu si.. ovdje je sve destrutkivno.. posto sam mod na portalu Juvebalkana bas sad gledam statistiku i mogu samo reci wow..

Website statistics
Total of 2053 articles posted (639 active, 0 pending).
Total of 1.656.616 article views.
Total of 101.850 comments posted.
Total of 1.333 registered members.

Today statistics
Total of 3.259 article views.
Total of 353 comments posted.
New users 1.
Currently 29 visitors on site.

:mrgreen: sta reci.. danas postavljeno 353 komentara.. svakog dana dolazi novi clan.. a gledaj u kakvim smo mi g*vnima..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2010, 16:54

ja mislim da smo mozda i najpopularniji klub na balkanu,sto se portala tice sigurno imamo najaci...mada je to relativno..sta ces ti dijete cuje za messija i sl. i odmah barca....al dosta navijaca imamo....treba poradit na ovoj mladjoj generaciji malo im del pierove carolije pokazivat i objasnjavat :D :D dok se ne pojavi neki novi heheh....

vecinom za juve navija one generacija koja je pocela u 90tim gledat fudbal pa i pocetkom 2000..nezz za ove mladje,al dobro to je razumljivo..kako ce neko sa 7 godina znat sta je juventus i sta predstavlja....kad ima messija i barcu :D ...al ovako neka srednja generacija...ima dosta juventina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 mar 2010, 17:02

jedna opaska u vezi price,jedan momak na juventuz.com je poceo da navija za Juve kad su nas izbacili u Seriu B,a cuo sam da ima jos takvih :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 mar 2010, 17:21

i ja sam mladji u u raji skoro sve je Barca, Chelsea i Manchester.. navijam od 2000 tj. od dolazka Trezegueta.. tada bilo samo simpatisanje kluba, ali pravo navijanje je pocelo od 2005 godine kada smo izbaceni!!..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.