Gilardina ne treba voditi
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Nek se ne pravi budala,neka pozove Destra
a mozda ni Cassana 
embrace the chaos
Insigne, Balo, Cerci. Po meni je ovo najbolja kombinacija za napad.
Zna li se uopste koju ce oni formaciju igrati
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Zna li se uopste koju ce oni formaciju igrati
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Zato shto je Cassano erodirao totalno u poslednje 3-4 godine. Mozhda zatoIlPrincipe je napisao/la: Na Euru Cassano-Balotelli je bio najbolji napadački tandem, zašto ne i sada ?
Prandelli gotivi Gilu.Pronashao ga u Parmi, primio ga je u Firenci, nekako je Gilardino najbolji fudbal igrao pod Misterom.Ne razumijem ovo sa Gilardinom nikakoako hoće iskusnog sidraša bolje su opcije Toni i Pazzini. Također bi i Di Natalea volio vidjeti na jednom velikom takmičenju
- Alen Škoro
- Kontakt:
na ovu listu dodati jos Perina, Verrattija, Rossija, Pasquala te AquilanijaIlPrincipe je napisao/la:Igrači koje je Prandelli odabrao za Brazil do sada ..
i izbaciti Gilardina, ubacit Immobile-a
NON MOLLARE MAI
Bez Destra nema smisla. Trenutno je najbolji.
Razbojnik je napisao/la:Bez Destra nema smisla. Trenutno je najbolji.
Ciro Immobile se ne slaze sa tim
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šteta što će se ukrstit sa Španijom u 1/8 ili 1/4 opet bi voilo gledat Germany - Italy 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Italija ako prodje grupu onda ce biti spremni izbaciti svakoga i Njemce i Spance,ali jbg treba prvo grupu proci.Gordi Albion nije nikako za otpisivati,imaju oni dobrih igraca.
embrace the chaos
A ni Urgvaj nije za bacit,ali poznavajući Talijane prolaze grupu s gol razlikom 2:2 il 1:1Denno je napisao/la:Italija ako prodje grupu onda ce biti spremni izbaciti svakoga i Njemce i Spance,ali jbg treba prvo grupu proci.Gordi Albion nije nikako za otpisivati,imaju oni dobrih igraca.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sigurno da nije,zato kazem ako prodju grupu da Spanci nisu nikakvi favoriti u mecu sa Azzurrima.
embrace the chaos
u 1/8 se ukrstaju sa C1 ili C2, u zavisnosti od plasmana u grupi, a to bi mogli biti Kolumbija, Obala Slonovace ili Japan,Besic je napisao/la:Šteta što će se ukrstit sa Španijom u 1/8 ili 1/4 opet bi voilo gledat Germany - Italy
sve teski protivnici, posebno Kolumbija, koja bi mogla daleko dogurati. Ako bi to prosla, Italija u 1/4 moze osim Spanije i na Cile, Hrvatsku, Holandiju, tako da bi ta utakmica uz malo srece mogla biti laksa od one u osmini finala
Ne zmam bas koliko su Cile,Hrvatska i Nizozemska laksi protivnici od Japana i Obale Bjelokosti.
- madridistaforever
- Kontakt:
Gilardino?Alen Škoro je napisao/la:na ovu listu dodati jos Perina, Verrattija, Rossija, Pasquala te AquilanijaIlPrincipe je napisao/la:Igrači koje je Prandelli odabrao za Brazil do sada ..
i izbaciti Gilardina, ubacit Immobile-a
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Denno je napisao/la:Sigurno da nije,zato kazem ako prodju grupu da Spanci nisu nikakvi favoriti u mecu sa Azzurrima.
Nemoj da se lazes.
Zvijezdice na grbu tako kazuDzoni je napisao/la:Denno je napisao/la:Sigurno da nije,zato kazem ako prodju grupu da Spanci nisu nikakvi favoriti u mecu sa Azzurrima.![]()
Nemoj da se lazes.
embrace the chaos
Niko ne osporava te zvijezde,svaka cast.Denno je napisao/la:Zvijezdice na grbu tako kazuDzoni je napisao/la:Denno je napisao/la:Sigurno da nije,zato kazem ako prodju grupu da Spanci nisu nikakvi favoriti u mecu sa Azzurrima.![]()
Nemoj da se lazes.
Ali te su zvijezde bile i prije finala pa ih Španci rasuse 4:0.
Kod Spanaca ubrzo dolazi smjena generacija i ovo prvenstvo je za dosta igraca i posljednje veliko takmicenje pa tako u njihov motiv ne sumnjam.
Osvojili su posljednja tri velika takmicenja,i jedan su od favorita da uzmu i cetvrto (mada ja mislim da od toga nece bit nista) zasto onda nebi mogli biti favoriti i u utakmici sa Italijom?
Pratim talijansku ligu,vecina mojih ortaka je smatraju dosadnom,dok je meni bas zanimljiva.
Njen kvalitet je pretrpio ogroman pad,a vecina (ili svi) igraca dolaze upravo iz Seria A?
Dok kod Spanaca kostur ekipe sacinjavaju fudbaleri Reala i Barce koji su vec godinama u vrhu Evropskog fudbala,i nekoliko igraca iz EPL (Silva,Mata,Negredo,Navas...)
Mislim ko je favorit u toj utakmici uopste nije bitno,ali eto kad smo se vec zapricali...
Ma sigurno,samo po mom misljenju ako se sretnu u cetvrtfinalu tu favorita nema,msm ima blagi favorit i to je Crvena Furija,nisam bas mislio da su Italijani favoriti nego jbg nisu za otpisati ako vec prodju grupu sa Englezima i Urugvajem + protivnika u osmini finala.Al bzvz rasprava,mozda se i ne sretnu
Nego vidim Rossi se oporavio,Faraon isto,pa jel zna neko planirali ih Cesare voditi na sp ili barem jednog od njih.
Sinoc gledam Pazzinia,dosta trci trudi se,def. bolje da ide on nego Gila.
Nego vidim Rossi se oporavio,Faraon isto,pa jel zna neko planirali ih Cesare voditi na sp ili barem jednog od njih.
Sinoc gledam Pazzinia,dosta trci trudi se,def. bolje da ide on nego Gila.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 05 maj 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
daj grupu proc sa ovom formom igraca i ovom fizickom spremom..
da krenemo od krucijalnih pitanja, koja formacija ce se igrati?, ko su prvi bocni igraci? ko su prvi violine u napadu? 3, 4 ili 5 veznih?
mislim da nikad nije bila mutnija slika Italije pred SP..
al kako god treba pocet opet pomnije pratiti Azure posto je Pape uspio da ubije svu euforiju i iscekivanje oko nase reprezentacije
da krenemo od krucijalnih pitanja, koja formacija ce se igrati?, ko su prvi bocni igraci? ko su prvi violine u napadu? 3, 4 ili 5 veznih?
mislim da nikad nije bila mutnija slika Italije pred SP..
al kako god treba pocet opet pomnije pratiti Azure posto je Pape uspio da ubije svu euforiju i iscekivanje oko nase reprezentacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kada ce Prandelli objaviti preliminarni spisak za WC?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
U ponedjeljak vjerojatno posto je 13.zadnji dan.Istina utorak je 13.,ali obicno se prvim danom radnog tjedna takve stvari rjesavaju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.