Ma samo naprijed neka se gradi.Pozzz iz ZeniceJTS je napisao/la:Vidiš, to nisam znao, ali drago mi je da je tako.
Zenica i Čelik su mi simpatični, ko će se pazit' ako neće Tuzlaci i Zeničani.
Neka vaš kompleks bude bolji i ljepši, svaka vam čast, najbitnije je da naši klubovi imaju dobre uslove za treniranje, itd.
Ako Bog da, da se izgradi Tušanj, pa da ugostimo repku, pa da se nadmećemo sa Zenicom i BP u pozitivnom smislu naravno
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Postavljena umjetna trava na pomoćni teren Tušnja
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=48459
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=48459
posjetite http://www.realmadridcf.info/
Odlican je teren jos kad ga "nahrane" pesticidima/đubrivom i jos malo ga izvaljat-osisat bit ce bombona.Mirexyl je napisao/la:https://dl.dropbox.com/u/87632288/spec.jpg
Eto link pošto ne može stati cijela slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad bas lici na tepih, i lici na terene jacih stadiona. Nadam se da ce ga i pravilno odrzavati, i da ce ulagati u isti.
Celik!3,2,2.
Kad bi u skorije vrijeme mogli podići sjever i jug u visinu zapada, imali bi jedan od ljepših stadiona u ovom dijelu evrope.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Amoxicillin
- Kontakt:
fktElegant je napisao/la:Odlican je teren jos kad ga "nahrane" pesticidima/đubrivom i jos malo ga izvaljat-osisat bit ce bombona.Mirexyl je napisao/la:https://dl.dropbox.com/u/87632288/spec.jpg
Eto link pošto ne može stati cijela slika
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.
jesul jos otvorene kapije stadiona a se pogleda malo kako se trava primila?
Gde su oni sto su se smejali uredjivanju trave u Visegradu ?

Usput i nova tribinica koja se tamo pravi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kazu prskalice koje su ugradjivane na Bilinom su ugradjene na pogresna mjesta,ispravka je moguca ali moralo bi se kopati i dizati.Kazu da zalijevaju sa slaufima. 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
niko ih nije osudio sto tako rade, ali je na slikama stvarno izgledalo smijesno, i ja sam se bio malo nasmijao, ali mi je bilo drago da se bilo sto radi. Inace, odmah "stadion" izgleda mnogo ljepse cim se bar malo ulozi u restauraciju i rekonstrukciju tribine. Ono prije sivo isto kao da ce se svakog trena raspasti.Devil je napisao/la:Gde su oni sto su se smejali uredjivanju trave u Visegradu ?![]()
![]()
http://img99.imageshack.us/img99/6996/img0009hjl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ja sam za to da se to podigne i riješi. Svakako je trava tek postavljena pa neće ni biti neka šteta, može se odmah vratiti. Uostalom, ITC je angažovan i plaćen da napravi posao kako bog zapovijeda, ako su pogriješili, **** ga, na njima je da isprave o svom trošku... a ne da sad ispaštamo zbog toga, jer ko zna kad će biti sljedeći radovi. Čovjek nikad ne može zaliti ravnomjerno kao što to radi prskalica, uvijek postoji mogućnost da neki dio terena ostane zapostavljen.Konfucije je napisao/la:Kazu prskalice koje su ugradjivane na Bilinom su ugradjene na pogresna mjesta,ispravka je moguca ali moralo bi se kopati i dizati.Kazu da zalijevaju sa slaufima.
Ko ti to kaze matereti??? kod nas raja ne zeli nikad reci svaka cast odradili ste sve kako je trebalo,nego uvijek ima neki problemKonfucije je napisao/la:Kazu prskalice koje su ugradjivane na Bilinom su ugradjene na pogresna mjesta,ispravka je moguca ali moralo bi se kopati i dizati.Kazu da zalijevaju sa slaufima.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
samocelik je napisao/la:Ko ti to kaze matereti??? kod nas raja ne zeli nikad reci svaka cast odradili ste sve kako je trebalo,nego uvijek ima neki problemKonfucije je napisao/la:Kazu prskalice koje su ugradjivane na Bilinom su ugradjene na pogresna mjesta,ispravka je moguca ali moralo bi se kopati i dizati.Kazu da zalijevaju sa slaufima.
svaka cast jarane na odgovoru! vazda ima neki zamjerki je narodu nista niej dobro....
Naucuo,kazu zayebali prskalice.Nadam se da je pogresna informacija.samocelik je napisao/la:Ko ti to kaze matereti??? kod nas raja ne zeli nikad reci svaka cast odradili ste sve kako je trebalo,nego uvijek ima neki problemKonfucije je napisao/la:Kazu prskalice koje su ugradjivane na Bilinom su ugradjene na pogresna mjesta,ispravka je moguca ali moralo bi se kopati i dizati.Kazu da zalijevaju sa slaufima.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko se sjećam, nitko se nije smijao uređenju trave, nego je smijeh bio upućen stadionu i stanju terena.Devil je napisao/la:Gde su oni sto su se smejali uredjivanju trave u Visegradu ?![]()
![]()
Nego, ima li kakva druga slika tribine?
Hayley <3
Smeh je bio zbog toga sto se radi sa traktorom(koji je i bio jedini nacin za skidanje trave),i da su krenuli sa licitacijom gde je najbolje kupiti krompir za seme.
A sada trava i u ovu vrelinu bolja nego na 50% Premijer lige.
A sada trava i u ovu vrelinu bolja nego na 50% Premijer lige.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa na prvu je i bilo smiješno, stari IMT šiba po prvoligaškom stadionu. 
Hayley <3
@Emire dokle su radovi na trening centru, hoce li to biti spremno za septembar ?
P.S. Sta se desava sa terenom, "paze" li ga, klupe, golovi, ograda, razglas ....
P.S. Sta se desava sa terenom, "paze" li ga, klupe, golovi, ograda, razglas ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.