Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooo

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Opala
Samo da ih se ne podcijeni...
Ali mislim da je Buric dovoljno pametan da to ne napravi.
Izbori
Ali mislim da je Buric dovoljno pametan da to ne napravi.
Izbori
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prolazno... Ocekujem ludnicu na Poljudu za uzvrat! 
Sretno Hajduče 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sretno HajdukuDANTES je napisao/la:odličan žrijeb za najveći hrvatski klub
prije jedno desetak dana sam govorio kako je haduk dobijao protivnike po mjeri. I da su ti protivnici išli stupnjevito, po jačini iz koje lige dolaze. Prvo estonska, pa slovenska, pa norveška liga. Sad Češka. Sve po mjeri. I sve jači od jačeg.
Neće se ovo nikako podcijeniti. Zna i trener Burić i čitava ekipa da im je ovo sad dobra prilika. Jer pitanje je samo vremena koliko će dugo ova generacija biti na okupu.
Prva je u Liberecu 20.08., uzvrat na Poljudu 27.08. Ima vremena za Europu sad, dva tjedna je dovoljno vremena. Zato sad u domaćem prvenstvu treba ispraviti greške. Pobjeda protiv Lokomotive u ponedjeljak i protiv Rijeke su imperativ.... onda na noge Česima i o njima razmišljati
Neće se ovo nikako podcijeniti. Zna i trener Burić i čitava ekipa da im je ovo sad dobra prilika. Jer pitanje je samo vremena koliko će dugo ova generacija biti na okupu.
Prva je u Liberecu 20.08., uzvrat na Poljudu 27.08. Ima vremena za Europu sad, dva tjedna je dovoljno vremena. Zato sad u domaćem prvenstvu treba ispraviti greške. Pobjeda protiv Lokomotive u ponedjeljak i protiv Rijeke su imperativ.... onda na noge Česima i o njima razmišljati
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Baš su dobro prošli svi klubovi iz regije. Ja najviše sreće u nastavku želim Hajduku.

hvala ljepotice ( pusa )pride_of_merseyside je napisao/la:Baš su dobro prošli svi klubovi iz regije. Ja najviše sreće u nastavku želim Hajduku.![]()
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@Signore prizvao Liberec
Sretno Hajduku, i koliki se iznos dobije za ulazak u EL? Znam da je UEFA udvostručila te brojke.
Sretno Hajduku, i koliki se iznos dobije za ulazak u EL? Znam da je UEFA udvostručila te brojke.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Legendarnoandro234 je napisao/la:
Samo sad u upravi nisu mamlazi kao ovi ovdje sto su na videu
HRHB
HRHB
Puca sreca nase predstavnike danas kao nikad. Mislim da je ovo sansa koju Hajduk ne smje propustiti. Ocekujem sad i 2-3 prava pojacanja, jer ce s ovim kadrom tesko gurati na dva fronta.
Milic plus novi stoper su neophodniSignore je napisao/la:Puca sreca nase predstavnike danas kao nikad. Mislim da je ovo sansa koju Hajduk ne smje propustiti. Ocekujem sad i 2-3 prava pojacanja, jer ce s ovim kadrom tesko gurati na dva fronta.
HRHB
HRHB
2,4 milijuna eura. 360 tisuca za pobjedu i 120 tisuca za remi.cipiripi je napisao/la:@Signore prizvao Liberec![]()
Usput, Hajduku je potrebno da ispadne osam nositelja od 22 s tim da im prolaz Garabaga i Rosenborga nebi nista znacio jer su svakako ispred njih tako da preostaje 20 komada. Bit ce tesko, ali ako uspije Hajduk je u trecem potu.
Signore je napisao/la:2,4 milijuna eura. 360 tisuca za pobjedu i 120 tisuca za remi.cipiripi je napisao/la:@Signore prizvao Liberec![]()
Usput, Hajduku je potrebno da ispadne osam nositelja od 22 s tim da im prolaz Garabaga i Rosenborga nebi nista znacio jer su svakako ispred njih tako da preostaje 20 komada. Bit ce tesko, ali ako uspije Hajduk je u trecem potu.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Uvijek sam voljela klubove koji imaju dušu.dubrava je napisao/la: hvala ljepotice ( pusa )
Re: Odg: RE: Re: Hajduk Split
Bare te hrvati, vidis li to ti :ppride_of_merseyside je napisao/la:Uvijek sam voljela klubove koji imaju dušu.dubrava je napisao/la: hvala ljepotice ( pusa )
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.