LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ma dobro to u redu nego samo da javim ovima koji se dan i noc raspravljaju cija je ponuda bolja ovo ono a to je samo jedan od faktora a ne glavni
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mozes amnestirat igraca kojeg dovedes u trejdu 

Kupchak "we are pursuing big deals right now. That has not changed". Covjek opasno nesta "muti" ali je sada pitanje STA. Takodjer je izjavio da nije odustao od CP3 i da svima treba biti jasno da mogu biti trejdovani osim KB24.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
normala da se muti nesto, pa nece nasi valjda sjediti i ispijati kafe dok ostali slazu timove za titulu a sanse da cemo ostati na ovom rosteru su minimalne, pa barem za Odoma se mora neka zamjena dovesti
- majestic24
- Kontakt:
Ovdje se sve prica vrti oko crisa i howarda,a niko nespominje Derona Wiliamsa. Cisto sumnjam da on zeli ostati u Netsima
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Otac Pau Gasola izjavio da odnosi izmedju Bryanta i njegovog sina u javnosti izgledaju dobro, medjutim to nisu. Navodno mu Bryant zamjera "mlaku" igru protiv Dallasa i psihicki pad nakon problema sa onom .... koje nas je kostalo ispadanja od Dallasa.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Njega nemoze i da hoceamerosm je napisao/la:Kupchak "we are pursuing big deals right now. That has not changed". Covjek opasno nesta "muti" ali je sada pitanje STA. Takodjer je izjavio da nije odustao od CP3 i da svima treba biti jasno da mogu biti trejdovani osim KB24.

sanjao sam sinoc da ce doci DH 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- adriano_leite
- Kontakt:
Po svemu sudeci to ce ostati samo sanCLS je napisao/la:sanjao sam sinoc da ce doci DH

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
Deron vjerovatno ide u Dallas na kraju sezone. Lakersi moraju nesto uciniti jer svi FA odose a jos je malo ostalo veterana koji se mogu uzeti. Mozda je Lakersima bolje da trejdaju Gasola za nekog igraca kojem istice ugovor za 1 godinu kako bi mogli na kraju pokupiti Howarda. Postoji mogucnost da nece nikakav trejd praviti nego cekati tamo februar tj kad je vrijeme za trejdove.majestic24 je napisao/la:Ovdje se sve prica vrti oko crisa i howarda,a niko nespominje Derona Wiliamsa. Cisto sumnjam da on zeli ostati u Netsima
The @Lakers have signed forward Malcolm Thomas and guard Gerald Green. Takodjer smo blizu potpisa sa Joshom McRobertsom. Nadam se da nisu ovo ti veliki potezi o kojima je Kupchak pricao, jer u protivnom smo onda u velikim go....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa koji to ozbiljni GM javno kaze da radi na "velikom trade-u"
, moj amerosum cista realnost da smo u velikim go....
Jimm Buss je krivac , nece da trosi na bonus , a iako mu je Kobe i co. donjela najveci TV ugovor u historiji u americi , on se prema Bryantu ponasa kao prema nekom bezveze igracu , kao i sa svim ostacima iz doba Phill Jaksona , pa tako i svojoj sestri hoce da pokaze ko je gazda jer je ona djevojka od Phill-a , pa prvo Show nije izabran kao trener a Kobe ga je htio , pa nije htio trade Baynum - Caremelo , jer je Jimm draftao Baynuma a nece da radi prema zeljama Phill-a i Kobe-a, pa je tredao Odoma zato sto se s pravom malo pobunio i ako je 6 najbolji igrac lige i ijedini igrac sa klupe koji je nesta nama valjao , a mozda sto je snimao tokom ljeta show sa zenom...
Hele nejse , ovaj Jimm ce nas zajedno sa svojim slugom Michom K. ukopat do grla

Jimm Buss je krivac , nece da trosi na bonus , a iako mu je Kobe i co. donjela najveci TV ugovor u historiji u americi , on se prema Bryantu ponasa kao prema nekom bezveze igracu , kao i sa svim ostacima iz doba Phill Jaksona , pa tako i svojoj sestri hoce da pokaze ko je gazda jer je ona djevojka od Phill-a , pa prvo Show nije izabran kao trener a Kobe ga je htio , pa nije htio trade Baynum - Caremelo , jer je Jimm draftao Baynuma a nece da radi prema zeljama Phill-a i Kobe-a, pa je tredao Odoma zato sto se s pravom malo pobunio i ako je 6 najbolji igrac lige i ijedini igrac sa klupe koji je nesta nama valjao , a mozda sto je snimao tokom ljeta show sa zenom...
Hele nejse , ovaj Jimm ce nas zajedno sa svojim slugom Michom K. ukopat do grla

- majestic24
- Kontakt:
Kakva mi sve ovo g.ovna dovodimo. Ajde mijenjajte u Kobeja...koji ce se qrac tip patiti u ekipi punoj idiota. Neka ide npr u Knickse pa da ima priliku za jos koji prsten
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ovo jedino moze biti pojacavanje klupe a nikako neki ozbiljni potezi...ocekujem do pocetka sezone makar dostojnu zamjenu za Odoma ili dovodjenje startnog plejmejkera.
MI se svi brinemo za Lakerse i nekad velicamo i nekad kritikujemo upravu na celu sa Kupchakom u ovom periodu, a @neno#4 mudro suti i na kraju ce nam doci sa pricom kako je on sve to znao i da smo se mi bezpotrebno brinuli i da konacno trebamo imati povjerenje u osobe koje rade u klubu.
@neno#4
ostavi i ti svoje misljenje nemoj cekati pocetak sezone.
Znas da je lako biti general poslije bitke.

@neno#4
ostavi i ti svoje misljenje nemoj cekati pocetak sezone.

mi i sa ovim igrackim kadrom mozemo do titule, vidio si i sam kakvu seriju su Lakersi napravili sa zdravim Bynumomadnan24 je napisao/la:Ovo jedino moze biti pojacavanje klupe a nikako neki ozbiljni potezi...ocekujem do pocetka sezone makar dostojnu zamjenu za Odoma ili dovodjenje startnog plejmejkera.
ipak ocekujem jos neke poteze Kupchaka, ovo je dosad samo pojacavanje klupe
Vrebam ja iz sjene uvijekamerosm je napisao/la:MI se svi brinemo za Lakerse i nekad velicamo i nekad kritikujemo upravu na celu sa Kupchakom u ovom periodu, a @neno#4 mudro suti i na kraju ce nam doci sa pricom kako je on sve to znao i da smo se mi bezpotrebno brinuli i da konacno trebamo imati povjerenje u osobe koje rade u klubu.![]()
![]()
@neno#4
ostavi i ti svoje misljenje nemoj cekati pocetak sezone.![]()
![]()
Znas da je lako biti general poslije bitke.
![]()

Ja i dalje mislim da cemo mi Howarda dovesti. To mi nekako najlogicnije djeluje. Ne znam zasto, ali mislim da cemo ovaj put nasukati Orlando kao onomad Memphisa

Zivi bili pa vidjeli. Kako sam dobio verbalne prijetnje od pojedinih aktera gdje sam iznosio istinite stvari na BH. kosarkaskoj sceni moram u ilegalu da se povucem

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....

- adriano_leite
- Kontakt:
E ovo fkt nije smijesno, smjesnije je ono za CP3 kako je Stern stavio veto na ovo na ono, a ovo je onako nikakva sala. Bar mene ni sekunde nije nasmijalo. Nebitno sto je Dan G. u potpisu, nego ovo sto je u pitanju free agent, a free agenti od pamtivjeka se dovode, tako da ispade glupo ovo, ali eto ako vas je nasmijalo u svoj ovoj muci meni je fkt drago zbog vas.
Previse se Lakersi brinu oko Dana Gilberta, nek malo povedu racuna o McRobertsu i Geraldu Greenu i Steve Blakeu i MWP i Luke Waltonu, to je pametnije, ako takvi udju u sezonu, bit ce razmontirani.
Previse se Lakersi brinu oko Dana Gilberta, nek malo povedu racuna o McRobertsu i Geraldu Greenu i Steve Blakeu i MWP i Luke Waltonu, to je pametnije, ako takvi udju u sezonu, bit ce razmontirani.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.