Sve dok postoji zakon koji kaznjava takve radnje u javnosti, ima pravo. Napravi kult koji ce kolektivno izvrsit samoubistvo, pametnije ti je.Fowl95 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:33Recimo da ja osnujem jedan seksualni kult, gdje je vjerski obred da se javno yebemo. Kad skupimo 100 hiljada članova, prerastamo u religiju. Da li ti u tome slučaju imaš pravo meni zabranit da se ja javno yebem?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:26Pa i ne treba. Ispred firme, na ulici i td pogotovo danas kada se pogodno mjesto moze relativno lahko naci.
Ili je firma duzna da ti obezbjedi adekvatnu prostoriju. Tako kaze zakon u nekim civilizovanim zemljama.
A zabraniti nema pravo. To je krsenje vjerskih sloboda zagarantovano poveljom UN.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Samim tim sto si napisao govoris sa kako bolesnom osobom raspravljam.Fowl95 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:33Recimo da ja osnujem jedan seksualni kult, gdje je vjerski obred da se javno yebemo. Kad skupimo 100 hiljada članova, prerastamo u religiju. Da li ti u tome slučaju imaš pravo meni zabranit da se ja javno yebem?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:26Pa i ne treba. Ispred firme, na ulici i td pogotovo danas kada se pogodno mjesto moze relativno lahko naci.
Ili je firma duzna da ti obezbjedi adekvatnu prostoriju. Tako kaze zakon u nekim civilizovanim zemljama.
A zabraniti nema pravo. To je krsenje vjerskih sloboda zagarantovano poveljom UN.
Eto neka zabrane nije frka, i neka uvedu i zakon ko se prekrsti bilo gdje osim u 4 zida da mu se prsti osjeku, i ja cu podrzati
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
to nije vjerski obredSviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:38Samim tim sto si napisao govoris sa kako bolesnom osobom raspravljam.
![]()
Eto neka zabrane nije frka, i neka uvedu i zakon ko se prekrsti bilo gdje osim u 4 zida da mu se prsti osjeku, i ja cu podrzati
Let's talk about SIX baby!
nije jošSviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:41Nije ni sex yebem ti boga ludogFowl95 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:40to nije vjerski obredSviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:38Samim tim sto si napisao govoris sa kako bolesnom osobom raspravljam.
![]()
Let's talk about SIX baby!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa eto kada bude, iskupi ukucane i molite se
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Trolas.On bi osnovao religiju i boga sexa a fol meni prebacuje lopticu
Pridruzi se i rokni se i ti sa njima. Ja cu stat sa drugima u zivi zid i branit vas od policije.
U tom slucaju nemam nista protiv takvog kulta.Fowl95 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:33Recimo da ja osnujem jedan seksualni kult, gdje je vjerski obred da se javno yebemo. Kad skupimo 100 hiljada članova, prerastamo u religiju. Da li ti u tome slučaju imaš pravo meni zabranit da me javno yebu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 feb 2020, 17:26Pa i ne treba. Ispred firme, na ulici i td pogotovo danas kada se pogodno mjesto moze relativno lahko naci.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 27 feb 2020, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ko o ćemu, ss -ba kvazi ateisti o Bogu i religiji,.
Pravi musliman ne radi u firmi
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Zaista je komicno da pojedinci ovdje imaju potrebu ismijavati vjeru (iskljucivo Islam),Aliju, Bosnjastvo, neki fantomski Bosnjacki nacionalizam dok ostaju nijemi na neke druge stvari koje Bosnu i Bosnjake okruzuju. Komicno zaista.
pravi muslimani ne postoje. Svi muslimani su krivi.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Fantasista
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.