Sve nesto ismijavate a puna usta Muslimana.
Usli su ti izgleda pod kozu, ne daju spavat
I razvlace ti pamet!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sve nesto ismijavate a puna usta Muslimana.
Ma krivo si ti sve shvatio
Pa dobro ne smatram ih bas toliko nazadnim da je poslije njih 2 mjesta prazno, ali shvatamo obojica poentu
Da,to su ta napredna razmisljanja ateista.
Jah, par rečenica ismijavanja je radikalnije od stotina terorističkih napada i historije religijskih ratova.
Ne treba glumit zrtvu nego preuzeti odgovornost za ovo drustvo kao vecinska vjerska skupina. Skontat nacin funkcionisanja na bazi ora et labora, na djelu pokazat da konzumiranje droge recimo ima vise stete nego koristi. Pomoci ljudima ako se moze a pogotovo svima dat slobodu djelovanja da sami prodju neke faze u zivotu pa da sami vide sta i kako.Rosicky je napisao/la: ↑27 feb 2020, 20:11Ma krivo si ti sve shvatio
Muslimani su ljudi s kojim se družim i provodim vrijeme,odrastao sam s njima i cijeli život proveo u takvom okruženju.
Moji postovi su vezani za ove što stalno od muslimana prave neke žrtve i pametuju ostalim kako treba da se ponaša jedan musliman
no hard filings
Blejzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 21:08Jah, par rečenica ismijavanja je radikalnije od stotina terorističkih napada i historije religijskih ratova.
Vjeruj, boli me k, ja lično ne ismijavam ničiju religiju. Ali mojne tih gluposti o radikalizmu kad od sebe pravite žrtve zbog par riječi a sječete glave neistomišljenicima u 21. stoljeću.
1
Evo sjecem glave svaki dan.Blejzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 21:08Jah, par rečenica ismijavanja je radikalnije od stotina terorističkih napada i historije religijskih ratova.
Vjeruj, boli me k, ja lično ne ismijavam ničiju religiju. Ali mojne tih gluposti o radikalizmu kad od sebe pravite žrtve zbog par riječi a sječete glave neistomišljenicima u 21. stoljeću.
Osim ako sebe ne smatrate najradikalnijim primjerima religije, jasno je na koga sam mislio. Ali nema veze, sviđa mi se mentalna gimnastika ne bi li se izbjegla poenta
Skoro svaki rat, pocev od Krizarskih ratova, vodjen je zbog zemlje, vlasti, moci, novca....Religija je samo pokrice.
Jak ti zakljucak.Ravno da gazes da krscani guze djecu
Ma top je poenta, ako sam musliman postoji izvjesna mogucnost da nekog danas sutra zakoljem. Procentualno, ako uzmes milijardu i po muslimana u svijetu i broj koljaca dobit ces vjerovatno uzasno mali procenat. Dok kad bi uzeo recimo broj srba u svijetu (desetak miliona) i broj njihovih koljaca, procentualni rezultat bi bio frapantan.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, chelsea358, VivaLaStella i 6 gostiju.