La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: La Liga
Meni je u sjećanju ostala Malaga, rani Pep, kao jedna od tekmi s najgorim terenom. Messi na gostovanju u Konjicu trip
Ono je katastrofa, ne možeš mu ni poslati pas u prostor jbte.anonymousHD je napisao/la: ↑01 okt 2020, 08:50Isco izgleda kao termin igrač, ne znam zašto se on još uvijek ovime bavi, on sprint ne može da napravi, a kamoli nešto drugo.
Hvala Thibo za nove bodove.
Valjda Zizu počne Rodryga što više koristiti u skorije vrijeme, pogotovo na lijevom krilu ispred Viniciusa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- LlullSergio
- Kontakt:
Dvije utakmice zaredom ne mogu dati gola.
- branimir85
- Kontakt:
Kako će ga dati kad nisu opalili prema golu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ispucali sve u prvom kolu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cholo koliku ima platu trebalo bi mogu iz auta da pucaju na gol. Ovako zali Boze para koje mu se daju.
Nakon prvog kola i one šestice, debi Suarez itd - rekoh u sebi Ovi se ne šale, bice glavni konkurent za titulu, mnogo opasni...a onda dva klasicna cholovska remija bez puno šansi, od toga jedan protiv Huesce

Zar korisnik @Llull aka @LBJ MVP aka @Kawhi ne reče da imaju najbolji napad u ligi 
Što se prije rastanu sa Simeoneom, to bolje. Odavno on njima više nema šta ponuditi.
Ekipa bi prodisala pod proaktivnim trenerom.

Što se prije rastanu sa Simeoneom, to bolje. Odavno on njima više nema šta ponuditi.
Ekipa bi prodisala pod proaktivnim trenerom.
- LlullSergio
- Kontakt:
To si ti pametnice moja nesto pomijesao.
A i ovo s ovim korisnicima si nesto debelo pomijesao.
U pravu si. Atletico opasno stagnira kao klub zadnji godina jer je on svoj maksimum sa Atleticom davni dana dogurao. Cim su dobili po nosu drugi put od Reala u LP trebao je ili dobiti otkaz ili da sam ode. Treba im svjeza kriv na trenerskoj klupi.
On je meni jedan od najprecijenjeni trenera u samom vrhu evropskog fudbala. Imati ekipu ovaku sa Oblakom, Kokeom, Felixom, Saulom, itd.. a ovako katastrofalne rezultate pruzati je za Haga.
@igrajlopte 🐦
@Kanye je @LBJ MVP/@Kawhi.
Ovaj @Llull je @TonyMontana.
Doće bolji.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Čitam nickove i ne kontamLlullSergio je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:07To si ti pametnice moja nesto pomijesao.
A i ovo s ovim korisnicima si nesto debelo pomijesao.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa se zato redovno user.u u cejf nekom velikanu. Liverpool najsvjeziji primjer.ReX je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:18U pravu si. Atletico opasno stagnira kao klub zadnji godina jer je on svoj maksimum sa Atleticom davni dana dogurao. Cim su dobili po nosu drugi put od Reala u LP trebao je ili dobiti otkaz ili da sam ode. Treba im svjeza kriv na trenerskoj klupi.
On je meni jedan od najprecijenjeni trenera u samom vrhu evropskog fudbala. Imati ekipu ovaku sa Oblakom, Kokeom, Felixom, Saulom, itd.. a ovako katastrofalne rezultate pruzati je za Haga.
Oni bi prosli i sljedecu rundu da su dobili jaceg protivnika

27.10.2020
Američki psiho
Remember, remember the 5th of November.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.