Što se mene tiče, jesteFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel 100% to sa zvjezdicom![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Što se mene tiče, jesteFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel 100% to sa zvjezdicom![]()
Ja mislim da se ne broji ona titula iz 1972 godine zato sto je iz JugeŽeljovac je napisao/la:Što se mene tiče, jesteFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel 100% to sa zvjezdicom![]()
jeste od 12plava_pruga je napisao/la:molim vas odg. mi jel pocela prodaja karata?????
Ma broji se sveFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ja mislim da se ne broji ona titula iz 1972 godine zato sto je iz JugeŽeljovac je napisao/la:Što se mene tiče, jesteFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel 100% to sa zvjezdicom![]()
hvalanermin_TM je napisao/la:jeste od 12plava_pruga je napisao/la:molim vas odg. mi jel pocela prodaja karata?????
Stavljali smo prije 4 godine 4 zvjezdice, tako da se računa. Sad je prilika da to pretvorimo u jednu pravu tursku zvjezdicu!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ja mislim da se ne broji ona titula iz 1972 godine zato sto je iz JugeŽeljovac je napisao/la:Što se mene tiče, jesteFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel 100% to sa zvjezdicom![]()
Bayern ima 4 zvjezdice a osvojili su ligu 22 putaStrumph_tm87 je napisao/la:A jel zna neko sto turci stavljaju zvjezdicu za 5 titula a ne za 10 kao ostale lige petice? Znam da talijani stavljau i srebrenu zvjezdicu za 10 kupova. To je Roma ove sezone trebala stavit da je osvojila kup.
Koje sve lige stvljaju nakon 5 titula zvjezdicu?
To je za osvojenu Ligu Šampiona, odnosno evropski kup. Mijenjaju dresove po potrebi, ja mislim.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Bayern ima 4 zvjezdice a osvojili su ligu 22 putaStrumph_tm87 je napisao/la:A jel zna neko sto turci stavljaju zvjezdicu za 5 titula a ne za 10 kao ostale lige petice? Znam da talijani stavljau i srebrenu zvjezdicu za 10 kupova. To je Roma ove sezone trebala stavit da je osvojila kup.
Koje sve lige stvljaju nakon 5 titula zvjezdicu?
U nacionalnim prvenstvima, deset osvojenih titula nosi jednu zvjezdicu, a liga šampiona, svaka titula po jedna zvjezdica...ulaznica je napisao/la:Te zvijezde su za ligu prvaka. Inter ce na sledecim dresovima imati 2 zvijezde, bas imaju cool grb.
Mocno pravooooo,moramo to uraditi.Avanes je napisao/la:
nesto u tom fazonu
Inter ima 18 titula i zato nose jednu zvjezdicu. A sinoć su osvojili 3. titulu prvaka Evrope.ulaznica je napisao/la:Te zvijezde su za ligu prvaka. Inter ce na sledecim dresovima imati 2 zvijezde, bas imaju cool grb.