PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zar se tako ponašaju u plavo-bijeloj radničkoj porodici?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
odrekli ga se preko novina hahhahahahahah
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A kako ovo,a svi su oni zajedno jedna velika porodica.
Još će ispasti neko porodično nasilje ccc
Još će ispasti neko porodično nasilje ccc
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Probisvjet
- Kontakt:
Sramota kako su Sablju otjerali. Tako je bilo sa prethodnicima, tako ce biti u buducnosti. Podrska za Mulalica!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje su newborn i pipi, evo vam novog trenera!
الله أكبر
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- jeremymajstor
- Kontakt:
Tako se ponasaju samo u Bijelom Polju.High je napisao/la:Zar se tako ponašaju u plavo-bijeloj radničkoj porodici?
TEKBIIIIIIIIIIIIRRRRRRRFrancescoTotti je napisao/la:Gdje su newborn i pipi, evo vam novog trenera!
الله أكبر
Franto na aparatima

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Žao mi i ovog Sarajeva, zgadimo im fudbal toliko puta, a oni jadni opet primorani da navijaju za nas u kupu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Poselami ih kad ponovo odeš.jeremymajstor je napisao/la:Tako se ponasaju samo u Bijelom Polju.High je napisao/la:Zar se tako ponašaju u plavo-bijeloj radničkoj porodici?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Surova realnost.wobly92 je napisao/la:Žao mi i ovog Sarajeva, zgadimo im fudbal toliko puta, a oni jadni opet primorani da navijaju za nas u kupu.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Koji je ovo po redu trener Željezničara da saznaje od novinara da je bivši 

SRETAN BROJ - 1725
- jeremymajstor
- Kontakt:
Trebao si ti ostati tamo, cisci bi zrak bio. I ti i stari ti.High je napisao/la:Poselami ih kad ponovo odeš.jeremymajstor je napisao/la:Tako se ponasaju samo u Bijelom Polju.High je napisao/la:Zar se tako ponašaju u plavo-bijeloj radničkoj porodici?
Davno pisao previše se vjeruje Mulalicu i Hurticu, a prije toga i Ješicu. Znamo kako su dvojica zavrsila ocekujem i treceg. Pozz.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nemam ništa protiv ostalih gradova, pa tako ni protiv ovog. Valja svašta obići i upoznati, ne biti zadojen šovinizmom kao ti. Vjerovatno si šovinista i kad ugledaš trans Manijaci Hadžići?jeremymajstor je napisao/la: Trebao si ti ostati tamo, cisci bi zrak bio. I ti i stari ti.
Nakon potpisivanja ugovora bi prvo nagovorio Brazilce i Kramara da raskinu ugovore i da potpišu za ljutog rivala što bi se desilo prvi put u historiji.joker90 je napisao/la:Nego kone, Jesic je jos uvijek slobodan..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nema tog transa kolega.High je napisao/la:Nemam ništa protiv ostalih gradova, pa tako ni protiv ovog. Valja svašta obići i upoznati, ne biti zadojen šovinizmom kao ti. Vjerovatno si šovinista i kad ugledaš trans Manijaci Hadžići?jeremymajstor je napisao/la: Trebao si ti ostati tamo, cisci bi zrak bio. I ti i stari ti.

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Do iduce sezone
vise nije interesantno, samo pratim s strane od sad. Yebem ti karma majku šugavu, moramo sutit inace se sve vraca 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE