FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala drug. [emoji106]MortemHz je napisao/la:U cetvrtak bi trebaloskoroalen je napisao/la:Kad se karte puštaju u prodaju (ako već nisu puštene)?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mortem ima desetogodisnju 
GojkovićFrancescoTotti je napisao/la:I jedan iz Slobode normalnoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Reagy Ofosu je naš.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odgovor koji sam dobio na jednom od Istrinih foruma u vezi ovog Ofosua. Kažu i ostali da je dobar, pa nadati se da stigne.I više nego dobar, brz okomit igrač, veoma dobar 1 na 1, čim mu se ostavi prostora on to koristi...za vašu ligu (bez podcjenjivanja) veliko pojačanje, naravno ako pristup bude pravi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Double penetration s Adukorom i Ofosuom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ristevski nikada nije dobio pravu priliku kod nas, iako je imao sve pedispozicija za dobrog stopera. Kako se zvao onaj drugi sto je bio, iz Makedonije je takodjer?
Amer Dupovac!
Radoš Protićevski.Rahma je napisao/la:Ristevski nikada nije dobio pravu priliku kod nas, iako je imao sve pedispozicija za dobrog stopera. Kako se zvao onaj drugi sto je bio, iz Makedonije je takodjer?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koji buraz? U tom transfer roku su dosli Kostic i Mitre(v)ski kako vec...Rahma je napisao/la:Ristevski nikada nije dobio pravu priliku kod nas, iako je imao sve pedispozicija za dobrog stopera. Kako se zvao onaj drugi sto je bio, iz Makedonije je takodjer?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sjebo sam malo, Mijuskovic se ovaj preziva. Mislio sam da je Makedonac, valjda zato sto je u Vardaru jedno vrijeme igrao hah. I od njega sam takodjer ocekivao nesta vise, ali ne dade mu se da bude u prvom planu.
Amer Dupovac!
Fale mi prizemni centaršuti korpulentnog Protketa. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mi smo se sjebali sa tim Mijuskovicem dobro ofulala struka sa njim pofino.Sto mu nismo sansu dali,momak je do repke CG dogurao,igrao u Vardaru dobro sad je u Kazahstanu negdje ja mislim.Ima on jos fore igrat 25 su mu tek,izrastao je u odlicnog stopera.Rahma je napisao/la:Sjebo sam malo, Mijuskovic se ovaj preziva. Mislio sam da je Makedonac, valjda zato sto je u Vardaru jedno vrijeme igrao hah. I od njega sam takodjer ocekivao nesta vise, ali ne dade mu se da bude u prvom planu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne bi bio prvi željanin interracial, prvi joj je bio Jean Louis Noukenbodi123 je napisao/la:Double penetration s Adukorom i Ofosuom.
ali bi bio memorabilan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovo je jedan od većih šupljaka kada se govori o našoj ligi "dobar je vaše lige". Jeste da je liga na dnu, ali je užasno teška za igrati. Mnogi igrači su došli sa devizom dobri za naše lige pa su postali žešći panjevi igrajući ovu ligu. Ovdje suhi kvalitet i znanje samo ne prolaze. Evo primjer Dulje koji je bio osporavan dosta i od nas samih, imao i blijedu statistiku, a dečko smiješnim pravi igrače 2. Bundeslige ili beka PSGa. Mnogi dobri igrači bi propali ovdje. Liga je specifična, tako da te floskule dobar je za vaše lige baš i ne piju vode u praksi.AlfredNobel je napisao/la:Odgovor koji sam dobio na jednom od Istrinih foruma u vezi ovog Ofosua. Kažu i ostali da je dobar, pa nadati se da stigne.I više nego dobar, brz okomit igrač, veoma dobar 1 na 1, čim mu se ostavi prostora on to koristi...za vašu ligu (bez podcjenjivanja) veliko pojačanje, naravno ako pristup bude pravi.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Isto važi za sve u ovoj rupi; ako želiš uspjeh, moraš biti lukav, hrabar i jak, ili na naške vuk, mudonja i krkan!LegendKiller je napisao/la:Ovo je jedan od većih šupljaka kada se govori o našoj ligi "dobar je vaše lige". Jeste da je liga na dnu, ali je užasno teška za igrati. Mnogi igrači su došli sa devizom dobri za naše lige pa su postali žešći panjevi igrajući ovu ligu. Ovdje suhi kvalitet i znanje samo ne prolaze. Evo primjer Dulje koji je bio osporavan dosta i od nas samih, imao i blijedu statistiku, a dečko smiješnim pravi igrače 2. Bundeslige ili beka PSGa. Mnogi dobri igrači bi propali ovdje. Liga je specifična, tako da te floskule dobar je za vaše lige baš i ne piju vode u praksi.AlfredNobel je napisao/la:Odgovor koji sam dobio na jednom od Istrinih foruma u vezi ovog Ofosua. Kažu i ostali da je dobar, pa nadati se da stigne.I više nego dobar, brz okomit igrač, veoma dobar 1 na 1, čim mu se ostavi prostora on to koristi...za vašu ligu (bez podcjenjivanja) veliko pojačanje, naravno ako pristup bude pravi.
-
belosevic28
- Kontakt:
Gledam pregled Zemun - Macva, kad Protic penal napravi, prosisa ga neki iz Zemuna, on rukama po licu i penal. Nije se promijenio, isto je spor kao nekad kod nasuNbx je napisao/la:Fale mi prizemni centaršuti korpulentnog Protketa.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
O*****c.Esport je napisao/la:GojkovićFrancescoTotti je napisao/la:I jedan iz Slobode normalnoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Reagy Ofosu je naš.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jedan je Šmigalović Almir !!!

A Nedim Hiroš?ajdohordas je napisao/la:Jedan je Šmigalović Almir !!!![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
a Boris Gujićskoroalen je napisao/la:A Nedim Hiroš?ajdohordas je napisao/la:Jedan je Šmigalović Almir !!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.