Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije ovo nista kakav je SDP bio 2001. kad su bili na vlasti. Sve unistili, jos se ne mozemo oporaviti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 feb 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kakav je šmokljo ovaj Džaferović. Al pravo zanimljiv razgovor, može se dosta toga zaključiti i iz obične komunikacije. Uglavnom, američki ambasador je ovdje ajatolah.
Al Dodik je najjači, potpisat ću sve samo da se ne zove akcioni plan. Još mu lik govori nebitno je kako se zove većšta sadrži, a on kaže pitaj Nato šta je ovo.
Al Dodik je najjači, potpisat ću sve samo da se ne zove akcioni plan. Još mu lik govori nebitno je kako se zove većšta sadrži, a on kaže pitaj Nato šta je ovo.

- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Potvrđeno Smucko slagalo.
Prosječnom stanovniku manjeg entiteta je bitno da ne čuje to akcioni plan, ostalo ga ne zanima. Ovaj to zna, zato i forsira to.
Mada previše trućkanja oko ničega. Mi taj NATO kao ni Uniju nećemo dugo, a možda i nikad vidjeti. Jedino da nas na silu u taj NATO utrpaju zbog Rusije.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kroz ovo malo priče moglo se zaključiti da su svi pristali uz neki pritisak, i da je ovaj plan kao plan nebitan. Da l je pritisak bio kroz obustavu kredita i investicija, ili kroz težnju da se zasjedne za vlast ne znam, možda oboje. Džafer i Komšić su mi djelovali samo da se pošalje bez obzira šta je, da se skine neka odgovornost i da se dobije koji politički poen, a Dodik da se pošalje, da zasjedne u vlasti, ali da se to ne zove akcioni plan da može ove svoje smuljati. Svakako se put u NATO ne može donijeti bez jednoglasne odluke predsjedništa, a pogotovo oko uređenja vojne imovne koju će Srpska strana do Sudnjeg dana potkopavati, i onda ovo sve ispadne žestoka šuplja i mazanje očiju.Osim13 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:04Prosječnom stanovniku manjeg entiteta je bitno da ne čuje to akcioni plan, ostalo ga ne zanima. Ovaj to zna, zato i forsira to.
Mada previše trućkanja oko ničega. Mi taj NATO kao ni Uniju nećemo dugo, a možda i nikad vidjeti. Jedino da nas na silu u taj NATO utrpaju zbog Rusije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dodiku treba dati respekt, covjek kako se dogovori to i postuje. A i sam kaze za ostale kada se nesto dogovori da sutra drugu pricu pricaju. Citavo vrijeme je bilo sve kako je i govorio, stenogram mu se slaze sa izjavama za medije.
Opet ce zlatni lazov u medije sa pricom anp je 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
we have a deal 

Najsmijesnije kad Bosanci razvezu NATO pricu a vece sanse Rusija ima da udje u isti.
Sasvim nebitno da li je ovo ANP i sta u njemu pise kad je za punopravno clanstvo potrebna odluka parlamenta/predsjednistva a ljudi jednostavno ne zele tamo i to se nece promijeniti nikad.
Sasvim nebitno da li je ovo ANP i sta u njemu pise kad je za punopravno clanstvo potrebna odluka parlamenta/predsjednistva a ljudi jednostavno ne zele tamo i to se nece promijeniti nikad.
Kako će nas braća Turci sjebati sa ovim migrantima. Nama će ih uvaliti jer smo na granici Evrope koja im izgleda neće dati prolaza.
- legenda reala
- Kontakt:
To i ja kaažem, dok **** Komšić je sve slago, još kao on reko Dodiku da ANP je kad je on pito a on bio manji od makovog zrna na ovom sastankutuzlak1987 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:13Dodiku treba dati respekt, covjek kako se dogovori to i postuje. A i sam kaze za ostale kada se nesto dogovori da sutra drugu pricu pricaju. Citavo vrijeme je bilo sve kako je i govorio, stenogram mu se slaze sa izjavama za medije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj nece dati prolaza

Ne daju oni prolaza vec duze vrijeme ali ocigledno da se talas ne moze sprijeciti. Oni da mogu ovo sprijeciti, uradili bi to. Jednostavno ih je previse.
Ovi migranti ce svi neminovno zavrsiti po zapadnoj Europi. Jedino ako se u Europi ne zarati pa ne krenu u kontra smjeru.
Al neka, eto im sad wilkomen refjudjis.
Ukoliko budu tačne najave i brojke da milioni čekaju da krenu za Evropu bojim se da ga puše svi, a mi pogotovo. Najviše se bojim rasta krajnje desničarskih partija a to često dovodi do problema i ratova.
- Barbarossa
- Kontakt:
Zato trebaju podrzati Tursku ofanzivu redom svi saveznici iz Europe pogotovo Njemacka
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- majestic24
- Kontakt:
jeftina radna snaga

Napraviti ce migranti od Bosne,ono sto su stranci od njemacke

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...