Kako naši navijači kontaju otići gore, hoće li biti invazija na Štokholm avionima?
Ne znam šta da očekujem od ovog dvomeča protiv AIK-a, kladionice rijetko kad griješe sa kvotama, ako smo blagi favoriti na Grbavici, sigurno se možemo nositi sa njima. Najbitnije je, kao što već rekoste, da na Grbavici ne primimo gol, pa svaki koji damo šanse za prolaz nam poprilično rastu, vuče mi na neki x u prvom meču, bar da bude bez golova.
Ne ulijeva mi povjerenje naša igra nikako, al' opet sjetim se Europe prije dvije godine, kako smo odigrali protiv Balzana na Koševu, ono je bilo strašno za gledati, ne pamtim dosadniju Željinu utakmicu u Europi, pa poslije toga izbacismo Ferencvaros, a raja bila negativnija po pitanju izbacivanja Mađara nego što je sad po pitanju izbacivanja AIK-a.
Šteta je što ide Lendrić, al' vjerujem da će ga Stevo dostojno zamjeniti u ovom dvomeču protiv AIK-a, pa čak ću biti slobodan pa reći da će nam Stevo biti možda čak i korisniji od Lendre protiv AIK-a, jer trebat će nam napadač koji će znati primiti i sačuvati loptu u kontri/polukontri dok naši igrači naprave tu tranziciju.
Jer sigurno je da je Stevo tehnički bolji igrač od Lendrića, bolji duel igrač i efektivniji u skoku, a nama će to sigurno trebati protiv Šveda. Očekujem da Stevo ima doprinos kao Bajić protiv Ferenca i Standarda, možda neće biti u prilici da dadne gol, pa čak ni da se okrene tijelom prema golu, al' bitno je da uspije zadržati loptu u kontri i polukontri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"