Edin TM87 je napisao/la:AA23 je napisao/la:Sve je dobro dok Edin ne napiše, tako da ga molim da se strpi do nedjelje
Ajde VGS punoljetan je postao protiv Ahilove pete, može i ovdje do 20te, samo opušteno hehe

Pa ja mu donio 18. i 19. bjezi tamo
Nego mogli smo se mi babukovci iz Sarajeva sutra skupit zajedno gledat

u nekom kaficu u centru. Taman da se sta strucno poprica, a mogu doci i Rafanovci da nam kazu koju nestrucno

To da dodju da ga pridrze.
Lakapo samo Marin je tezi orah na hardu nego na travi zna to Babuka od USO onog SF. Ja sam sutra uz Marina halalite mi, mada dobro ce biti i ako bude 20, uvijek je dobro kada se Rafana ostavlja sve vise i vise iza mada i ovo je zasad dosta, krvcnula su njemu koljena nemoze on vise nista. Na silu koji pariski svinjac i to je to.
Ko ce sad docekat u pm slijedeci slem!

Bas puno vremenske diskrepance izmedju prvog i drugog slema u godini a onda haman svi zaredaju. Bilo bi dobro da Rafan ne nastupi (ne sto ga hejtam, vec cisto da vidimo da li bi Thiem mogao taj iskorak napraviti ili mozda cak i Babuka uzet 2 RG) Joj zamisli kako li bi ih onda tek zabolilo a onda poslije toga u Julu potvrda na travi!
Boli vas Fedovce qrac lako je za najvece i najbolje navijat, najgore je nama sto se uzdamo u ove nadolazece i sve nesto ocekujemo a vazda nas zapishavaju!
Dosta zayebancije ode kod Marachovih na rostilj. Cestitke Hrvatu i Austrijancu djuturumu. Drago mi je narocito zato sto su mi vazda valjali na kladari.