FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Valter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 28 dec 2022, 16:47

Dobro si rekao "ove ublehaše".
Da sam slučajno njih izabrao može biti da im ne bi bilo pravo, ovako podijelim ljubav prema Želji sa pravima,
Volimo te Željo!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 dec 2022, 19:11

Ovaj frajer stvarno mora uvijek zadnju rijec imati. Hoces li se ikad ugasit?

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 28 dec 2022, 19:23

@hulahopka
a šta predlažeš ti gospodine da se uradi?!?
samo crniš ove one, niko nije dobar, nista ne valja, crna je buducnost i slicno... daj onda kad si najpametniji reci sta rješenje i izlaz za klub iz ove situacije?

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 dec 2022, 19:34

addebisi je napisao/la:
28 dec 2022, 19:23
@hulahopka
a šta predlažeš ti gospodine da se uradi?!?
samo crniš ove one, niko nije dobar, nista ne valja, crna je buducnost i slicno... daj onda kad si najpametniji reci sta rješenje i izlaz za klub iz ove situacije?
Ma jarane ne vrijedi sa ovakvima pricat. Covjek je ispratio svaki moguci komentar s kojim se pokusala pokrenut neka pozitivna diskusija. On i slicni zive za dan kad ce se raspast Zeljo samo da bi mogli srat kako su svi izdali.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 28 dec 2022, 19:34

Jes frajr dosadan nista sta kaze sto vec ne znamo

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 28 dec 2022, 19:45

Hulahopka je za zadruge, a nije za foruma!!!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 dec 2022, 22:03

Bravo Stevo kralju.Svaka ti cast.Najposteniji Zeljin igrac zadnjih 20 godina.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 28 dec 2022, 22:04

ì
Arvid je napisao/la:
28 dec 2022, 15:52
Večeras direktor porezne na TVSA, pričaće i o nama. 20:00.
Ma šta moze biti. Mi moramo platiti sve,odgode nikakve nece biti to se zna.

Samsa
Kontakt:

Post Postao/la Samsa » 28 dec 2022, 23:08

Hulahopka je napisao/la:
28 dec 2022, 22:04
ì
Arvid je napisao/la:
Nije tačno

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 28 dec 2022, 23:11

Covjek jasno rekao da ne vidi razlog zasto ne bismo mogli dogovoriti odgodu, al bolje hulaglupko zna

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 28 dec 2022, 23:48

Za pametnice s lobotomije. Da li će shvatiti mrkimedzed? Dajem im 5% da će skontati...a vi?

Što se tiče Željezničara, on kao i svaki drugi porezni obveznik može zaključiti sporazum o plaćanju svog poreznog duga. Ako je podnio takvu jednu kompletiranu dokumentaciju, ne vidim razlog da će to biti odbijeno. S druge strane zaključenje sporazuma s bilo kojim poreznim obveznikom ne znači da taj porezni obveznik ne treba plaćati tekuće porezne obaveze. Znači, da bi sporazum ostao na snazi porezni obveznik mora izmirivati sve tekuće obaveze. Da li će to Željezničar uspjeti, ne znam. Zaista bih volio da izvršava svoje obaveze”, dodao je Isović

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 29 dec 2022, 04:15

Hulahopka je napisao/la:
28 dec 2022, 23:48
Za pametnice s lobotomije. Da li će shvatiti mrkimedzed? Dajem im 5% da će skontati...a vi?

Što se tiče Željezničara, on kao i svaki drugi porezni obveznik može zaključiti sporazum o plaćanju svog poreznog duga. Ako je podnio takvu jednu kompletiranu dokumentaciju, ne vidim razlog da će to biti odbijeno. S druge strane zaključenje sporazuma s bilo kojim poreznim obveznikom ne znači da taj porezni obveznik ne treba plaćati tekuće porezne obaveze. Znači, da bi sporazum ostao na snazi porezni obveznik mora izmirivati sve tekuće obaveze. Da li će to Željezničar uspjeti, ne znam. Zaista bih volio da izvršava svoje obaveze”, dodao je Isović
Kako mrzim tu rijec porezni obaveznik svi smo mi porezni obaveznici svi smo robovi sistema za njih samo broj i samo jos jedan porezni obaveznik ,nego gdje si piccko da me branis na temi pl aktuelnosti? sam se yebem sa svim pitarima niko da me podrzi da mi cuva ledja sve sam se prepucavam sam na crti a ti vamo nase saborce provociras i siris paniku ocm sve si upravu eto al ti si gori i od tih ubleha sto ih prozivas jer im tjeras inat a ja sam rekao necu s mrcinom da pricam i raspravljam samo on nek kaze koju je funkciju obavljao u klubu ? Nemoj niko da ga pita to bgm samo ga ignorisite al eto nek amerikanac ako nastavi rad s ovog profila i nastavi pisati sranja i dalje onda neka sam kaze ko ga finansira? posto se tako predstavlja kao neko ko radi u klubu.A ja se predstavljam ko propalica i ja sebe smatram skroz ravnopravnim clanom ovoga foruma al posto on fura tu pricu kompleksasku pa ulica pa mahala itd. eto mi smo svi ulicari a ti si insajder neki a ustvari ti si taraba obicna da si valjao ista klubu nebi dobio otkaz i po forumu silu prosipao.Nemoj niko da mi glumi ovde insajdera ubuduce ko god kaze da je iz kluba nek se predstavi da znamo s kim imamo posla?pun mi kufer uhljeba bgm.A ti hulahopac buraz ja nezh ko te shalje ja te smatram pacenikom ko i sebe smatram te ravnopravnim clanom ove zajednice i ne mjenjaj profil pisi sranja slobodno ne smetash mi ja nezz ko si ? ja te karakterisem kao osimovca nezz jel se zajebavash nisam te studirao vec vidio sam pises za amara hvalis ga nez jel se zezash nebitno skroz nego nema od tebe jaro nikakve korosti siris paniku samo.sto me ne branis na temi pl? sto tamo ne yebes gdje treba nego ovde provociras? popusio si pitarsku propagandu.mislis da je meni lahko?ja svoje zdravlje ugrozavam zbog ove igre.ja rizikujem svoj zivot buraz ja svaki dan dobijam prijetnje na pp a ti? zivotno sam ugrozen.ti nebi mogao taj pritisak podnijeti vjeruj mi tebi je pp zakljucan.ja sve rizikujem a ti samo kritikujes.isprali su ti pitari mozak 🥴🥱
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 29 dec 2022, 09:45

StrikeWarzone je napisao/la:
28 dec 2022, 15:30
Mrkaic raskida ugovor s Borcem, valjao bi nam za našu hrkljuš taktiku izbij-nabij !
Dobar igrač!
Samo trenutno za nas vjerovatno preskup.
Tako da ćemo i dalje uživati u bravurama Dženisa Nazario de Lima Ronalada.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 29 dec 2022, 11:04

e samo nam mrkaic fali sto jes jes

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 dec 2022, 13:44

Baza1921 je napisao/la:
29 dec 2022, 04:15
Hulahopka je napisao/la:
28 dec 2022, 23:48

Kako mrzim tu rijec porezni obaveznik svi smo mi porezni obaveznici svi smo robovi sistema za njih samo broj i samo jos jedan porezni obaveznik ,nego gdje si piccko da me branis na temi pl aktuelnosti? sam se yebem sa svim pitarima niko da me podrzi da mi cuva ledja sve sam se prepucavam sam na crti a ti vamo nase saborce provociras i siris paniku ocm sve si upravu eto al ti si gori i od tih ubleha sto ih prozivas jer im tjeras inat a ja sam rekao necu s mrcinom da pricam i raspravljam samo on nek kaze koju je funkciju obavljao u klubu ? Nemoj niko da ga pita to bgm samo ga ignorisite al eto nek amerikanac ako nastavi rad s ovog profila i nastavi pisati sranja i dalje onda neka sam kaze ko ga finansira? posto se tako predstavlja kao neko ko radi u klubu.A ja se predstavljam ko propalica i ja sebe smatram skroz ravnopravnim clanom ovoga foruma al posto on fura tu pricu kompleksasku pa ulica pa mahala itd. eto mi smo svi ulicari a ti si insajder neki a ustvari ti si taraba obicna da si valjao ista klubu nebi dobio otkaz i po forumu silu prosipao.Nemoj niko da mi glumi ovde insajdera ubuduce ko god kaze da je iz kluba nek se predstavi da znamo s kim imamo posla?pun mi kufer uhljeba bgm.A ti hulahopac buraz ja nezh ko te shalje ja te smatram pacenikom ko i sebe smatram te ravnopravnim clanom ove zajednice i ne mjenjaj profil pisi sranja slobodno ne smetash mi ja nezz ko si ? ja te karakterisem kao osimovca nezz jel se zajebavash nisam te studirao vec vidio sam pises za amara hvalis ga nez jel se zezash nebitno skroz nego nema od tebe jaro nikakve korosti siris paniku samo.sto me ne branis na temi pl? sto tamo ne yebes gdje treba nego ovde provociras? popusio si pitarsku propagandu.mislis da je meni lahko?ja svoje zdravlje ugrozavam zbog ove igre.ja rizikujem svoj zivot buraz ja svaki dan dobijam prijetnje na pp a ti? zivotno sam ugrozen.ti nebi mogao taj pritisak podnijeti vjeruj mi tebi je pp zakljucan.ja sve rizikujem a ti samo kritikujes.isprali su ti pitari mozak 🥴🥱
Sve si u pravu :thumbup: al nema mrskog medvjeda i ostalih pametnjakovića s puhanjem čireva i slično..Sad prave nove acc jer su se obrisali za pet života. Jedino onaj 1921 ne pravi novi jer on ima jos 2 acc minimum. Al ti si realno jako dobro sročio sve osim ovo oko pitara tu logike nema.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 29 dec 2022, 14:17

AjkulaCekicarka je napisao/la:
29 dec 2022, 09:45
Mrkaic raskida ugovor s Borcem, valjao bi nam za našu hrkljuš taktiku izbij-nabij !
Dobar igrač!
napadac marke sljivotres, ubio se za mulalica i njegov stil igre

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 29 dec 2022, 14:20

Bradao1 je napisao/la:
29 dec 2022, 14:17
AjkulaCekicarka je napisao/la:
29 dec 2022, 09:45
Dobar igrač!
napadac marke sljivotres, ubio se za mulalica i njegov stil igre
Ne može biti Mulalicev stil igre,nego čovjek napravi ono što ima. Ko da ne bi volio da trenira Nymera,Mesija. Previse pljujete bez razloga.

Pogledajte malo realno. Pogledajte svjestko prvenstvo. Igraci koji koštaju po 30 miliona izgledaju ko dzenis. Spustite malo kriterije. Gledajte ko im daje platu i da li im daje uopće. Za sta momci igraju dok nam klub vode stranački uhljebi.

Igrači i treneri ti uplaćuju pare,bruka I sramota a da ih pljujes..
Neprijatelj kluba je onaj kojo pljuje trenera i igrace, a nije neprijatelj kluba onaj koji proziva uhljebe u klubu koji ne rade ništa.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 29 dec 2022, 17:30

Velika vijest za FK Željezničar: Vlada FBiH im s leđa skinula najveći teret, imovina je sigurna
https://www.klix.ba/sport/nogomet/velik ... /221229127
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Liceulice
Kontakt:

Post Postao/la Liceulice » 29 dec 2022, 17:32

Hulahopka je napisao/la:
28 dec 2022, 22:04
ì
Arvid je napisao/la:
Uzmi nam ga usnicama svima redom.
1921-1987

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 29 dec 2022, 17:37

Arvid je napisao/la:
29 dec 2022, 17:30
Velika vijest za FK Željezničar: Vlada FBiH im s leđa skinula najveći teret, imovina je sigurna
https://www.klix.ba/sport/nogomet/velik ... /221229127
Nismo samo mi ovdje, ima jos klubova u problemima. Znaci jos 6 mjeseci kamate na ovaj postojeci dug, dobro je skontala poreska. Molim navijace da pripreme novcanike za aprli, maj, ide nova akcija :opaopa:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.