NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 11 jan 2016, 16:57

astra1922 je napisao/la:izgleda da prozivka i nije odgodena nego je i ugovorita za 18.kako sam ja cuo.

ja samo kritikujem i za to ce me pojedinci kritikovati cim dodem na stadion .ali nema veze meni samo nije jasno da tim ljudima nije jasno da nama zvijezda puno znaci da cekamo bilo kakvu informaciju,o pojacanjima o pocetku priprema na prozivku ce nas doci preko 100 i mi svi volimo zvijezdu pa zar je to tesko skontat.

imate medije oglasite se recite kakve su ambicije mi navijaci uvijek smo uz klub,znamo da je teska i situacija ali vjerujte i ako i ne udemo mi cemo opet biti na stadionu

volim te zvijezdo :bih:
Izgleda da je ipak odgodjena ima tekst na radio gradacac, kao neki intervju sa Hamzom

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 jan 2016, 17:03

Za Zvonića još nije definitivno da je otišao. Još probaju da se dogovore. Jeli neko slušao to sa Hamzom ima li neka bitna informacija?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 jan 2016, 18:26

combe je napisao/la:Za Zvonića još nije definitivno da je otišao. Još probaju da se dogovore. Jeli neko slušao to sa Hamzom ima li neka bitna informacija?
Nista posebno sve ovo sto je Astra rekao i jos kao najavljuje borbu za PL sa još par pojačanja a sve nekako stidljivo

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 jan 2016, 22:59

Nemanja ce izgleda u banovice
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 jan 2016, 09:58

Zvijezda odgodila pripreme za sedam dana
11/01/2016 | objavio Radio Gradačac
Zvijezda odgodila pripreme za sedam dana NOGOMET
Najavljena prozivka igrača Zvijezde, koja je je bila planirana za danas odgođena je za sedam dana. Razlog su nepovoljni vremenski uslovi.

– Trebalo je da danas obavimo prozivku igrača i počnemo sa pripremama za proljetni dio prvenstva ali smo zbog loših vremenskih uslova sve pomjerili za 16. ili 18. januar. Igrači od ranije imaju individualni program rada kojeg se trebaju pridržavati i ovu sedmicu, rekao je za Radio Gradačac sportski direktor Zvijezde Amir Hamzić.

Klub iz Gradačca će pripremni proces odraditi na stadionu Banja Ilidža a postoji mogućnost i odlaska na mini-pripreme u neku od zimskih baza u BiH ili van granica države.

– Za sada ne možemo govoriti o planu priprema, ali većinu ćemo obaviti u Gradačcu. Ukoliko finansijska situacija bude povoljna otići ćemo sedam do deset dana na mini pripreme van Gradačca, ističe Hamzić.

Zvijezda je jesenji dio prvenstva završila na četvrtom mjestu sa 25 bodova, četiri manje za vodećim Metallege BSI, i ukoliko želi, a iz Uprave kluba kažu da žele, napasti vrh tabele morat će na proljeće imati bolje rezultate. Zbog toga je se krenulo u potragu za novim igračima.

– Već smo dogovorili saradnju sa trojicom igrača koji bi se trebali pojaviti na prozivci. To su napadači Feđa Dudić koji dolazi iz Travnika i Mirsad Ramić kojeg poznajemo od ranije u Gradačcu a jesenas je igrao u Slogi iz Ljubuškog. Treći igrač je Vedran Vidović koji igra na poziciji desni spoljni i dolazi iz Viteza. U pregovorima smo sa još dvojicom igrača. Na transfer listi je šest igrača. To su: Lazar Pavić, Dragan Ristić, Mirza Bašić, Muris Pirić, Zoran Brković i Almir Pliska, rekao je Hamzić.

U Zvijezdi ističu da im je cilj ostao isti, a to je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Do tog cilje ekipu će voditi Nedim Jusufbegović, koji bi krajem ove ili početkom naredne sedmice trebao prezentovati plan priprema

Ramić i Vidović, pa dokle više, dokle???

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jan 2016, 10:09

mozda vec dva macka u vreci.iskreno vjerujem da se moglo dovesti boljih igraca od ramica i vidovica ,ali mi ne bi bili mi ako ne nagomilamo deset igraca.

vidim zvonic jos nije definitivno otisao bilo bi ga dobro zadrzati,a zao mi asanovica momak nije los vjerujem sto posto da je jaci od ramica ali izgleda da je lakse dovesti nego igraca koji je tu sa ekipom pola godine i koji je dao par vaznih golova ostaviti..
sve u svemu sada krece kuhanje uligi i vjerujem da su nasi spremni na sve izazove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 jan 2016, 10:25

astra1922 je napisao/la:mozda vec dva macka u vreci.iskreno vjerujem da se moglo dovesti boljih igraca od ramica i vidovica ,ali mi ne bi bili mi ako ne nagomilamo deset igraca.

vidim zvonic jos nije definitivno otisao bilo bi ga dobro zadrzati,a zao mi asanovica momak nije los vjerujem sto posto da je jaci od ramica ali izgleda da je lakse dovesti nego igraca koji je tu sa ekipom pola godine i koji je dao par vaznih golova ostaviti..
sve u svemu sada krece kuhanje uligi i vjerujem da su nasi spremni na sve izazove
Naši druže nisu spremni dovesti 3 spaćna igrača a kamoli igrati igrice kakve zahtjeva 1 federalna. Ako se ikada moglo dovesti igrača moglo je sada(Travnik, Vitez, Drina, posudbe iz Sarajeva, Slobode itd.). Ali ne, odma pa "kapitalci"(Ramić i Vidović). Samo neka mi neko rekne po čemu je taj Vidović bolji od Bube(a Buba se iz pouzdanog izvora znam mogao dovesti) a po čemu Ramić od Asanovića koji je tu već polusezonu. Ja sam prvi bio da se razduži Asanović ali samo ako ćeš na njegovo mjesto dovesti boljeg(u ovom slučaju mislim da je Dudić bolji) ali zašto će onda Ramić tu. Ostavi Asanovića i Dudića i mirna Bosna.
Ne mogu ni zamisliti kakva su još ta dvojica o kojima govori da se pregovara. Zadovoljan bi bio samo kada bita dvojica bila neko od navedene trojke(Buba, Jasko, Mujić), mada čisto sumnjam. Poznavajući naše to će biti veći i jači likovi od Vidovića i Ramića.
Neka me shvati ko kako hoće(i uz dužno poštovanje Dudiću-jer mislim da je on istinsko pojačanje za ovu ekupu) ali mi smo ukoliko još odu Zvone i Asanović bar 30-40% lošiji u odnosu na jesenji dio.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jan 2016, 10:46

vedran vidovic je u zadnje cetiri sezone igrao za vitez i uspio sakupiti 54 nastupa gdje je postigao 5 golova od toga u jednoj protiv travnika het trik.ako uzmemo prosjek to znaci da je po sezoni igrao po 13 utakmica i postizao nesto vise od jednog gola po sezoni :crazy: .ako cemo realno neznam kome je naumpalo da bi nas taj igrac mogao uvesti u premijer ligu.

kao sto rece combe bilo je i boljih rjesenja ali tu smo da vidimo i podrzimo i klub i njega

e sad feda dudic je vec fudbaler za ovoga.on je za 6 sezona po raznim klubovima skupio oko 150 nastupa i postigao 50 golova i desetak asistencija.u prosjeku je igrao po 25 utakmica po sezoni i postizao 8 golova i 2 asistencije.
feda je nizi rastom tako da su nasi vjerovatno u ramicu vidjeli igraca koji bi se trebao udopunjavati sa njim posto je visok preko 190

o ramicu ne bi ni pisao momak je u turbini postigao 4 gola kod nas ni jedan u travniku par i sada u slogi 5,on moze biti i pozitivno i negativno iznenadenje

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 jan 2016, 10:49

combe je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mozda vec dva macka u vreci.iskreno vjerujem da se moglo dovesti boljih igraca od ramica i vidovica ,ali mi ne bi bili mi ako ne nagomilamo deset igraca.

Naši druže nisu spremni dovesti 3 spaćna igrača a kamoli igrati igrice kakve zahtjeva 1 federalna. Ako se ikada moglo dovesti igrača moglo je sada(Travnik, Vitez, Drina, posudbe iz Sarajeva, Slobode itd.). Ali ne, odma pa "kapitalci"(Ramić i Vidović). Samo neka mi neko rekne po čemu je taj Vidović bolji od Bube(a Buba se iz pouzdanog izvora znam mogao dovesti) a po čemu Ramić od Asanovića koji je tu već polusezonu. Ja sam prvi bio da se razduži Asanović ali samo ako ćeš na njegovo mjesto dovesti boljeg(u ovom slučaju mislim da je Dudić bolji) ali zašto će onda Ramić tu. Ostavi Asanovića i Dudića i mirna Bosna.
Ne mogu ni zamisliti kakva su još ta dvojica o kojima govori da se pregovara. Zadovoljan bi bio samo kada bita dvojica bila neko od navedene trojke(Buba, Jasko, Mujić), mada čisto sumnjam. Poznavajući naše to će biti veći i jači likovi od Vidovića i Ramića.
Neka me shvati ko kako hoće(i uz dužno poštovanje Dudiću-jer mislim da je on istinsko pojačanje za ovu ekupu) ali mi smo ukoliko još odu Zvone i Asanović bar 30-40% lošiji u odnosu na jesenji dio.
@combe ima istine ovo što pišeš..meni se iskreno Asanović dopada kao napadač i mislim da nismo u potpunosti iskoristili njegov potencijal,a što se tiče Bube nešto sam načuo da bi on trebao u Francusku...ako ostane Asanović uz Dudića imali bi smo pristojan napad,zadnja linija sa povratkom Mornara po meni više nego dobra,golmani odlični...nedostatak u ekipi su dobra krila i pogotovo jedan ofanzivni vezni da prebaci loptu do napadača i u prvom dijelu na tom mjestu je najviše škripalo...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 jan 2016, 11:06

:clap: predpioniri Zvijezde u Kataloniji pobijedili Rozenborg 4:0,Tempo kantonalni prvak godište 2005,u finalnoj utakmici pobijedili prošlogodišnjeg prvaka Di five rezultatom 5:1,Zvijezda osvojila treće mjesto...bravo za Gradačačku mladost..eto ako naši treneri nastave ovako sa radom u budućnosti nećemo imati problema oko dovođenja igrača sa strane..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 jan 2016, 11:31

Ma svi mi znamo gdje nama škripi:
-odbrana više nego dobra, stoperi(Mornar, Pejić, Šerba, može i Islamagić po potrebi), lijevi bek(Lazo, Pejić), desni bek(Čola, mali Hasić). Sve u svemu sasvim solidno, zato sam tu još volio vidjet Jasku da zaoštri konkurenciju.
-vezni red (Savić, Islamagić, Faćić, Mišan-valjda konačno proradi, Zvona ako ostane), treba jedan kreativac pod hitno. Tu još imamo po krilima Đurđevića i sad Vidovića :crazy: :think: , po meni tu najmanje treba još jedan kvalitetan ako ne i dvojica.
-napad Dudić, uz njega bi volio vidjeti Mujića, ako ne onda bar da ostane Asanović, bez obzira na Ramića jer mislim da od njega nećemo imati neke vajde, Isanović može uskakati po potrebi.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 jan 2016, 12:11

Salihovic,Mujic,i Mujkic ce izgleda dobiti odrijesene ruke kod nas.
PS.
Ljudi kakav je ovo pozar bio kod vas na pijaci strahota....
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 12 jan 2016, 13:15

4 februara igramo sa slobodom
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 jan 2016, 13:42

Izgleda Mujić i zvanično ide iz Slobode. Sad ako ga ne ulovimo nećemo nikad. On bi uz Dudića bio fenomenalno rješenje. Čak mislim da bi i ako uspijemo ući u Premier ligu taj dvojac za naše apetite bio dovoljan.
Hajde upravo probajte bar jednom uslišiti želje nas navijača, dajte nam Mujića. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 12 jan 2016, 14:47

Agamemnon je napisao/la:Salihovic,Mujic,i Mujkic ce izgleda dobiti odrijesene ruke kod nas.
PS.
Licno ja sam ostao bez svega dvije radnje izgorile...katastrofa za Gradačac

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 jan 2016, 14:50

moranjak je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Salihovic,Mujic,i Mujkic ce izgleda dobiti odrijesene ruke kod nas.
PS.
Zao mi je druze,iskreno... :cry:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jan 2016, 16:54

moranjak je napisao/la:
PS.
da ti dragi Allah podari nafake da brzo nadoknadis izgubljeno,velika je ovo stetta za mnoge ljude koji su gore zaradivali hljeb

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 jan 2016, 18:22

hvala ljudi

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 jan 2016, 18:27

moranjak je napisao/la:
PS.
živa glava drug,kada si bio sposoban te dvije radnje otvoriti valjda ćeš se uspjeti oporaviti..stvarno velika katastrofa za grad...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 13 jan 2016, 10:32

desetkamarakane je napisao/la:Zavrseni
Fedja dudic ....davno si trebao obuci zvijezdin dres
Vidovic .....?????vidjet cemo kakav je
Mujic sloboda ...dobro dosao
Ramic sloga ???????
Zavrsen je i momak iz modrice kazu da je veliki kapitalac.....
Brckalic trazi malo vise nego sto smo ocekivali ali nadam se da ce naci kompromis
Cekamo jos
Jocu stokica
Diattu
Moranjkica
I pojavila se nova dvojica stoper celika i gavric novi travnik
Pošto si za Dudića, Vidovića, Ramića rekao tačnu informaciju, kakva je situacija sa Mujićem pošto si pisao da je i to završeno. Ili se u međuvremenu nešto promjenilo???
I znali neko koja su to dva igrača o kojima Hamza govori da se sa njima pregovara?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.