Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Jel se to opet sapleo o vlastita muda?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Jos jedan dokaz koliko je tanak da De Jong igra odbranu a njemu da zaigra a zapravo najslabija karika i mjenja se Robertom koji je vjecita rezerva eto koliko je dobar okaci ih oklin hvala lp
prebaci temu naa Koeman .. nigdje veze ti ovo
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Mislio sam do koemana je ta njegova glupost zato ce i dobit otkaz
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kuman il koji god ako dodje isto mu se pise jedino ako vrate onog sto ga je zelio u timu hvala lp
Nema na cemu hvala tebi lp
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Misliš Juve osvaja LP?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Juve ce prije uzeti lp od Barse dalje Barsa je kljub u bankrotu ovo dvije tri godine i gase se sto se tice euro scene kljub je na koljenima hvala lp
I danas klupa,steta sto danas ne pocinje ako nista zbog slobodnjaka jel je Žutalj i Messija klupirao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma samo strpljenje, neće žuta ubleha još dugo. Lošijeg trenera Barsa dosad nije imala.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Beduin
- Kontakt:
Dakle, Pjanke igrao samo zato jer je de Jong morao na CB. Koja nepravda, da je ovakav Buskec ispred njega, pa on ne bi bio siguran u prvoj postavi ni u slabijem klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kucni majstor ce jos dugo da grije klupu BarseTesnjak1991 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:00Ma samo strpljenje, neće žuta ubleha još dugo. Lošijeg trenera Barsa dosad nije imala.
Barsa nema kesa sve su izmuzli messi pike busket dibala suarez alba grizman na krilima korone a da sad im fali jos da isplati trenera Kumena po ugovoru jer kljub je na koljenima bankrot vidi se da nemas pojma a tek dovesti novog kao sto rekoh kljub je pred bankrotom Pjanic se doduse zavalio ima ugovor boli ga q a da je klupiran jeste kad zavrsi ovu tacku najbolje da ih okaci oklin hvala lp
Koeman ce otkaz dobiti i vratit se u Holandsku reprezentaciju...
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Smrdiš. Nemoj me citirati, smrad ostavi za sebe. Hvala lp.Pale je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:19Kucni majstor ce jos dugo da grije klupu BarseTesnjak1991 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:00Ma samo strpljenje, neće žuta ubleha još dugo. Lošijeg trenera Barsa dosad nije imala.
Barsa nema kesa sve su izmuzli messi pike busket dibala suarez alba grizman na krilima korone a da sad im fali jos da isplati trenera Kumena po ugovoru jer kljub je na koljenima bankrot vidi se da nemas pojma a tek dovesti novog kao sto rekoh kljub je pred bankrotom Pjanic se doduse zavalio ima ugovor boli ga q a da je klupiran jeste kad zavrsi ovu tacku najbolje da ih okaci oklin hvala lp
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nos ti smrdi a Smrdalona je pred bankrotom hvala lpTesnjak1991 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:28Smrdiš. Nemoj me citirati, smrad ostavi za sebe. Hvala lp.Pale je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:19Kucni majstor ce jos dugo da grije klupu BarseTesnjak1991 je napisao/la: ↑07 nov 2020, 16:00Ma samo strpljenje, neće žuta ubleha još dugo. Lošijeg trenera Barsa dosad nije imala.
-
- Kontakt:
Ovo su trenerove gluposti...
Desava se Miretu isto sto i Dzeki u Sitiju.
Steta, nije u godinama kada si moze priustiti sa bude klupiran i da neko tupi ku rac na njemu.
Desava se Miretu isto sto i Dzeki u Sitiju.
Steta, nije u godinama kada si moze priustiti sa bude klupiran i da neko tupi ku rac na njemu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Pique teska taraba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.