Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
cestitke momcima odigrali su koliko je trebalo malo je to pokvario primljen gol al sve u svemu zasluzena pobjeda
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- rastafarian
- Kontakt:
RIO BRAT !

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Valja li mi avatar?

The Legend that is Eboue on Twitter
Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake my ass next time he sees me..

The Legend that is Eboue on Twitter
Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake my ass next time he sees me..
Jos da ga je 'slucajno' zakacio po glavi dok mu je mlatarao rukama ispred nosa...tyler durden je napisao/la:ko nije vidio
[youtube][/youtube]

Valensia odusevljava. Svaka mu cast. Sumnjao sam da ce se ikada vratiti u pravu formu nakon teske povrede. Imao je veliki strah od duela, od nove povrede. To je sada prevazisao, igra maksimalno pozrtvovano, bez ikakvog straha... Predobar.
Rafael moze izrasti u jednog od najboljih bekova svijeta. Samo da ga povrede postede. Predobar.
Desna strana prejaka.
Sto nije bilo Janga i Kleverlija?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Emmanuel Eboue on twitter: ''celebrate!!! celebrate!!! it is ur right to celebrate evra...You won the battle against racism.. you on top of the table... celebrate Evra''

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Yebote pa mi kad dobijemo ne pišemo ovako ružne riječi za najvećeg rivala, bar neko poštovanje pokažmo 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
@Valencia
Koji ce nam qrc Young? Opet da gledam njegove karakteristicne pokrete dok vodi loptu i ne snalazenja kod posjeda iste.
Cleverley se tek vratio tako da treba biti oprezan s njim. Ovo mu je druga povreda ove sezone tako da treba biti strpljiv ali ruku na srce nij ni bio potreban, Scholes i Carrick su paradirali sredinom i kontrolisali je ne dajuci nimalo prostora Gerrardu i Hendersonu koji nisu imali ideje nikako. Bez potrebe ga ubacivati i rizikovati, nedaj boze, novu povredu nakon sto se tek vratio? Jok!
@Stivi Dzi
Koje ruzne rijeci? Ja stvarno ne vidim neke preostre za razliku od @Carla koji nam **** majke kako god stigne a drug mi dobar.
Ebou tradicionalno, ludak bio ludak ostao ali mi je sada jos drazi.
Koji ce nam qrc Young? Opet da gledam njegove karakteristicne pokrete dok vodi loptu i ne snalazenja kod posjeda iste.

Cleverley se tek vratio tako da treba biti oprezan s njim. Ovo mu je druga povreda ove sezone tako da treba biti strpljiv ali ruku na srce nij ni bio potreban, Scholes i Carrick su paradirali sredinom i kontrolisali je ne dajuci nimalo prostora Gerrardu i Hendersonu koji nisu imali ideje nikako. Bez potrebe ga ubacivati i rizikovati, nedaj boze, novu povredu nakon sto se tek vratio? Jok!

@Stivi Dzi
Koje ruzne rijeci? Ja stvarno ne vidim neke preostre za razliku od @Carla koji nam **** majke kako god stigne a drug mi dobar.

Ebou tradicionalno, ludak bio ludak ostao ali mi je sada jos drazi.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ja nista ne govorim za klub,postujem Liverpool,ne moze svako osvojiti 18 titula EPl-a,ja samo protiv SuarezaStivi_Dzi je napisao/la:Yebote pa mi kad dobijemo ne pišemo ovako ružne riječi za najvećeg rivala, bar neko poštovanje pokažmo

Ja nikad u životu nisam napiso da je Mančo smeće od ekipe ili jazavac ili ljigavi
Kod vas to ovdje standard izgleda.

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
ako iko ima respekt od mene ima ga liverpool al ne mogu da razumijem komentare gdje se velica suarez jednostavno ne mogu. liverpool je imao i danas ima igrace koji zasluzuju respekt al nikako suarez takvom ponasanju nema mjesta u fudbalu. taj covjek nije veci od liverpoola i to neko iz liverpoola jednom mora rec.Stivi_Dzi je napisao/la:Yebote pa mi kad dobijemo ne pišemo ovako ružne riječi za najvećeg rivala, bar neko poštovanje pokažmo
dobra tekma na kraju je united bio bolji bas za taj jedan gol i to je to. idemo dalje liverpoolu idu na ruku dosadasnji rezultati tako da ovo ne bi trebao bit kiks.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
-
- Kontakt:
Koji kralj je ovaj Eboue, svaka mu dala, nakon ovoga mi je još draži.EPL je napisao/la:Emmanuel Eboue on twitter: ''celebrate!!! celebrate!!! it is ur right to celebrate evra...You won the battle against racism.. you on top of the table... celebrate Evra''
![]()
Evra mi je uvijek bio drag a nakon ovoga još više, koja je legenda od čovjeka
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedan u nizu kojih se stide toga što su crnci.
Stavljati ga u legende gdje spadaju npr. Cantona, Giggs i Scholes je u najmanju ruku smiješno.
Stavljati ga u legende gdje spadaju npr. Cantona, Giggs i Scholes je u najmanju ruku smiješno.
Ne pitam sto sam ga pozelio, cisto informativnoRooney88 je napisao/la:@Valencia
Koji ce nam qrc Young? Opet da gledam njegove karakteristicne pokrete dok vodi loptu i ne snalazenja kod posjeda iste.![]()

Znam da se najavljivalo da bi mogao igrati protiv Celzija, pa evo sad i protiv Liverpula. Bas me zanima hoce li od njega biti igrac.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

"Suarez Disgrace for football" kaze Fergie ??
Jel nam sada slijedi utakmica protiv Ajaxa u Ligi Evrope?
Nadam se da cemo tu vidjeti i Cleverleya i Nania,Cleverleya od prve minute,a Nania barem zadnjih 15,20 minuta.
Nadam se da cemo tu vidjeti i Cleverleya i Nania,Cleverleya od prve minute,a Nania barem zadnjih 15,20 minuta.
-
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedan u nizu kojih se stide toga što su crnci.
On je od danas ušao u legendu. Evo malo komentara s redcafea:
Fantastic. He did nothing wrong by celebrating with our fans and the way he celebrated showed just how well he has done keeping his thoughts to himself during this terrible time for him.
Should have fucked the stewards and just kept applauding the fans. Love him.
Retire at United Evra
Liverpool supporters saying Evra celebrated like he won the League..Am surprised They remember what that looks Like LOOOL #KingKenny Ovo je napisao Frimpong na twitteru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Roy Keane:
If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands
Cyprus international footballer Tom Williams:
What a disgrace Suarez is ... A racist and a fool ! Get him out of football
Former Crystal Palace striker Mark Bright:
"I consider Patrice Evra a gentleman. He was racially abused, has yet to have an apology, yet offers his hand to the perpetrator.
Emmanuel Frimpong:
I have just today realised Suarez is a total wasteman Clown
Piers Morgan:
Did Suarez really refuse to shake Evra's hand? How pathetic
If I was playing,if Incey was playing,if Sparky was playing: Suarez ends the game wishing he'd shaken hands

Cyprus international footballer Tom Williams:
What a disgrace Suarez is ... A racist and a fool ! Get him out of football
Former Crystal Palace striker Mark Bright:
"I consider Patrice Evra a gentleman. He was racially abused, has yet to have an apology, yet offers his hand to the perpetrator.
Emmanuel Frimpong:
I have just today realised Suarez is a total wasteman Clown
Piers Morgan:
Did Suarez really refuse to shake Evra's hand? How pathetic
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
KING Kenny: "If someone accused me of being a racist & I know wholeheartedly that I am certainly not, I wouldn't want to shake their hand either." 

Hajde ba nije mu pruzio ruku pa nije. Njegov izbor i kraj price.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.