FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 25 nov 2017, 14:39

skoroalen je napisao/la:Šta ste vi bolan kupili? Sabrina vas je yebala za sva vremena, i sad plačete za titulom. Ne bih dao onog meraka kako Zeba plače pred 1700 mitomana za tri tribine na Sadaka areni.
:urnebes: istok im skandira "sampioni" :urnebes:

A ovaj retard plavi ima pravo sto se toga tice. Lose nam ljudi vode tribinu. Treba bojkotovat svaki derbi na krmetnjaku, a njima staviti zabranu na Kosevo. Dok nam ne daju normalan broj. Pa dok se focaci koji im vode klub ne zapitaju dokle su doveli sarajevski derbi. Pa prije smo stajali do lokomotive 1500 ljudi na istoku znalo biti. Sad kao ne moze. Ok ne mozete ni vi vise. 1500 karti nama, 1500 vama za derbi. Pa dodji na zapad gledaj i strahu hoce li te ko slomiti. Treba ovom stat u kraj. Mi smo gospoda za njih. Sta ce nas papci levatit i silkak masni.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 nov 2017, 14:41

Nek ostane x super bi bilo.iduca je Siroki-Zeljeznicar tu sta god da bude valjat ce,mada bi nam x najvise legao.

Zrinjski ce na pauzu prvi otici,danas Petrovic citav prvi tim odmara,iduce dvije imaju Viteza i Celika i oni ce na zimu sa prvog otic mjesta.

Nama je bitno da mi drzimo do nekih 5 bodova zaostatak ovo do kraja. . i to onda ganjati kasnije i smanjivati u medjusobnim duelima u LZP.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2017, 14:43

Laznjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Šta ste vi bolan kupili? Sabrina vas je yebala za sva vremena, i sad plačete za titulom. Ne bih dao onog meraka kako Zeba plače pred 1700 mitomana za tri tribine na Sadaka areni.
:urnebes: istok im skandira "sampioni" :urnebes:

A ovaj retard plavi ima pravo sto se toga tice. Lose nam ljudi vode tribinu. Treba bojkotovat svaki derbi na krmetnjaku, a njima staviti zabranu na Kosevo. Dok nam ne daju normalan broj. Pa dok se focaci koji im vode klub ne zapitaju dokle su doveli sarajevski derbi. Pa prije smo stajali do lokomotive 1500 ljudi na istoku znalo biti. Sad kao ne moze. Ok ne mozete ni vi vise. 1500 karti nama, 1500 vama za derbi. Pa dodji na zapad gledaj i strahu hoce li te ko slomiti. Treba ovom stat u kraj. Mi smo gospoda za njih. Sta ce nas papci levatit i silkak masni.
Znaš brate kol'ko Šiljka boli qrac? Sve je rekao s onim "ne zanima me da li će doći". Trpaju se svojim navijačima time što ne fermaju goste, a ovamo pričaju o nekom duhu derbija. A bojkotom se neće postić ništa, samo pustimo marvu da se širi i provodi, momcima na terenu treba podrška. Ja sam više za soluciju da se od iduće sezone krenu štampat karte za jug, nek' bude dvije marke karta, simbolično. I kad dođe derbi, štampaš njima 1700 plavih karti za jug i ostalo bordo karte, nek kupi 10 ljudi, njih moraš izolovat u onaj ćošak. Imamo i mi navijače na sve 4 tribine i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 nov 2017, 14:44

Ma mi smo se odlicno vratila na tabeli kako je bilo, deff smo opet u trci za prvaka,u LZP cemo vidjeti ko koliko vrijedi,ako ovako budu nasi igrali ubjedjen sam da u maju dizemo teofej :)

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 25 nov 2017, 14:51

Bez problema se karte mogu uzeti za istok, ide dosta nasih ima karti danas do 6

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 25 nov 2017, 14:53

evo kiksa lištice, 0:0 kod MDK :opaopa:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 nov 2017, 14:54

Nema mi nista mrze nego kad neko kaze da navija za zeljeznicar a ne navede iz kojeg grada odnosno na koji zeljeznicar misli... to je isto ono, navijam za Rudar, pa sad ti dumaj je li to onaj iz Kaknja, Breze, Prijedora..
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 nov 2017, 14:55

Laznjak je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad neko kaze da navija za zeljeznicar a ne navede iz kojeg grada odnosno na koji zeljeznicar misli... to je isto ono, navijam za Rudar, pa sad ti dumaj je li to onaj iz Kaknja, Breze, Prijedora..
:lol: Dobro si vala :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 25 nov 2017, 14:57

Laznjak je napisao/la:Nema mi nista mrze nego kad neko kaze da navija za zeljeznicar a ne navede iz kojeg grada odnosno na koji zeljeznicar misli... to je isto ono, navijam za Rudar, pa sad ti dumaj je li to onaj iz Kaknja, Breze, Prijedora..
ajajaja :urnebes:
Na svijetu je mnogo željezničara, banja luka, niš, novi sad, doboj, zenica, grbavica, ali samo je jedno Sarajevo..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2017, 15:02

Bravo, to je to. :clap: :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 nov 2017, 15:12

Harden123 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Samo mitomanima s Grbavice je 4.000 ulaznica dvije tribine na Koševu. Dobili ste jug, 4000 ulaznica, što je 12% ukupnog kapaciteta Koševa. Vi nama dali 1500 ulaznica, što je na stadionu kapaciteta 13.449 mjesta 11,5%. Vi morate pravit tampon zone na dvije tribine, što ukazuje na to da ste ovaj put vi yebani. :kafa:
dobili zadnji derbi cijeli jug i dio zapada, koliko nas je doslo tolko nas je i uslo, da nas je doslo jos onoliko svi bi usli, ista stvar za 100 derbi jug plano, ko je doso na zapad otiso.
Ebemoo i tebe i tvoj mali klub pa pauj negdje drugo g njido

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 nov 2017, 15:16

Harden123 je napisao/la:prosli derbi bojkotujete radi 1.100, a sad dobili 1.500, i opet nam dajete haman dvije tribine na lavoru, radimo vam sta hocemooo
Dobili smo 1500 zvanicno vidimo se na sugavici levati al ne na sjeveru

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 nov 2017, 15:17

Uvjeren kao nikad u pobjedu sutra. Plave qickice su se prepale, od igraca i trenera im do navijaca, svi se nadaju bodu..

Husrefe yebi im znanje sutra molim teeee
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 nov 2017, 15:20

FrancescoTotti je napisao/la:Uvjeren kao nikad u pobjedu sutra. Plave qickice su se prepale, od igraca i trenera im do navijaca, svi se nadaju bodu..

Husrefe yebi im znanje sutra molim teeee
Snijeg bi gurbetima mogao biti od velike pomoci :think:
ZZ

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 nov 2017, 15:31

Sutra idemo 0-4 aBd!
Zadovoljio bi me rezultat i 0-3 hahah
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 nov 2017, 15:33

Ako bude snijeg sutra, zayebi ti tu utakmicu. Valjda neće, barem dok se ta tekma ne odigra.

Sutra na pobjedu, nema bježanja i sklanjanja. Pokazati muda i dobru igru i eto pobjede.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 nov 2017, 15:33

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra idemo 0-4 aBd!
Jel ti malo ljudino
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 nov 2017, 15:35

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra idemo 0-4 aBd!
Jel ti malo ljudino
Ja obozavam ovako realne prognoze :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 25 nov 2017, 15:42

Imam osjecaj da ce sutra Rahman ili Hebib oplodit bazu, nekako u derbijima znaju ovi iz drugog plana proradit.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 nov 2017, 16:00

mensur55 je napisao/la:Imam osjecaj da ce sutra Rahman ili Hebib oplodit bazu, nekako u derbijima znaju ovi iz drugog plana proradit.
Rahman je imao šansu da zabije konama pa kreč opuca k'o pizda. Heba se usr'o lani pred golom, i on je šuhveli. :D
Ma Merso i Krste aBd, iskustvo se cijeni a oni znaju kako je pogađat' na Sergijici.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.