FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno ovoj braći što idu na njihov istok, pamet u glavu i šakom po nosu ako zagusti, samo ofanziva. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Što svi dodaju ovo "njihov" istok.BordoArmy88 je napisao/la:Sretno ovoj braći što idu na njihov istok, pamet u glavu i šakom po nosu ako zagusti, samo ofanziva.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi smo sa druge strane...

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Je li iko od raje uspio kupiti istok?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Eh, pošto sam ovo uplatio i piše da je aktivno na moja webtv;

Znači ja sutra utakmicu pratim na ovome kanalu ili će se neki novi pojaviti???

Znači ja sutra utakmicu pratim na ovome kanalu ili će se neki novi pojaviti???
Konacno.miky_hz je napisao/la:Samo da hoce proci ova sutra utakmica,mrzim derbije dole.Vec znam scenario kakav ce biti i sa prekidima,i sa belajima,i ku.rcem palcem.I ne glumite sa tim najavama fol nesta Istok vako vako,mi cemo nesta ha hu,od te price nema nista sem ako necete murija da vam bubrege odvali.Sto je najgore ovi sto pozivaju raju nesto fol haj skupi se na Istok pa cemo nesto nit ce bit na tu nit koji k.urac.Zna se gdje se moze ku.rcit i zna se da ce bilo sta na Istoku dal od pojedinca dal od grupice dovesti do marisane i prekida.Na kraju i ovi namjerno ostavili stolice na sjeveru ,jel hoce da uzmu pare dodatne na tome.One stolice su takve same po sebi da stanes na njih one pucaju,mada naravno pojedinci ce ih i kidati.I to licna folovi pusti to samo je "sitna" buranija kupila ulaznice na licnu.Znaci nervira me apsolutno pomisso derbija dolei najradije bi ga prespavao jel to je tekma na kojoj su uslovi kao da je tobe jarabi 92 i da je ikakve zdrave logike dole gostujuci navijaci nebi trebali ni ici ,sve dok nebude zasebna tribina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- f0rest1946
- Kontakt:
Jesam jarevolt je napisao/la:Je li iko od raje uspio kupiti istok?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, ima raje fino
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pokupi se i na svoju gurbetsku temu.Valter je napisao/la:Sabina ce ga prije primiti nego zabiti.AlfredNobel je napisao/la:Ma neka ga zabije i Sabrina, samo da pobijedimo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se, da će me sutra obradovati za rođendan!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
MortemHz je napisao/la:Jeste, ima raje fino
Sutra lagano Ciglane i tekma. Sretno raji koja ide, ovo je jedina tekma u sezoni koju propustim svojom voljom.
Teren ce biti uzasan, to više odgovara njima nego nama, tako da ne vjerujem da ce Hus srljati prema naprijed. Jedna greska ce ovo odluciti, nadam se gurbetska.
Teren ce biti uzasan, to više odgovara njima nego nama, tako da ne vjerujem da ce Hus srljati prema naprijed. Jedna greska ce ovo odluciti, nadam se gurbetska.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jesam i ja idem da gledam tekmu,necu da se ugusim na sjeveru,idemo mirno a ako nesto krenu to je njihov problem nek murija izbacuje koga hoce,idemo gledat tekmu ko oni na zapadu na Kosevu i mirna Bosna ako kome smeta nj8hov problemf0rest1946 je napisao/la:Jesam jarevolt je napisao/la:Je li iko od raje uspio kupiti istok?
Ma ono standarno ce udarati po onoj kaljuzi i 8grati na jedan bod,pa za titulu kad su se borili nisu smjeli da napadnupasica je napisao/la:Sutra lagano Ciglane i tekma. Sretno raji koja ide, ovo je jedina tekma u sezoni koju propustim svojom voljom.
zovite 911 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mortem zakupio cijelu tribinu. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
SVOJ BRAĆI SA OVOG FORUMA ŽELIM SRETAN DAN DRŽAVNOSTI! 
Sutra po pobjedu aBd.
Valjda će se naći neki kvalitetan link 
Sutra po pobjedu aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hajde Bože pogledaj nas sutra molim te. Amin 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sutra se napokon prelama, osjecam to. nece bit x, ili ce nas oni dobit svojim klasicnim hinjskim golom ili cemo ih ubit tako da ce se sjecat sutrasnjeg dana godinama. A na tribinama ih dobijamo svakako 
SARAJEVO AVANTIII
SARAJEVO AVANTIII
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam ubijedjen da im mozemo postici 2 gola. Samo da ne bude nekog velikog kiksa u odbrani. Mada i jedan bod nije los.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 27 gostiju.