uNbx je napisao/la:Što si neUrozan Rule, ima još 13h do derbija.Rule_hz je napisao/la:Gdje ces se kladit sa onim poganima tamo.
**** ga nece san na oci da plaho zaspim,hocu sutra da budemo u transu kad ga hebib uvali
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:Što si neUrozan Rule, ima još 13h do derbija.Rule_hz je napisao/la:Gdje ces se kladit sa onim poganima tamo.
Kažem starom - Habibi se vraća pa ti vidi. Umalo nije u nesvijest pao.Rule_hz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Što si neUrozan Rule, ima još 13h do derbija.Rule_hz je napisao/la:Gdje ces se kladit sa onim poganima tamo.
**** ga nece san na oci da plaho zaspim,hocu sutra da budemo u transu kad ga hebib uvali
Pantelija je napisao/la:Budemo li njega čekali da zabije
.....
Kad Rule najavi da će neko djecu pravit, odmah znam da će nas taj isti najviše uvalit u ****.Rule_hz je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Budemo li njega čekali da zabije
.....
Hebib ce im po krilu djecu pravit
Bacaj karte, sad mi se i ne ide na tekmu!TobeYarabi je napisao/la:izgleda da liivak nije u kombinaciji za sutrasnji mec
ja bojkotujem mojatvjoker90 je napisao/la:Bacaj karte, sad mi se i ne ide na tekmu!TobeYarabi je napisao/la:izgleda da liivak nije u kombinaciji za sutrasnji mec
uNbx je napisao/la:Kad Rule najavi da će neko djecu pravit, odmah znam da će nas taj isti najviše uvalit u ****.Rule_hz je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Budemo li njega čekali da zabije
.....
Hebib ce im po krilu djecu pravit![]()
Eh Hebib da ga uvali. Bit ce dobro ako frajer ne fuli stadion pa u 1 sat bude na Kosevu.Rule_hz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Što si neUrozan Rule, ima još 13h do derbija.Rule_hz je napisao/la:Gdje ces se kladit sa onim poganima tamo.
Sigurniji nego ikad.joker90 je napisao/la:Ovako se bahatio i pred Tuzlu jednom, čak smo i opkladu bacili. Ne daj Bože samo da bude isti ishod kao tad.uNbx je napisao/la:@sab
Zipa sad kad fasujemo.![]()
Obzirom da je spomenuo pobjedu prvo, ja se nadam da ćemo ih napast, pa šta bude...uNbx je napisao/la:"Jedna ekipa je dala najviše, a druga primila najmanje pogodaka u sezoni. Imamo protiv sebe kvalitetnu ekipu, ali dat ćemo sve od sebe da slavimo. Ako ne možete pobijediti, onda je bolje ne izgubiti", izjavio je Musemić.
Tačno nisam siguran jel između redova pokušao reć, idemo ih napast pa šta bude, a valjda nam ne zdrmaju frljoku, il ono kao bićemo skroz na oprezu, a ako ga uvalimo - dobro i jest. Kako god, TI, ŠEFE, da im kažeš da samo nabijaju na tranzit, ja ti neću a reć.
HAJMO!
Ovako??TobeYarabi je napisao/la:treba gowna odma u tunelu napasti. ne cekati uopste da se izadje na teren, odma u kost!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, egocentrik, Vanja8 i 59 gostiju.