Ja bi se onesvjestio da izadjem pred ovakvu atmosferuSabinho je napisao/la:Ovako??TobeYarabi je napisao/la:treba gowna odma u tunelu napasti. ne cekati uopste da se izadje na teren, odma u kost!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bi se onesvjestio da izadjem pred ovakvu atmosferuSabinho je napisao/la:Ovako??TobeYarabi je napisao/la:treba gowna odma u tunelu napasti. ne cekati uopste da se izadje na teren, odma u kost!!!
aduka oploditeljuNbx je napisao/la:Šta vam je ba, kad vide Aduku na izlazu iz svlačionica, obalijestit će se. Nema potrebe za silom.
Sta bi onda sa tobom bilo ovdje?ajdohordas je napisao/la:Ja bi se onesvjestio da izadjem pred ovakvu atmosferuSabinho je napisao/la:Ovako??TobeYarabi je napisao/la:treba gowna odma u tunelu napasti. ne cekati uopste da se izadje na teren, odma u kost!!!
Ovo sa njima je bolest buraz, vise od fudbala. Sanjam kad cemo mi nesto slicno napraviti, evo ja cu prvi preci na sjever.ajdohordas je napisao/la:A nije loša atmosfera, al mislim da od navijača Boce i Rivera ne može niko bolju atmosferu napravit...
al kad gledas ovakve klipove, sjetiš se i naših pulena koji kažu da je veliki pritisak igrati za Sarajevo, mene živog zanima kako li se ovi fudbaleri Boce i Rivera nose sa tim pritiskom
kod vas u krajini je vaka atmosfera kad sina osunetiteSabinho je napisao/la:Ovo sa njima je bolest buraz, vise od fudbala. Sanjam kad cemo mi nesto slicno napraviti, evo ja cu prvi preci na sjever.ajdohordas je napisao/la:A nije loša atmosfera, al mislim da od navijača Boce i Rivera ne može niko bolju atmosferu napravit...
al kad gledas ovakve klipove, sjetiš se i naših pulena koji kažu da je veliki pritisak igrati za Sarajevo, mene živog zanima kako li se ovi fudbaleri Boce i Rivera nose sa tim pritiskom
Mene kad su sunetili, babu upuc'o majku u pola frke, zanio se kaze.TobeYarabi je napisao/la:kod vas u krajini je vaka atmosfera kad sina osunetiteSabinho je napisao/la:Ovo sa njima je bolest buraz, vise od fudbala. Sanjam kad cemo mi nesto slicno napraviti, evo ja cu prvi preci na sjever.ajdohordas je napisao/la:A nije loša atmosfera, al mislim da od navijača Boce i Rivera ne može niko bolju atmosferu napravit...
al kad gledas ovakve klipove, sjetiš se i naših pulena koji kažu da je veliki pritisak igrati za Sarajevo, mene živog zanima kako li se ovi fudbaleri Boce i Rivera nose sa tim pritiskom![]()
sad cu ti staviti srce na sve tvoje objaveuNbx je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti luđak tobe dina mi. Prestani mi ba bacat ignor na fejzbuku!
TobeYarabi je napisao/la:sad cu ti staviti srce na sve tvoje objaveuNbx je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav si ti luđak tobe dina mi. Prestani mi ba bacat ignor na fejzbuku!