FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
slusam Hadzibegića i kontam, joj pa lik nista konkretno o utakmici i fudbalu ne rece, nesto mi i nije neki trenerski strucnjak, na stranu sto je znao igrat fuce, a Baho voli Barselonu kao nekad Ronalda, Rooonaldo, joj svrsavao je na Man UTD i Nazaria de Limu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jao kako sam se samo nervirao dok nisu dali treci gol , bas se vidjelo da se cuvaju za srijedu i jos jedan clasico u nizu.
Po meni Cesc je bio najlosiji na terenu ,a ni Iniesta nije bio daleko toj tituli kad se uzme u obzir potpuno nekarakteristicna igra ovog fudbalskog maga.
Treba jos spomenuti zaista sjajnu utakmicu Alexisa ,koji je najzasluzniji sto su ,u trenucima kada lopta nije htjela u protivnicku mrezu, dali gol.
E tek sad se upotpunosti okrece royal madridu i kupu
.
Volio bih da jos jednom madridjanima nabiju komplekse
,pa i ne moraju uzeti titulu (u kupu).
Ono sto me posebno raduje ,pred nastupajuce meceve, je forma Alexisa ,koji ce izuzetno biti potreban Messiju u napadu.
Po meni Cesc je bio najlosiji na terenu ,a ni Iniesta nije bio daleko toj tituli kad se uzme u obzir potpuno nekarakteristicna igra ovog fudbalskog maga.

Treba jos spomenuti zaista sjajnu utakmicu Alexisa ,koji je najzasluzniji sto su ,u trenucima kada lopta nije htjela u protivnicku mrezu, dali gol.
E tek sad se upotpunosti okrece royal madridu i kupu

Volio bih da jos jednom madridjanima nabiju komplekse

Ono sto me posebno raduje ,pred nastupajuce meceve, je forma Alexisa ,koji ce izuzetno biti potreban Messiju u napadu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ma nezz meni je iniesta najbolji bio uz alexisa on je prodore najvise pravio,pravio budalama one igrace betisa,messi je 2 puta gore odigro od inieste ak se mene pita ,dzaba ona 2 golamessilla je napisao/la:Jao kako sam se samo nervirao dok nisu dali treci gol , bas se vidjelo da se cuvaju za srijedu i jos jedan clasico u nizu.
Po meni Cesc je bio najlosiji na terenu ,a ni Iniesta nije bio daleko toj tituli kad se uzme u obzir potpuno nekarakteristicna igra ovog fudbalskog maga.![]()
E tek sad se upotpunosti okrece royal madridu i kupu.
Volio bih da jos jednom madridjanima nabiju komplekse,pa i ne moraju uzeti titulu (u kupu).

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Alexis je najlosiji igrac Barce ove sezone, a Messi je odma iz njega
That's it. Objasnio čo'ekMonolog je napisao/la:
Ono, u želji da budeš primjećen, počneš sa nekim glupostima

Ignorišite post-ove od ovoga @Željo, šta se ložite bezze

- HeavensWonder
- Kontakt:
R.I.P.

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sutranovi el classico, jos jedna lijepa prilika za otresanje reala na njihovom pasnjaku
citam evo da da ce real biti izuzetno oslabljen, zadnja linija ce im biti bez carvalja, pepeta i arbeloe, a takodje i kedira je upitan, ako je ovo istina, tj ako nije nka morinjova navlakusa, bice to lijepa prilika da pitanje prolaska u kupu rijesimo vec u prvoj utakmici, real sad prakticno nema desnog beka a stopera ce igrati neiskusni varane ili losi albiol, messi i alexis pa mozdai fabregas bi to trebali iskoristiti i ubiti im nadu vec u prvoj utakmici
pobjeda na barnabeu bi poljuljala real i u trci za prvenstvo, zato bi trebalo ici odmah u madridu na pobjedu, a ne taktizirati i odgadjati pitanje prolaska za revans
sto se nasih tice, ocekujem da messi odigra jednu vrhunsku utakmicu, jos od proslog el classica igra nekako s velikom rezervom, ocekujem da se napokon motivise i rastrci i da ne bernabeu pokaze sta zna, a isto tako od ostatka momcadi ocekujem maximlnu ozbiljnost i prolazak sigurno nece doci u pitanja, a zbog psiholoskog ubijanja realovac dobro bi dosla i neka petarda, treba im puniti mrezu nemilosrdno a ne stajati kad se ima rezultat, kako smo to cesto znali uraditi, realov sistem kad se raspadne moze im se uvaljati dosta golova
citam evo da da ce real biti izuzetno oslabljen, zadnja linija ce im biti bez carvalja, pepeta i arbeloe, a takodje i kedira je upitan, ako je ovo istina, tj ako nije nka morinjova navlakusa, bice to lijepa prilika da pitanje prolaska u kupu rijesimo vec u prvoj utakmici, real sad prakticno nema desnog beka a stopera ce igrati neiskusni varane ili losi albiol, messi i alexis pa mozdai fabregas bi to trebali iskoristiti i ubiti im nadu vec u prvoj utakmici
pobjeda na barnabeu bi poljuljala real i u trci za prvenstvo, zato bi trebalo ici odmah u madridu na pobjedu, a ne taktizirati i odgadjati pitanje prolaska za revans
sto se nasih tice, ocekujem da messi odigra jednu vrhunsku utakmicu, jos od proslog el classica igra nekako s velikom rezervom, ocekujem da se napokon motivise i rastrci i da ne bernabeu pokaze sta zna, a isto tako od ostatka momcadi ocekujem maximlnu ozbiljnost i prolazak sigurno nece doci u pitanja, a zbog psiholoskog ubijanja realovac dobro bi dosla i neka petarda, treba im puniti mrezu nemilosrdno a ne stajati kad se ima rezultat, kako smo to cesto znali uraditi, realov sistem kad se raspadne moze im se uvaljati dosta golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemojte tako. Je li se svi moramo sloziti s necijim misljenjem? Je li ovo forum gdje svi mozemo iznijeti svoje misljenje? Ako decko iznese svoje misljenje i plus da i argument zasto je Messi najlosiji vi ako zelite da diskutujete ne mozete odmah ''seljacki'' na kojoj si drogi, nemojte ga shvatati ozbiljno, ignorisite ga i slicno vec recite ne to nije tacno Messi je najbolji, Messi svaku utakmicu trci u prosjeku 14km ako mislite da je tako...Ali cinjenica je da to u ovom trenutku ne mozete reci...mandraX je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:Alexis je najlosiji igrac Barce ove sezone, a Messi je odma iz njegaThat's it. Objasnio čo'ekMonolog je napisao/la:
Ono, u želji da budeš primjećen, počneš sa nekim glupostima
Ignorišite post-ove od ovoga @Željo, šta se ložite bezze
Mi nikada odustati necemo...
Ovo sam morao kopirati
Evo kako statistkia kaze
Alexis bolji i od Ronaldinha,Henrya, i Ibrahimovica
Transfer Alexisa Sancheza u redove Blaugrane nije razočarao apsulutno nikoga. Moramo priznati da je dovođenje Alexisa bilo klasično „kockanje“ Pepa Guardiole, ipak je to mlad igrač koji je tek „eksplodirao“. A taj mladi čileanac je odgovorio Pepu i svim ljubiteljima plavo-crvenih na najbolji mogući način, svojom adaptacijom i svojim zalaganjem na terenu.
Prema pisanju La Tercera-e Alexis ima treću najbolju debitnu sezonu u posljednjih deset godina sa sedam golova u petnaest utakmica. Čileanac pogađa svakih 133 minute provedene na terenu. Naravno ono što je vrijedno spomena jeste da je u istoj ovoj debitnoj sezoni Alexis proveo van terena skoro dva mjeseca.
Prema ovoj statistici Sanchez je u svojoj prvoj sezoni bolji od mnogih zvijezda koje su nosile dres Blaugrane u posljednjih deset godina. Među tim igračima su i Zlatan Ibrahimović, Thierry Henry i Ronaldinho.
Samo su dva igrača imali bolji učinak u svojoj prvoj sezoni u dresu Blaugrane. To su Samuel Eto'o koji je u 18 utakmica postigao čak 16 golova i zabijao je svake 123. minute. Važno je napomenuti kako je Kamerunac odigrao svih 18 utakmica punih 90. minuta.
Drugi igrač je također debitant ove sezone. Naime riječ je o Cescu Fabregasu koji je stigao ovog augusta iz Arsenala i koji je uspio da postigne 13 golova u 22 odigrane utakmice, što u principu znači da je pogađao svake 132 minute provedene na terenu.

Evo kako statistkia kaze
Alexis bolji i od Ronaldinha,Henrya, i Ibrahimovica
Transfer Alexisa Sancheza u redove Blaugrane nije razočarao apsulutno nikoga. Moramo priznati da je dovođenje Alexisa bilo klasično „kockanje“ Pepa Guardiole, ipak je to mlad igrač koji je tek „eksplodirao“. A taj mladi čileanac je odgovorio Pepu i svim ljubiteljima plavo-crvenih na najbolji mogući način, svojom adaptacijom i svojim zalaganjem na terenu.
Prema pisanju La Tercera-e Alexis ima treću najbolju debitnu sezonu u posljednjih deset godina sa sedam golova u petnaest utakmica. Čileanac pogađa svakih 133 minute provedene na terenu. Naravno ono što je vrijedno spomena jeste da je u istoj ovoj debitnoj sezoni Alexis proveo van terena skoro dva mjeseca.
Prema ovoj statistici Sanchez je u svojoj prvoj sezoni bolji od mnogih zvijezda koje su nosile dres Blaugrane u posljednjih deset godina. Među tim igračima su i Zlatan Ibrahimović, Thierry Henry i Ronaldinho.
Samo su dva igrača imali bolji učinak u svojoj prvoj sezoni u dresu Blaugrane. To su Samuel Eto'o koji je u 18 utakmica postigao čak 16 golova i zabijao je svake 123. minute. Važno je napomenuti kako je Kamerunac odigrao svih 18 utakmica punih 90. minuta.
Drugi igrač je također debitant ove sezone. Naime riječ je o Cescu Fabregasu koji je stigao ovog augusta iz Arsenala i koji je uspio da postigne 13 golova u 22 odigrane utakmice, što u principu znači da je pogađao svake 132 minute provedene na terenu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Statistika je poput bikinija, ono što otkriva je sugestivno a sakriva ono najbitnije 

Don't hate what you don't understand.
tako je, statistika nista ne mora da znaci, alexixa cemo vidjeti sutra, u jednoj jakoj utakmici kao se ponasa, mada je do sad bio sasvim na zadovoljavajucem nivou, vec sad se moze reci da je dobro pojacanje s tendencijom da nas jos i pozitivnije iznenadi
utakmice kakva je sutra protiv reala je pokazatelj koliko neki igrc vrijedi, statistike protiv slabasnih protivnika nista ne moraju da znace
utakmice kakva je sutra protiv reala je pokazatelj koliko neki igrc vrijedi, statistike protiv slabasnih protivnika nista ne moraju da znace
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mijenjate DILERE !!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:sa prvim dijelom se skoro pa slazem, Alexis je najlosiji igrac Barce ove sezone, a Messi je odma iz njega (razlog si vec objasnio)laki je napisao/la:najlosiji igrac ove sezone je messi! dosta ce vas reci, nemas ti pojma...ali samo pogledajte kretanje mesija...pa fraer hoda! na domacem terenu se to moze i nadoknadit, dok na gostujucem (espanjol) nema sanse, on tek kad zagusti malo nesto proigra.
i bolje bi bilo da je abidal krenuo put PSG nego Maxwell! konta on neki tehnicar, pa on uspori igru barce samo tako!
a s drugim djelom posta se ne slazem, Abidal je jako dobar igrac i danas je opet bio jako dobar...jasno je da on nema potrebnu tehniku za beka u Barci...jednostavno da je brazilac mozda bi i mogo na beku igratiovako jako dobro igra na stoperu i ja bi njega drzo u ekipi sve dok on hoce da bude tu...
a Alexis bi mozda na FM dobio ocjenu 9,8 al ovo nije ono sto vrijedi 30 miliona...danas jeste rijesio utakmicu, to se slazem, ostavio je Barcu i dalje koliko toliko u borbi za titulu, na tome mu svaka cast...al momak je danas bljesnuo tri puta i nije ga bilo vise, ne znam, meni to nije ok...
sve vise mislim da je on prosjecan igrac koji nekad bljesne i to je to....
nisam odusevljen jos, nisam cak ni zadovoljan sa njim....

Znam ja jednog valja Spid , cisto sumnjam da vam mogu pomoc izgleda da vama treba nesto jace !!

alexis za sad super igra ,samo malo da poradi an pas igri tu puno grijesi ovo sve ostalo super,pravo je pojacanje ,ne smijem ni zamislit da ga nismo kupili i da npr zavisimo od bojana il jeffenaRomariooo je napisao/la:sutranovi el classico, jos jedna lijepa prilika za otresanje reala na njihovom pasnjaku

ma igrace pepe to je 100% samo je pitanje dal u odbrani il u veznom redu,pvi ostali su 100% izgubljeni za el clasico,ma messi bi trebo sutra ponovo zasijati ,nije dao u prosloj na bernabeu gol ,to je vec previse (za njega

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
Sport klubjasko_juve je napisao/la:prenosi li ko sutra tekmu??
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Pep Guardiola je potvrdio da će Jose Manuel Pinto sutra biti na golu u meču protiv Real Madrida! Ova praksa mi se nikako ne svidja

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ako nista ako dodje do neke tuce tokom utakmice,bicete jaci.. 

Treba igrat' da će bit' više offside-a na tekmi, ha ya...par njih svira sudija, par Pinto...i prolazAd0 je napisao/la:Pep Guardiola je potvrdio da će Jose Manuel Pinto sutra biti na golu u meču protiv Real Madrida! Ova praksa mi se nikako ne svidja![]()
![]()
![]()

Sretan mu rođendan

- Barca u srcu
- Kontakt:
Problem je što će Pinto prvi dobiti crveni, ako bude bilo kakve tuče.Narin je napisao/la:Ako nista ako dodje do neke tuce tokom utakmice,bicete jaci..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.