FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Protiv Zete na Grbavici je bio ok i spasio nas je negdje u prvom poluvremenu kad je izbio loptu u korner. Doduse nije Zeta imala neke sanse na Grbavici pa da sad kazes da se popravio. U CG i on i Graovac su bili bas losi. Mi imamo Osmankovica,ali taj isti Kemo je dobio priliku protiv Radnika kad Kerle nije bilo ni na mapi,a Boccacini sljedeci dan napustio grad i klub. Bojim se da,ako se ispostavi tacno ono sto su pisali da nece produziti, on nece igrati neku ozbiljnu ulogu u timu vec ce vrijeme i dalje provoditi na klupi ili u B timu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Virtu4l je napisao/la:Pazi, Aldin ima određeni budžet na raspolaganju, ali ništa ne smije raditi na svoju ruku dok to Uprava kluba ne odobri. Njegov dio posla je da ostvari inicijalni kontakt i da igraču i njegovom menadžeru na najbolji način predstavi viziju Željezničara za period u kojem igraču nude ugovor. Da mu prenese mišljenje trenera o igraču i njegove planove sa njim.maldini3 je napisao/la:Ti bi bio bolji od aldina na pregovorimaVirtu4l je napisao/la:A kako mislite da ga Ćenan dovede, baš me zanima? Dobar dan, mi hoćemo Vukotića, aha, dobro, platite 200.000 KM i vodite ga. S tim da može otići i džabe, ali nam dajte 50% od eventualnog transfera, s tim da mora biti starter u 70% utakmica.
Pokušavali smo sa igračima Krupe i ranije, ali njhova politika je jasna i onakva je kako sam gore opisao. Može za pare, a može i za procenat, pa izvol'te. Što je po mom mišljenju sasvim fer od Krupe. Krupa se finansira privatnim kapitalom i ti ljudi moraju zaraditi novac, dovode anonimuse, ulažu u njih i sad će neki Ćenan doći i odvesti im igrača u kojeg su uložili desetine hiljada maraka?
Ne može se više prolaziti na 'mi smo Željo' foru, a naši sigurno i to pokušavaju. Igrači imaju važeće ugovore, tako da se bez dogovora sa klubom ne može apsolutno ništa. Vukotiću su vjerovatno propali inostrani angažmani pa je sad malo razočaran a osjeća da je prerastao Krupu.
Ova prica Mi smo Zeljo vise ne prolazi ni kod kadeta a ne kod seniora. Ako hoces igrac pod ugovorom treba i da se dogovori i neka odsteta. Svim klubovima u BiH je jasno da ce igrac lakse prodati iz Zelje tako da bi vjerovatno pristali na neki sitan novac + procenat od iduce prodaje. Samo sto igrac kad bi dolazio u Zelju ne bi potpisivao ugovor na jednu ili dvije godine nego na 4 da se ne bi desavalo da ode bez odstete. Konkretno za Vukotica mislim da bi Krupa pristala na 50 000 km i 20% od iduceg transfera. Po mom misljenju to winwin situacija za sviju. Ovakvi transferi su sasvim normalna stvar svugdje u svijetu samo jos kod nas je to neki bauk.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Hoćel se B tim takmičiti u Kantonu bar, Slavko mi je drag trener al kod nas trener drugog tima je bolji, s ovim igračima sto su danas trenirali Oda bi se borio za titulu, svrha B tima se ostvarila kad bi za godinu imali Bar 4 igrača kojji mogu igrati za prvu ekipu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vukotic - Graovac 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Eto Covjek vam potvrdi moju info da su ga kont... Cenan ga nije kontatiro za bozije cudo sasvim dr clan upraveLjoZee je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/vukoti ... icu/244168
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Vukotic je top igrac. Bio bi veliko pojacanje defin. Jos kad bi dosao Ordagic, hm.... Uz napadaca koji ce doci imali bi strasnu ekipu fakat.
Sve sto znam brate da ce i on sam malo zapet da popuste da bi doso u Zelju , pricace sa svojima da malo popuste nebil doso ! Nama jedino ostaje da cekamo uglavnom je on kontaktiran ..maldini3 je napisao/la:Pa hoce li sta biti @Neymar11
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
reko mu cenan da dodje sa cistim papirima 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Valjda ce hairli zavrsitiNeymar11 je napisao/la:Sve sto znam brate da ce i on sam malo zapet da popuste da bi doso u Zelju , pricace sa svojima da malo popuste nebil doso ! Nama jedino ostaje da cekamo uglavnom je on kontaktiran ..maldini3 je napisao/la:Pa hoce li sta biti @Neymar11
Osim Ordagica i Vukotica ima li jos kakavih pokusaja sa nase strane?
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
"Bilo je kontakata između Krupe i Željezničara. Nadam se da će čelnici kluba pronaći zajednički jezik. Volio bih doći na Grbavicu", kaže stoper Krupe
Nema puno igraca u plBih da bi zadovoljio nase ukuse ali on bi nam bas bio pojacanje.
Nema puno igraca u plBih da bi zadovoljio nase ukuse ali on bi nam bas bio pojacanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
bilo je kontakata sa besirevicem i subicem, vjerovatno nista od njih sad nema, cim se vise ne spominjemaldini3 je napisao/la:
Sad je najvaznije podrzat ekipu u cetvrtak, ispunit tribine, i ako se desi da nas sreca pomiluje pa prodjemo u trece pretkolo, onda mozemo birat kojeg cemo igraca iz ove lige 
Ma nudi nam se bez broj igraca, stace bit na kraju fkt neznam, ono sto znam je da nasi traze zamjenu za lendricamaldini3 je napisao/la:Valjda ce hairli zavrsitiNeymar11 je napisao/la:Sve sto znam brate da ce i on sam malo zapet da popuste da bi doso u Zelju , pricace sa svojima da malo popuste nebil doso ! Nama jedino ostaje da cekamo uglavnom je on kontaktiran ..maldini3 je napisao/la:Pa hoce li sta biti @Neymar11![]()
Ma to sto se sami nude nije toliko bitno toga uvijek ima. Oko napadac je frka sto zbog kvalitete tako i zbog broja stranaca. I ovaj Vukotic je stranac cini mi se.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Tačnije, "Propali su mi ino pokušaji, pa bi mi sad i Željo valjao".LjoZee je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/vukoti ... icu/244168
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
isto kao kod 99% igraca iz ove lige, i ja bih realno za parama isoVirtu4l je napisao/la:Tačnije, "Propali su mi ino pokušaji, pa bi mi sad i Željo valjao".LjoZee je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/vukoti ... icu/244168
Ma nije mi jasno da je ovoliko glup, samo može pokvariti odnos sa Krupom, pa nije do Želje.irfo je napisao/la:isto kao kod 99% igraca iz ove lige, i ja bih realno za parama iso
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos nema potvrde za lendrica da nije pao na tehnickom pregledu 
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.