Haj barem su izabrali finu boju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
ove lopte bi ce lijepile (doslovno) golmanu za rukavice. Onda je ne bi mogao ispustiti iz ruku i bio bi indirekt... hahahaha
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
OBAVJEŠTENJE: Mole se navijači, koji su u mogućnosti, da doniraju razređivač za farbu, jer mora se očistiti farba sa lopti.

Bordo bijeli za život cijeli!!
Mr. Wilson 

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Idi u quracAlfredNobel je napisao/la:
Prema izjavama čelnih ljudi FK Sarajevo, brzinom munje je započeta akcija pod nazivom "Lopata za komšiju". Cilj ovog projekta, tačnije sergijice je da svi navijači, simpatizeri i zaljubljenici u bordo boju ubace određeni iznos ka emova/ojra/dolara u kutije koje će biti ispred kapija Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", naredne subote (2. decembra), kada će Bordo klub dočekati banjalučki Borac. Uprava FK Sarajevo, tj. trio Hujić-Buljubašić-Ilievski ističe da bi se svaki pojedinac trebao priključiti akciji, te da se ubaci onoliko koliko je svako u mogućnosti. Također, istiću i to da je ovo akcija koja će ponovo spojiti sve dobrodušne i plemenite navijače FK Sarajevo, dok će sevap biti ogroman. Što se tiče lopata (slika iznad), radi se o poznatom Fiskars brendu iz Finske, čiji je kvalitet neosporan i koji ima razvijeno tržište u Aziji, Africi, te Evropi.
Pokažimo da smo humane i plemenite komšije, pomozimo!
Ne damo lopate , neka traze na Hayatu da im ispune želju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
koji sam ja potez napravio kad smo odlucili da ne odemo, iako sam u Sarajevo dosao jucer. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sutra da se igra ili 0:3 za zelenim stolom!!!
Organizacija utakmice ispod svakog nivoa! Dva covjeka ciste snijeg i to hodaju ko babe. Ona djecurlija (planski ili neplanski) istrese pola metra snijega na samom centru terena sa one reklame. Onaj debil oznacava linine SA SLJUNKON U PICQU MATERINU. I to linije isto ko da ih je povlacio narkoman kome treba doza.
Ocaj, ocaj.
Ako nisu sposobni stvorit uslove za 24h sto po pravilima trebaju, 0:3 i cao!
SVE OVE GODINEEEEE
PLAVEEE KARAAMOOOO
Organizacija utakmice ispod svakog nivoa! Dva covjeka ciste snijeg i to hodaju ko babe. Ona djecurlija (planski ili neplanski) istrese pola metra snijega na samom centru terena sa one reklame. Onaj debil oznacava linine SA SLJUNKON U PICQU MATERINU. I to linije isto ko da ih je povlacio narkoman kome treba doza.
Ocaj, ocaj.
Ako nisu sposobni stvorit uslove za 24h sto po pravilima trebaju, 0:3 i cao!
SVE OVE GODINEEEEE
PLAVEEE KARAAMOOOO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Zayebo si se.muhamedhulk je napisao/la:koji sam ja potez napravio kad smo odlucili da ne odemo, iako sam u Sarajevo dosao jucer.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zivio nam dom reprezentacije, kakav cirkzs dva bolida se kolutaju po terenu i crtaju cik cak linije, onaj farba loptu , ovim 29- godisnjacima propade koreografija rodjendanska.., gasi igricu game over
Horde lekciju za 20 minuta ocitale... papak s juga uvijek plakat ce jer je bordo Sarajvo
Horde lekciju za 20 minuta ocitale... papak s juga uvijek plakat ce jer je bordo Sarajvo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
13. decembar (srijeda), odnosno 16. ili 17. decembar (subota i nedjelja)
Ovo su "slobodni" termini ostali ako se sutra ne odigra.
Ovo su "slobodni" termini ostali ako se sutra ne odigra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BernardBarnjak
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Mr. Wilson
hhahahahhaha prejako, hahahahahha
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nakon svega oglasio se i Nogometni savez BiH koji je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će se 113. sarajevski derbi igrati sutra u 13 sati. Ova odluka donešena je prema Pravilniku koji nalaže da se odgođeni meč treba odigrati u naredna 24 sata. Iako su iz FK Željezničar poručili da se meč ne može igrati sutra jer već u srijedu ih očekuje utakmica Kupa BiH, čini se da će Plavi ipak morati sutra istrčati na teren stadiona Grbavica.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nsbih-de ... ati/259963
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tako jeeeeeee
A gledaj ti europske grbavice svega ti

A gledaj ti europske grbavice svega ti

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nasi zauzeli stav igrat cemo kad god bude trebalo i kad nam se kaze.
Gospodski
Gospodski
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vec zamisljam tu scenumuhamedhulk je napisao/la:ove lopte bi ce lijepile (doslovno) golmanu za rukavice. Onda je ne bi mogao ispustiti iz ruku i bio bi indirekt... hahahaha
Ma buraz hadzija nas dobri Miske ce amputirat nige petorici samo da je odgodi, ne bi me iznenadilo do proljeca dok se pojacajuBordo79 je napisao/la:Nakon svega oglasio se i Nogometni savez BiH koji je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će se 113. sarajevski derbi igrati sutra u 13 sati. Ova odluka donešena je prema Pravilniku koji nalaže da se odgođeni meč treba odigrati u naredna 24 sata. Iako su iz FK Željezničar poručili da se meč ne može igrati sutra jer već u srijedu ih očekuje utakmica Kupa BiH, čini se da će Plavi ipak morati sutra istrčati na teren stadiona Grbavica.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
ma dosta vise gospodski, treba samo u kontru, dosta vise i njih i saveza
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
J*** li vam sve seljacko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, legendarnadruga, PapakIzSa i 49 gostiju.