FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U zeljeznicaru se ne zna ko prosi ko lopatu nosi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Upalise klosari muziku da nas usutkaju haha al kita imFrancescoTotti je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- sarajevo46
- Kontakt:
Dominacija na tribini kao uvijek. Tišina i prate, a onda i koreografiju skloniše.FrancescoTotti je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adukor najsretniji zbog odgode
Bio se kazu pravo uznervozio 
Sarajevski derbi, susret 16. kola BHT Premijer lige BiH, između Željezničara i Sarajeva, koji je trebao biti odigran danas odgođen je za 24 sata.
Sudija Peljto danas je odgodio derbi, a šta će biti sutra? Sudija Peljto danas je odgodio derbi, a šta će biti sutra?
Ovo je zvanična informacija koju je objavio N/FSBiH pozivajući se na Propozicije BHT PLBiH. Iako su odmah nakon susreta iz FK Željezničar objavili da će tražiti odgodu susreta, izvesno je da će akteri najveće bh. utakmice sutra morati istrčati na teren.
A onda su "igri" tri opcije, potvrđeno je za Faktor iz N/FSBiH.
Prva je da se utakmica odigra, a u tom slučaju teren stadiona Grbavica mora biti očišćen od snijega.
Druga opcija je da službena lica N/FSBiH, odnosno sudija Irfan Peljto, procijeni da su organizatori "poduzeli sve mjere, ali da ne postoje uslovi da se utakmica igra". U tom slučaju Takmičarska komisija N/FSBiH odredit će novi termin derbija.
Treća, najnepopularnija, opcija je da se susret registruje službenim rezultatom 0:3 u korist Sarajeva. Ovu odluka uslijedit će ukoliko organizator utakmice, FK Željezničar, ne poduzme mjere da teren pripremi za igru, odnosno ako ne očisti snijeg!
Sudija Peljto danas je odgodio derbi, a šta će biti sutra? Sudija Peljto danas je odgodio derbi, a šta će biti sutra?
Ovo je zvanična informacija koju je objavio N/FSBiH pozivajući se na Propozicije BHT PLBiH. Iako su odmah nakon susreta iz FK Željezničar objavili da će tražiti odgodu susreta, izvesno je da će akteri najveće bh. utakmice sutra morati istrčati na teren.
A onda su "igri" tri opcije, potvrđeno je za Faktor iz N/FSBiH.
Prva je da se utakmica odigra, a u tom slučaju teren stadiona Grbavica mora biti očišćen od snijega.
Druga opcija je da službena lica N/FSBiH, odnosno sudija Irfan Peljto, procijeni da su organizatori "poduzeli sve mjere, ali da ne postoje uslovi da se utakmica igra". U tom slučaju Takmičarska komisija N/FSBiH odredit će novi termin derbija.
Treća, najnepopularnija, opcija je da se susret registruje službenim rezultatom 0:3 u korist Sarajeva. Ovu odluka uslijedit će ukoliko organizator utakmice, FK Željezničar, ne poduzme mjere da teren pripremi za igru, odnosno ako ne očisti snijeg!
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jesil siguran?badboy je napisao/la:Adukor najsretniji zbog odgode![]()
Amer Dupovac!
-
scudetto89
- Kontakt:
Sve ove godine male plave karamo,
A papak sa juga uvijek plakat ce jer je,
BORDO SAR’JVO !!
Kakva dominacija hordi, znaci sa nama ne moze niko !!
Sto se tice same organizacije na grbavici cista nula, bruka i sramota, a kao slag na tortu je lopta pao sam sa stolice kad sam vidio sta su pokusali da urade
A papak sa juga uvijek plakat ce jer je,
BORDO SAR’JVO !!
Kakva dominacija hordi, znaci sa nama ne moze niko !!
Sto se tice same organizacije na grbavici cista nula, bruka i sramota, a kao slag na tortu je lopta pao sam sa stolice kad sam vidio sta su pokusali da urade
04.10.2009 !
Kako mi je ovo promaklo.Rahma je napisao/la:
Vec zamisljam scenu kako bi bilo veselo da se oklizn'o.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Vidis bolan da mu je laknulo! Ponio bi ih sve na ledjima samo sto prije da udju u svlacionicu. Al osmjeh je nabolji - bjele se zubi ko onaj snijeg - nas brother from another mother!Rahma je napisao/la:Jesil siguran?badboy je napisao/la:Adukor najsretniji zbog odgode![]()
![]()
a kako si ti samo pametan. dusa dragaInijesta je napisao/la: Brate odes u sport life i kupis loptu 10 lopti milja i po , cirkus s njima vazda
Trenutno je svako pametniji od gurbetaKapitenK je napisao/la:a kako si ti samo pametan. dusa dragaInijesta je napisao/la: Brate odes u sport life i kupis loptu 10 lopti milja i po , cirkus s njima vazda
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Braco gumena glava

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Osttribine
- Kontakt:
Svaka cast za novu pjesmu, grmili smo fkt, mada mi u vrhu tribine nismo dobro culi pa smo pjevali "plava k.u.r.v.a. uvijek plakat ce"
Strah me samo ovog prcanja komsija da nam se ovo ne vrati na terenu ne dao Bog 
Kako je njima bilo krivo sto se ne igra , to im je bila jedina sansa za bodove
Ma i sutra ako se bude igralo, teren će biti ko krmetnjak, a to odgovara plavoj marvi!hrn je napisao/la:Kako je njima bilo krivo sto se ne igra , to im je bila jedina sansa za bodove
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne vjerujem da ce se sutra igrat. Nisu oni u stanju ocistit onojoker90 je napisao/la:Ma i sutra ako se bude igralo, teren će biti ko krmetnjak, a to odgovara plavoj marvi!hrn je napisao/la:Kako je njima bilo krivo sto se ne igra , to im je bila jedina sansa za bodove
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nek registruju 0-3 za nas i nek se fokusiraju na kup sa bratskim klubom!Laznjak je napisao/la:Ne vjerujem da ce se sutra igrat. Nisu oni u stanju ocistit onojoker90 je napisao/la:Ma i sutra ako se bude igralo, teren će biti ko krmetnjak, a to odgovara plavoj marvi!hrn je napisao/la:Kako je njima bilo krivo sto se ne igra , to im je bila jedina sansa za bodove. Elem valja opet placat za organizaciju, a svakako su u dugovima do vrata. Vec kukaju kako teren nece biti spreman.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Ako ne ociste teren 0-3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jesu nam ove kone cirkus od organizacije a i ekipe, moj @BB, s kim mi dijelimo grad.BernardBarnjak je napisao/la:Braco gumena glava![]()
Sutra ako bude tekme neće nas ni pola bit ko što je trebalo, prvi ja ne mogu doći u ovom terminu od 13h.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase