FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar prijavio Ramovića i Beganovića za 2. pretkolo
Za utakmice protiv švedskog kluba bi kao "džoker" mogao biti prijavljen i Josip Projić, lijevi bek iz Srbije koji je posljednje pojačanje koje je Željezničar doveo i predstavio, pa ostaje da se vidi hoće li ovaj 29-godišnjak biti na raspolaganju Slavku Petroviću u 2. pretkolu. Rok za prijavu fudbalera za ovu fazu takmičenja je sutra (srijeda) srijeda i to najkasnije 24 sata prije početka prve utakmice koja se igra na Grbavici u četvrtak (20:45).
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... olo/244263
Za utakmice protiv švedskog kluba bi kao "džoker" mogao biti prijavljen i Josip Projić, lijevi bek iz Srbije koji je posljednje pojačanje koje je Željezničar doveo i predstavio, pa ostaje da se vidi hoće li ovaj 29-godišnjak biti na raspolaganju Slavku Petroviću u 2. pretkolu. Rok za prijavu fudbalera za ovu fazu takmičenja je sutra (srijeda) srijeda i to najkasnije 24 sata prije početka prve utakmice koja se igra na Grbavici u četvrtak (20:45).
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... olo/244263
Moze li mi neko potvrditi info da ce cijena godisnje za zapad biti 350km?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Jest mi drago zbog Beganovica!!! Mogao bi biti najvece pojacanje ove sezone.
Beganovic je prijavljen jer je Lendric otisao. Nesto sumnjam da je on u planovima Petrovica. I u onim prijateljskim ga je u igri drzao 10-15 minuta i odmah mijenjao. Jos ga je stavljao na krilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nek ga stavi i na stopera, znam da ce dati 150%. Meni dosta.
Znam i ja da ce ostaviti zadnji atom snage na terenu,ali sumnjam da ce igrati pogotovo ako dovedu novog napadaca. Opet ce Stevo biti drugi izbor.
-
- Kontakt:
Hajd iskreno koga bi stavio u prvoj postavi Nikolica ili Beganovica? 

Zavisi ko je vise spreman. Ako je Beganovic spreman onda bi volio da nase dijete dobije priliku. Ukoliko je u istoj formi kao i prosle sezone tacnije kad je bio na posudbi onda bi Stevu.
Sad za naredni dvomeč protiv AIK-a, apsolutno nemam dilemu, Nikolić ne bio smio biti upitan u prvih 11, pogotovo Beganović ne može biti ispred njega, iz više razloga.samoposmatram je napisao/la:Hajd iskreno koga bi stavio u prvoj postavi Nikolica ili Beganovica?
Drago mi je što je prijavljen za mečeve, treba on dobiti još jednu šansu za dokazivanje, ako je uspije iskoristiti onda niko sretniji od mene.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Svaka cast, tako i treba da bude. Imao sam osjecaj da se drugacije gleda na Beganovica. Jer sam do sad vise puta pitao za Beganovicevu situaciju, a niko se nije udostojio da odgovori na moj upit.
Svakako da Beganovic nema zacrtano mijesto u prvoj, ali ako na treningu bude pokazivao da mu je tu mijesto, onda zasluzuje priliku.
Svakako da Beganovic nema zacrtano mijesto u prvoj, ali ako na treningu bude pokazivao da mu je tu mijesto, onda zasluzuje priliku.
Ko će ti ovdje odgovoriti na takav 'upit'? Imaš mail [email protected] pa pitaj... čuj da mu neko na forumu odgovori računa li se na nekog igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ostao sam bez rijeci...Virtu4l je napisao/la:Ko će ti ovdje odgovoriti na takav 'upit'? Imaš mail [email protected] pa pitaj... čuj da mu neko na forumu odgovori računa li se na nekog igrača.
Skoro 4.000 ulaznica prodano danas. [emoji2]
Divi im navijaca Ramize mi ima ih dosta,kolko ce ih doc,kazu 500 ima da se cuju dobro ipak sjever zvuci ko razglas.Kolko je pusteno karti u prodaju ,12.000 ili vise.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Navijači AIK-a su fašisti, tako da ih treba lijepo dočekati.
P.s ovo je neki ulet na vaš forum, ne pratim Želju, ali morao sam ovo napisati. Nadam se da admin neće sankcionisat'.
P.s ovo je neki ulet na vaš forum, ne pratim Želju, ali morao sam ovo napisati. Nadam se da admin neće sankcionisat'.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
karta danas uzeta, ludilo ce da bude, idu karte ko halva

vala smijesno ako napusti tica omladinski pogon
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne možeš ti nikoga zadržavati kada neko ima bolju ponudu da negdje ode.irfo je napisao/la:vala smijesno ako napusti tica omladinski pogon
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 38 gostiju.