FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 20:18

HordasOdMalena je napisao/la:Samo da pozdravim pickice koje su pokusali presretati korteo i izazvati belaj. :wave:
Zar je bilo i takvih? :rol: :rol:
@bodi123 ma hoće bit dosta manje al mislim da neće propast totalno. Budimo realni, 50% raje koja je danas bila su srednjoškolci i studenti, koji će elegantno bježat s nastave i doći na tekmu. Ja imam filing da će bit oko hiljadu navijača na sjeveru. Al općenito gledano, ovo će bit najgore posjećen derbi ikad. Ne vidim način da se skupi više od 4 hiljade.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 nov 2017, 20:21

Osttribine je napisao/la: Ma kakvih 6 milja druze, nece biti 2,3 milje plafon ako se bude i odigralo, ponedeljak radni dan, termin ni tamo ni vamo, i sam moram sa posla bjezati sutra :lol: A ova opcija mi se vise svidja koju si naveo, ne bi ni to bilo lose zbog samog derbija, jer sutra i ako se odigra bice izbij nabij i 0:0.
Dobro, 2 milje bi bila sramota, ne vjerujem da će toliko opasti posjeta. Mislim da su 4 do 4,5 milje maksimalno neka realnost za sutra.

Ako ništa oni će morati igrati u 2 dana dvije teške utakmice u slučaju da se sutra odigra, jedina pozitivna stvar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 nov 2017, 20:38

I ako ništa ova naša uprava koja ja sve osim kvalitetne je i ovakva organizaciono 10 levela ispred ove komedije u Željkanu. Neprofesionalnost na nivou. Kakvi seljaci i nesposobnjakovići u tom klubu rade to je za nevjerice. Bruka za naš fudbal, slike ovih lopti i one dvojice s kantom jupola će ući u historiju. Ishod ovog derbija ne može to promijeniti, šta god da se desi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 26 nov 2017, 20:38

Ima li gdje vide današnje himne, ili barem slika tribine sa silnim ljiljanima. To mi je bila najjača stvar poslije nove pjesme =)

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 26 nov 2017, 20:40

imaju 3 opcije:
1. Osposobiti teren za igru.
2. Neuslovan teren i 0:3.
3. Neuslovan teren i njhovi dokazi da su sve uradili, ali protiv prirode se ne moze. Onda je moguce i na proljece da se odigra.

Po meni opcija 2. pa nek se opamete malo. Jos nam je jednom bilo ovako, isto nisu ocistili ( parola "svi ste vi TiMmy :D )
Znajuci savez i ko je sve u njemu opcija 3 ce biti 70%. Ostavljam 30 % da ce ipak osposobiti teren.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 nov 2017, 20:44

Laznjak je napisao/la:imaju 3 opcije:
3. Neuslovan teren i njhovi dokazi da su sve uradili, ali protiv prirode se ne moze. Onda je moguce i na proljece da se odigra.

Po meni opcija 2. pa nek se opamete malo. Jos nam je jednom bilo ovako, isto nisu ocistili ( parola "svi ste vi TiMmy :D )
Znajuci savez i ko je sve u njemu opcija 3 ce biti 70%. Ostavljam 30 % da ce ipak osposobiti teren.
Mislim da je 2. opcija ipak nerealna za očekivat, nagodit će se oni fino sa savezom da se odgodi do daljnjeg ako bude prevelika kaljuža.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 20:51

Da savez syebe svog Željkana? Prije će njima dat 3:0, optužit će Mihojevića da je blokirao odigravanje tekme u boljim uslovima. :kafa:
Kad su nam već Indexi inspiracija, treba sutra izbacit parolu "Samo jednu loptu imam, uzalud je farbam".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 nov 2017, 20:57

Slazem se za ljiljane, ljepota je bila pogledat tribinu :) Manijaci nisu ispostovali himnu koliko sam primjetio?
ZZ

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 26 nov 2017, 21:00

uNbx je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:imaju 3 opcije:

Mislim da je 2. opcija ipak nerealna za očekivat, nagodit će se oni fino sa savezom da se odgodi do daljnjeg ako bude prevelika kaljuža.
Da je savez pametan postupio bi po opciji 2. Nije to FK Stupcanica da imaju 2 covjeka da ciste snijeg i da su iznenadjeni snijegom na kraju novembra ( koji je najavljen 10 dana ranije ). Mislim da i Stupcanica ima bolju organizaciju od ove. Veliki klub kako se predstavljaju i sto jeste za nase prostore, ovo sebi ne smije dozvoliti. Ovo im treba biti samarcina da se opamete. Bolji bi uslovi bili danas za igru nego sto ce to biti sutra. Moglo se iskreno, da je 20 ljudi sa lopatama izletilo i odguralo snijeg na istok za 20 min bi se stekli uslovi za igru. Razgazili bi igraci teren u toku utakmice i na poluvremenu opet izlete momci i ociste koliko toliko. Sta je tu problem ? Nisu dobro organizovali utakmicu i sad treba da plate ceh, ako to u roku od 24h ne urade. Po meni je savez dobro postupio. Imate 24h da sredite problem i stvorite uslove inace bodovi gostu. Najrealnije. Pa druze igrali smo u Gradaccu po onom blatu, pa nije bio problem. Danasnji uslovi bi bili bolji 10x samo da su malo ozbiljnije pristupili organizaciji.

Vlak u snijegu
:rol:
Samo Hrasno nek je jasno, ko je vrabac ko je DIV
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 26 nov 2017, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 nov 2017, 21:00

moj uzor-S.G je napisao/la:Slazem se za ljiljane, ljepota je bila pogledat tribinu :) Manijaci nisu ispostovali himnu koliko sam primjetio?
Samo dali aplauz kad su Horde završile, nisu oni pjevali..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2017, 21:10

moj uzor-S.G je napisao/la:Btw hvala Mortemu bratu koji me ispostovo maksimalno :thumbup:

Yebem im djecu nesposobnu ja sutra nikako ne mogu doci
Nema na cemu i drugi put. Nadam se da su ti se svidjeli neplanirani dodaci. :hmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 nov 2017, 21:21

Inijesta je napisao/la:Ma nek ih prcamo i mi a i Krle brat zasluzili su prcanje dugogodisnje, nas svakako sta je sve satralo ove sezone i kako smo se ofirali nista nam tesko pasti ne moze
A mislim da ta motivacija igraca zavisi najvise id trenera, a ako iko to zna uradit zna sef Hus
Mene vise strah terena grbavog da nam kakva frljoka ne zaluta, sto se tice igre ne mogu nam parirati nikako
:thumbup:

Definitivno fali jos par njih poput Krste.. Samo ujedaj ko ih je*e, sto vise i sto jace, a ako njemu nesto bude nek im polome Zakarica on im je ko dobar..

Ono nesto prijeti a nema za lopate...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 26 nov 2017, 21:23

Jos sto se tice organizacije. Opet su nas nesto skracivali nesto pregradjivali. Prema istoku pogotovo. Istok im prazan, a oni nas jos sabili, usta ih J*** maloumna. Opet ponavaljm da treba bojkotovat ono malo krmetnjaka, dok nam ne daju normalne uslove. Pustili su 1500 ljudi, a malo jace od 1000 ondje moze komotno stat. Jos jednom usta se naserem organizatoru, sto nas tretira kao da smo u logoru.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 nov 2017, 21:24

MortemHz je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Btw hvala Mortemu bratu koji me ispostovo maksimalno :thumbup:

Yebem im djecu nesposobnu ja sutra nikako ne mogu doci
Nema na cemu i drugi put. Nadam se da su ti se svidjeli neplanirani dodaci. :hmmmm:
Boba je dobro dosla :mrgreen:
ZZ

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 26 nov 2017, 21:31

Ako neko moze i zeli zapad, bujrum, bolje nego da propadne.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 nov 2017, 21:33

Mali ne igraju vs uski u srijedu sad vec 6.12.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 nov 2017, 21:34

muhamedhulk je napisao/la:Mali ne igraju vs uski u srijedu sad vec 6.12.
igraju prvu dole 29,11 a uzvrat je 06,12 na sugavici
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 nov 2017, 21:37

U slucaju da se ne odgodi sutrasnja utakmica, ja cu svoju kartu pokloniti nekom, s obzirom da zbog posla ne mogu na tekmu.
Ja radim u Uniticu na MD, pa ko se javi za kartu ostavicu je na recepciji Unitica pa nek podigne neko. Sutra mi je bas pegla dan na poslu tako da jbg... neko ce drugi hajrovati i aBd radovati se na sjeveru umjesto mene. A ja cu iz kancelarije, nadam se **** sefu sve sto nisam mogao izaci i proslaviti pobjedu na sjeveru.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 nov 2017, 21:39

JER JE BORDO SARAJ'VO! :twisted:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 nov 2017, 21:39

moj uzor-S.G je napisao/la:Slazem se za ljiljane, ljepota je bila pogledat tribinu :) Manijaci nisu ispostovali himnu koliko sam primjetio?
Pa znas da hrvati ne dozivljavaju Bosnu kao svoju drzavu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hansbosna, Hazre, Vanja8, Venom i 50 gostiju.