Pa uzeli smo broj od pomozi.ba.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakvo je stanje sa tom uplatom od 500k, kada ce navijaci biti obavjesteni?
- Bersaga
- Kontakt:
Odlična cifra do sada, realno je očekivati da će se akcija završiti sa nekih 150 000 KM.
Kada bi upoređivali trenutno prikupljena sredstva sa određenim utakmicama i sa brojem prodatih karti, najbliža za poređenje bi bila ona utakmica sa AiK-om iz 2017. godine.
Na toj utakmici je prodato 10 039 ulaznica a ukupan prihod je bio 127 175.
Za ovaj "mrtvi" period, novac koji će biti od velikog značaja. Idemo dalje.
Kada bi upoređivali trenutno prikupljena sredstva sa određenim utakmicama i sa brojem prodatih karti, najbliža za poređenje bi bila ona utakmica sa AiK-om iz 2017. godine.
Na toj utakmici je prodato 10 039 ulaznica a ukupan prihod je bio 127 175.
Za ovaj "mrtvi" period, novac koji će biti od velikog značaja. Idemo dalje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Evo ga ovaj sto ima mjerac koliki si Zeljin navijac. Ne daj boze nesto konkretno napisati, a ne vidim sta sam to ja napisao protiv kluba u svom postu. Zbog ovakvih budala cemo se vazda i vrtiti u krug i prezivljavati. Ne daj boze stati na noge i postati normalan fudbalski klub gdje ces moci pricati o fudbalu malo.MrkiMedo je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:12Jel ti krivo?CiroDiMarcio je napisao/la: ↑30 dec 2022, 08:26Ako ce se rok pomjeriti do kraja maja 2023 onda bi bilo lijepo da se transparentno naznaci koja cifra od strane kluba do tad treba biti placena kako bi se vec sad moglo poceti raditi na tome.
Isto tako neka se transparentno kaze sta znaci ako otplatimo tu xxx cifru to kraja maja, koliko duga nam ostaje poslije toga i kako xe se on rjesavati.
Pored tog duga ocigledno moramo izmirivati i porez u tom periodu sto znaci da klub n tu cifru koju mora platiti dodaje jos istu tu cifru na uredno placanje poreza u toku ovih 6 mjeseci.
Ne znam kako bih protumacio sve ovo, ali neki dan je bila prica da je neko uplatio 500k, je li moguce da se i dalje spinuje oko tih stvari jer je evo ocigledno da to nije uplaceno. Zasto se opet radi to, mi se opet vrtimo u krug sa spinovima kao da nista naucili nismo. Evo ovo je dobra prilika da uprava napokon pocne raditi svoj posao i da namakne neke pare u klub (a nakon svega cisto sumnjam da ce se to desiti jer su navikli biti uhljebi). Evo dobra prilika da se napravi plan A i B, ako se otplati dug STA POSLIJE, ako se ne otplati, STA ONDA. Dva plana najmanje su potrebna za otplacivanje duga i ne cekanje do 29.5 sa saopstenjem. Evo sad su vas opet navijaci pogurali, hajte i vi malo nesto, osim ako nam je grupa ustvari uprava, onda vas sve treba rastjerati svakako.
A druga stvar, koja isto moze biti moguca je to da su politicke glave shvatile da ovo nije pogodan trenutak za uzimanje imovine jer je grupa trenutno jaka, a i velika baza navijaca bi bila protiv toga pa bi se sigurno izaslo na ulicu da se tijelima brani stadion. Sta moze biti, ako je uprava nesposobna i ne uspije donijeti pare, vrlo lako se u ovih 6 mjeseci politicki moze unistiti i grupa i klub i vecini ogaditi sve ovo tako da u junu udju u klub lakse nego sada jer nece biti toliko pritiska.
Ako je ovo uopste istina da imamo fore jos pola godine, eto odlicne prilike da uprava demantuje sve nas koji govorimo da su nesposobni. Ja se nadam da je tako jer ovo sta se uradilo od kluba u proteklih pola godine je sramota. Sami sebi smo samare izlupali sa spinovima i laznim furanjem i odugovlacenjem. Ocigledno je da se neke stvari rade planski i da u klubu i dalje ima dosta igraca koji cekaju rastaljivanje. Vrijeme je da se uozbiljimo ako zelimo biti normalan fudbalski klub koji ce opet biti cijenjen, a ne da dolazimo u kojelakve gradice bez ikakvog postovanja prema nama. A sami sebi smo to sve uradili.
Mrkimedzed pametnjakovic. Štreberi s lobotomije..
-
- Kontakt:
Ja se izvinjavam zbog mog kompentara da je uplaceno 500 000 od strane amera
Znaci dobio sam laznu info nevjerovatno da neko moze lagati ovakve stvari koji je razlog ja ne znam ali znam sad da nikom nista ne vjerujem
Znaci dobio sam laznu info nevjerovatno da neko moze lagati ovakve stvari koji je razlog ja ne znam ali znam sad da nikom nista ne vjerujem
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Baš sam iznenađen!
Inače vjerujem svemu što se napiše na forumu
Inače vjerujem svemu što se napiše na forumu

In the words of Jeremy Clarkson:
"Oh no! Anyway...."
"Oh no! Anyway...."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
SDP-ovi vijećnici predvođeni načelnikom odbili amandman NES-a, NS-a i Naroda i pravde da se uplati dodatnih 200 k klubu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Opet oni svoje nesuglasice političke preko naših leđa prebijaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Tanovic je ubleha teska.
Problem je kad god ga je neko prozivao i sad a i dok je bio u NIPu njega su proglasivali SDA Botom. A covjek je sigurno najgori nacelnik kojeg smo imali.
Samo da napomenem da je nacelnik dobio glasove zato sto je na nasem stadionu snimao spot i obecavao nama kule i gradove. Pored toga se taj isti nacelnik prsi sa tim da su obnovili onaj vjestaci teren ali tu obnovu mi placamo kroz povisnicu kirije.
Bitno je da ti nije pukao cir kao lobotmcima,ostalo ne brini.. oni koji na temi prave najveći cirkus oni druge prozivaju da su temu unistili.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 08:54Ja se izvinjavam zbog mog kompentara da je uplaceno 500 000 od strane amera
Uništavaju temu i dalje, a vi se primate..
-
- Kontakt:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Baš vala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:40Imam jedno pitanje za grupu da nije bezobrazno danas staviti 150 km dres , jer npr Bayernov orgirnalni dres cak s imenom igraca iyadje 100 eura s postarinom do sarajeva
![]()
Da je BVB pa čovjek i da razmisli, ali Bayern..
-
- Kontakt:
Dortmundov orginalni na njihovom shopu mozes kupiti s postarinom za 160 km ni dinamov dres ne kosta koliko Zeljin kostaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:46Baš vala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:40Imam jedno pitanje za grupu da nije bezobrazno danas staviti 150 km dres , jer npr Bayernov orgirnalni dres cak s imenom igraca iyadje 100 eura s postarinom do sarajeva
![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ništa drug, uzmeš dinamov i mirna Bosna.
Mozes na Zelju za petaka, probaj na Bayern s 2.5 euraManijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:53Dortmundov orginalni na njihovom shopu mozes kupiti s postarinom za 160 km ni dinamov dres ne kosta koliko Zeljin kostaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:46Baš vala.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:40Imam jedno pitanje za grupu da nije bezobrazno danas staviti 150 km dres , jer npr Bayernov orgirnalni dres cak s imenom igraca iyadje 100 eura s postarinom do sarajeva
![]()