Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Usro dva slobodnjaka. Al očekivano je to jer ne šuta već tri godine u klubovima.
Pič.a obična.
**** igra i zalaganje danas, realno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
''Ne znam koliko ću još moći doprinijeti reprezentaciji, pošto vidim da je teško. Možda je vrijeme došlo za mlađe, za novu generaciju. Naravno, bez svih nas se može, i moglo se, i moći će i bez mene. Tu treba biti sloga i organizacija na drugačijem nivou.''
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzaba Miraleme, ni ti ni Dzeko niste lideri, kada je najteže nema vas, u onim trenucima kada treba nešto da uradite na terenu kao što to zvijezde svojih reprezentacija rade i povedete ekipu nestanete.
I ti i Dzeko ste odlicni igrači, žao mi je ali za mene ćete ostati upamćeni kao lideri koji su odveli BiH u 4 ti šešir.
I ti i Dzeko ste odlicni igrači, žao mi je ali za mene ćete ostati upamćeni kao lideri koji su odveli BiH u 4 ti šešir.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tako je Pjanke bez organizacije i Infrastrukturu nemaš ti buducnost oko reprezentacije. Sve dok imaš ovi levati iz Saveza gdje guraš neki amateri na spisku i gdje gledaš koju vjera ima jedan iza drugog nemaš ti buducnost! Ovaj majmun Begic moraš za puškom isto cijeli Savez otjerati. On je baš rekao ono sto mi kazemo; nemozeš ti u Saveza imati ljudi koji veze nemaju za fudbalom ili da su barem igrali uopste fudbal. Jedini spas je ako neki naši legende kao Barbarez, Bajramovic, Ibisevic, Bolic, Baljic Spahic i još neki bivši igraci preuzima reprezentaciju!
Jedan od glavni igraca govori direktno sta je problem.
Gdje su novinari sad, da prave pritisak na savez?
Ma jok, oni postavljaju slike tamo cura/zena od bivsih igraca.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Sve rekao, nije ovo prvi put!
Svaka cast !
Ostali uz Kloca do Brajlovica!
Svaka cast !
Ostali uz Kloca do Brajlovica!
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Jako precijenjen igrac..Kad se sjetim kako nas je sjebao protiv Kipra pa protiv Grcke u Zenici pa jos mnogo utakmica gdje je ostao ili neprimjetan ili traljav ko kakva baba kao sad u ovoj zadnjoj protivHolandihe. **** to sto on igra za Barcelonu kad je u reprezentaciji nikakav...
Sto je precjenjen? On je zrtva svih selektora.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pjanic nas sjebao kazu a gdje su ostalih 10 igraca...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bravo Pjana !!!
Mahalski dijamant ovo nikad nije reko.
Naravno, sad treba očekivat od botova, novinarskih plaćenika da napadnu Pjanića. Počevši od floskule da -treba da igra , ne da priča, do optužbi da ne daje ništa na terenu (što nekad i djeluje).
Dakle reko je prilično jasno, nedostatak plana, vizije, organizacije. Sve ono što je zadatak saveza.
Mahalski dijamant ovo nikad nije reko.
Naravno, sad treba očekivat od botova, novinarskih plaćenika da napadnu Pjanića. Počevši od floskule da -treba da igra , ne da priča, do optužbi da ne daje ništa na terenu (što nekad i djeluje).
Dakle reko je prilično jasno, nedostatak plana, vizije, organizacije. Sve ono što je zadatak saveza.
Pa covjek citavu karijeru igra u top klubovima, sa planom, sa redom, disciplinom. Gdje je sve cakum pakum a u repki rasulo. Pa kod nas golman brani u igrackoj garnituri halooooo.
Hvala njemu sto ima volje i zelje da igra za BiH pored kriminalaca. Svi nasi renomirani igraci koji igraju u ligi5 i koji su faktor u fubalu i bez repke su velike patriote i hvala im na tome. Jer covjek koji ne voli BiH tesko da bi igrao za ovako rasulo od organizacije, u leglu kriminala, nepotizma, nekulture, bezobrazluka itd itš.
Mire, hvala ti!
Hvala njemu sto ima volje i zelje da igra za BiH pored kriminalaca. Svi nasi renomirani igraci koji igraju u ligi5 i koji su faktor u fubalu i bez repke su velike patriote i hvala im na tome. Jer covjek koji ne voli BiH tesko da bi igrao za ovako rasulo od organizacije, u leglu kriminala, nepotizma, nekulture, bezobrazluka itd itš.
Mire, hvala ti!
To što si napisao za Pjanića možeš napisati i za Džeku u 10x većem opusu a za ostale igrače u 50x većem...Hasansas1978 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 07:04Jako precijenjen igrac..Kad se sjetim kako nas je sjebao protiv Kipra pa protiv Grcke u Zenici pa jos mnogo utakmica gdje je ostao ili neprimjetan ili traljav ko kakva baba kao sad u ovoj zadnjoj protivHolandihe. **** to sto on igra za Barcelonu kad je u reprezentaciji nikakav...
Pjaniću svaka čast na izjavi. Nije ovo prvi put da kazuje kako stoje stvari. Kada bi imao podršku i dr.saigrača možda bi se nešto i moglo napraviti i mijenjati.
-
- Kontakt:
pa nek bude faca i patriota i jasno kaze necu da igram doksu ovi ljudi u Savezu i tacka.Nek kaze sve i da voli reprezentaciju i da ce rado igrati i odazvati se kad dodju novi ljudi u Savezu. A do tada nek ga ne zovu. Sta ima od toga? Blamira se samo medju ovim treceligaskim igracima.Tako najvise moze pomoci.
Čovjek je sve rekao ovdje, otvoreno je prozvao savez više puta a ja ovo evo čujem na forumu a realno trebalo je da je odjeknulo u medijima.
Svaka čast Pjanke a mislim i da je odgovorio na famozno pitanje kakva je atmosfera u repstaciji s obzirom da je rekao da nema sloge medju igračima kako na terenu tako i van njega kao i da nemaju nikakvu komunikaciju sa savezom da on nema pojma ni ko ima tu sve
Svaka čast Pjanke a mislim i da je odgovorio na famozno pitanje kakva je atmosfera u repstaciji s obzirom da je rekao da nema sloge medju igračima kako na terenu tako i van njega kao i da nemaju nikakvu komunikaciju sa savezom da on nema pojma ni ko ima tu sve
-
- Kontakt:
On i Dzeko trenutno najvise mogu uticati da se situacija u i oko reprezentacije promjeni i to da jasno kazu da se nece vise odazivati dok je ovakva garintura ljudi u Savezu! Cak samo Pjanic jer Dzeko je smece od covjeka. A protest Pjanica i bojkot reprezentaciji bi jako odijeknuo. Samo Pjanic moze otjerati gamad iz Saveza. Niko drugi trenutno. Ni drugi igraci, ni Fanatikosi ni navijaci ni oni folovi za normalizaciju. Nista.
Bravo Mire jedini imas mu.da potegnuti da kazes i zaratis sa Begicem, Dzemidzicem zvaljavim Pilavom i pudlicama.
Nista ne valja od vrha saveza do igraca i sve ih treba mijenjati uključujući i pijanu debelu maskotu cvecketa.
Hocemo sportiste profesionalce u savezu, na klupama.
Pijanice, lokatori dernek efendije mrs.
Nista ne valja od vrha saveza do igraca i sve ih treba mijenjati uključujući i pijanu debelu maskotu cvecketa.
Hocemo sportiste profesionalce u savezu, na klupama.
Pijanice, lokatori dernek efendije mrs.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treba imati damu ili mu je pun klinac sa rep. pa izaci u javnost protiv ovih kriminalaca.
Neki su ga osporavali, gdje je sad Dzeko babuka i ostale mudonje, niko ni rijeci
Neki su ga osporavali, gdje je sad Dzeko babuka i ostale mudonje, niko ni rijeci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.