Kako ćeš ih proslijediti?Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:15Sada to sto je budala,agresivan, more bit i narkoman iskljucivo ima veze sa tim sto je "brat musliman "...To se ne desava nigdjeMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑09 mar 2020, 00:48Glupane glupi, eno ti jedan takav brat musliman pravi haos po bolnici u tz, vezat ga morali. Bolje da te stari izdrkoSviuodbranu je napisao/la: ↑08 mar 2020, 23:35
To su te evropske vrijednosti.
NATO Amerika Rusija rszjebu zemlju, Turska da ih milione hrani.
E sada pucajte....To je ta EU demokratija.
Erdogane pustaj svih 4 mil potjeraj preko granice. (Neke i naoruzaj ko ga yebe).![]()
Meni je drago sto tebe tvoj nije izdrko, slika i prilika prosjecnog Bosnje.
Druga stvar ljudi migriraju od vajkada.
Migrirali su i prije Sirije, i prije Afgsnistana, i bilo cega.
Konkretno sada se najveca "kriza "vezuje za Siriju i izbjeglice na teritoriji Turske. U tom kontekstu sam komentarisao.
Sami smo krivi jer smo drzava u banani pa ne mozemo da se nosimo ni sa 5000,a kamoli vecim brojem. Treba se organizovat i samo ih proslijediti tamo kud su posli.....
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Ja sam bio s jednom curom i onda black out. Završim sa njenom mamom, traži mi da joj ližem kokaru. Mama luda ko puška, pušta bogambera na jutjubu. Viče mi da bibila sa mnom da vozim motor i pijem na slamku žeste.
Let's talk about SIX baby!
Zašto bi se mi nosili sa tim sljamom? Neka ih ne puštaju dalje i gotovo.Patimo se u svojoj državi sa svojim ljudima a sad trebamo i sa tim dnom drustva.Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 mar 2020, 01:15Sami smo krivi jer smo drzava u banani pa ne mozemo da se nosimo ni sa 5000,a kamoli vecim brojem. Treba se organizovat i samo ih proslijediti tamo kud su posli.....MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑09 mar 2020, 00:48Glupane glupi, eno ti jedan takav brat musliman pravi haos po bolnici u tz, vezat ga morali. Bolje da te stari izdrkoSviuodbranu je napisao/la: ↑08 mar 2020, 23:35
To su te evropske vrijednosti.
NATO Amerika Rusija rszjebu zemlju, Turska da ih milione hrani.
E sada pucajte....To je ta EU demokratija.
Erdogane pustaj svih 4 mil potjeraj preko granice. (Neke i naoruzaj ko ga yebe).
Najbolji post u tvojoj forumskoj karijeri
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam kad ce jedan prosjecni potrosac kisika skontat da ove migrante nece niko? Ospem se kad neko kaze pustite ih, hoce u Njemacku il Francusku...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

Pa ovo nisu radili ni igrači Zvezde i Partizana 1990ih
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Gledaj čamuge 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesu ovo štrumfete

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Švabe su same to rekle, na početku te krize, otvorili im granice, i onda su ovi iz drugih država samo uskočili u taj voz. Čuli da u Njemačkoj primaju sve, dobijaš lovu a ne radiš ništa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sa problemom migranata se teško nose i funkcionalne države a za Bosnu i Hercegovinu koja je uvijek na ivici političkog raspada i ekonomskog kolapsa bi još jedan snažni migrantski val bio udarac koji bi teško podnijela.
Uzimali LP.

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Amerika i Rusija su godinama prije prisutni u Siriji aktivno ucestvujuci i ratu, naoruzavanjem, finansiranjem, bombardovanjem...Davno prije Turske.
Jesu li Amerika i Rusija agresori

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Mogu bit protiv Islama kao ideplogije, al ne mogu protiv muslimana. Turska u srcu
Let's talk about SIX baby!

Bila je Amerika ovdje čitav rat? Jel Amerika agresor na BiH?Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 mar 2020, 11:02Amerika i Rusija su godinama prije prisutni u Siriji aktivno ucestvujuci i ratu, naoruzavanjem, finansiranjem, bombardovanjem...Davno prije Turske.
Jesu li Amerika i Rusija agresori![]()
Uostalom zašto me to pitaš kad slika pokazuje koliko su Turci bolesni pa podržavaju klanje Sirijaca ko Jermena, Grka i ostalih nekad davno...
Tu su negdje sa Srbima.
Nullius in verba
- alan_kardec
- Kontakt:
Cojones evropskoj uniji danas ne pokazuje samo onajj ko neće da ih pokaže... Ili ko ih nema
EU je u dubokoj krizi iz koje, nadam se, neće izaći nikad. Postali su odavno potpuno nebitan igrač na svjetskoj sceni tako ni ovo Erdoganovo ponašanje ne čudi. Kad faking Makaron vodi glavnu riječ u EU, znaš kolko je sati.
Sa druge strane, cijene nafte na svjetskom tržištu strmoglavo padaju, kod nas cijena ista

EU je u dubokoj krizi iz koje, nadam se, neće izaći nikad. Postali su odavno potpuno nebitan igrač na svjetskoj sceni tako ni ovo Erdoganovo ponašanje ne čudi. Kad faking Makaron vodi glavnu riječ u EU, znaš kolko je sati.
Sa druge strane, cijene nafte na svjetskom tržištu strmoglavo padaju, kod nas cijena ista

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nadam se da će se Evropa što prije osvijestiti i početi da se ponaša ko sila kao što to i jeste u svakom pogledu. A ne da im se šaka divljaka bahati.
Ovako je i Rimsko carstvo propalo. Barbari i divljaci donijeli svoje.
Ovako je i Rimsko carstvo propalo. Barbari i divljaci donijeli svoje.
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tako su i evropljani donosili svoje u Južnu i Sjevernu Ameriku i Australiju

karma is a bitch

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.