FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
S kim to Zrinjski igra sutra?Besic je napisao/la:otrest ćemo ih sutra 0-3
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
skenderija frekys pub.iako su gazde manijaci sarajvo se redovno gledaEvolution87 je napisao/la:Mislim da prenose u kimonu u sccskoroalen je napisao/la:Zna l' neko od raje neki kulturan kafić u krugu od Vilsonovog do Marindvora da ima MojaTV?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
nekontamjoker90 je napisao/la:S kim to Zrinjski igra sutra?Besic je napisao/la:otrest ćemo ih sutra 0-3
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cue koristi Telemach. Jedino ako se nisu prešaltali na MojaTV u zadnjih mjesec koliko me nije bilo. Vazda puštaju prenose sa SK, a možda imaju i jedno i drugo... Moš u fejsu gledat pored ako ništa.Lakoste je napisao/la:cueskoroalen je napisao/la:Zna l' neko od raje neki kulturan kafić u krugu od Vilsonovog do Marindvora da ima MojaTV?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Eh kad im ga sutra krle smjesti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
ajdohordas
- Kontakt:
A sve to stoji brate, al ovo sutra će na sve ličit samo neće na jednu normalnu utakmicu u kojoj bi mogli pokazat sve svoje kvalitete. Teren ne da će biti loš nego će bit močvara. Mene lilčno je strah sutrašnje tekme, danas sam bio ubjeđen u dobar rezultat ali sutra....skoroalen je napisao/la:A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
Nadam se da će me demantovati
Samo babuku ubaciti, ide ko grtalica po terenu 8)
Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
kraljlavova
- Kontakt:
Sutra uzeti kako god je moguće oni će se kolektivno po ubijati onda
Ma jest brate al nismo jedini u svijetu, samo pogledaj juče prepucavanje između Dortmunda i Schalkea putem instagrama i slika. Doduše, Dortmundu se vratilo s kamatom, nadam se da neće i nama.zlo87 je napisao/la:Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Znam da nismo, al' ne znam, ne ide mi uz nas. Ako Bog da, nećeskoroalen je napisao/la:Ma jest brate al nismo jedini u svijetu, samo pogledaj juče prepucavanje između Dortmunda i Schalkea putem instagrama i slika. Doduše, Dortmundu se vratilo s kamatom, nadam se da neće i nama.zlo87 je napisao/la:Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Dajte ba ljudi, polako... pa valjda je utakmica protiv Belgije dokaz. Kad ekipa igra bolje i kvalitetnije onda se bukvalno na njivi moze igrat, to ne napravi razliku. Oni Belgijanci u zivotu ni na TV-u nisu vidjeli ono pa opet trce kombinuju i uvalise nam 4 komada i mogli su jos. Treba samo igrat, jako, napadacki, skoncentrisano svih 90min i bit ce dobro. Nek im i udje jedna frljoka zabi im 2 i dovidjenja. Bez nekog nepotrebnog respekta i ispipavanja, nepotrebne preopreznosti. Izac im visoko odmah, jaci smo na sredini, zaganjat im zadnju liniju gore i pogubit ce se...ajdohordas je napisao/la:A sve to stoji brate, al ovo sutra će na sve ličit samo neće na jednu normalnu utakmicu u kojoj bi mogli pokazat sve svoje kvalitete. Teren ne da će biti loš nego će bit močvara. Mene lilčno je strah sutrašnje tekme, danas sam bio ubjeđen u dobar rezultat ali sutra....skoroalen je napisao/la:A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
To je to. Nema ekipe koja će na krompirištu igrat k'o Real a pogubit se na boljoj travi. Ako su loši, loši su i na ovom terenu. A faktor sreće može bit na našoj strani, da mi njima frljoku bacimo. Jest da oni ove sezone imaju više sreće, da su pola bodova skupili na čistu sreću, al možda im se vrati sve sutra.badboy je napisao/la:Dajte ba ljudi, polako... pa valjda je utakmica protiv Belgije dokaz. Kad ekipa igra bolje i kvalitetnije onda se bukvalno na njivi moze igrat, to ne napravi razliku. Oni Belgijanci u zivotu ni na TV-u nisu vidjeli ono pa opet trce kombinuju i uvalise nam 4 komada i mogli su jos. Treba samo igrat, jako, napadacki, skoncentrisano svih 90min i bit ce dobro. Nek im i udje jedna frljoka zabi im 2 i dovidjenja. Bez nekog nepotrebnog respekta i ispipavanja, nepotrebne preopreznosti. Izac im visoko odmah, jaci smo na sredini, zaganjat im zadnju liniju gore i pogubit ce se...ajdohordas je napisao/la:A sve to stoji brate, al ovo sutra će na sve ličit samo neće na jednu normalnu utakmicu u kojoj bi mogli pokazat sve svoje kvalitete. Teren ne da će biti loš nego će bit močvara. Mene lilčno je strah sutrašnje tekme, danas sam bio ubjeđen u dobar rezultat ali sutra....skoroalen je napisao/la:A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo, cudi me da danas ovo niko nije spomenuo. Sad vise nemas citavu zdenku ko prije. Nista se nije dobilo a oni dobili citav jug na Kosevu.Laznjak je napisao/la:Jos sto se tice organizacije. Opet su nas nesto skracivali nesto pregradjivali. Prema istoku pogotovo. Istok im prazan, a oni nas jos sabili, usta ih **** maloumna. Opet ponavaljm da treba bojkotovat ono malo krmetnjaka, dok nam ne daju normalne uslove. Pustili su 1500 ljudi, a malo jace od 1000 ondje moze komotno stat. Jos jednom usta se naserem organizatoru, sto nas tretira kao da smo u logoru.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene
Svee ove godineee
Svee ove godineee
Plaave karaamoooajdohordas je napisao/la:Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene![]()
Svee ove godineee
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A papak s jugaskoroalen je napisao/la:Plaave karaamoooajdohordas je napisao/la:Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene![]()
Svee ove godineee![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uvijek plaka'će jer je BORDO Saraj'vo!MortemHz je napisao/la:A papak s jugaskoroalen je napisao/la:Plaave karaamoooajdohordas je napisao/la:Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene![]()
Svee ove godineee![]()
![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, zagorski i 65 gostiju.