FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 22:59

A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 nov 2017, 23:00

Besic je napisao/la:otrest ćemo ih sutra 0-3
S kim to Zrinjski igra sutra?
Bahati, bahati Željkan!
1946

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 26 nov 2017, 23:00

Evolution87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zna l' neko od raje neki kulturan kafić u krugu od Vilsonovog do Marindvora da ima MojaTV?
Mislim da prenose u kimonu u scc

Sent from my iPhone using Tapatalk
skenderija frekys pub.iako su gazde manijaci sarajvo se redovno gleda

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 nov 2017, 23:01

joker90 je napisao/la:
Besic je napisao/la:otrest ćemo ih sutra 0-3
S kim to Zrinjski igra sutra?
nekontam
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 23:01

@baboatif hvala druže. :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 nov 2017, 23:04

Lakoste je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Zna l' neko od raje neki kulturan kafić u krugu od Vilsonovog do Marindvora da ima MojaTV?
cue
Cue koristi Telemach. Jedino ako se nisu prešaltali na MojaTV u zadnjih mjesec koliko me nije bilo. Vazda puštaju prenose sa SK, a možda imaju i jedno i drugo... Moš u fejsu gledat pored ako ništa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 nov 2017, 23:08

Eh kad im ga sutra krle smjesti :opaopa:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 nov 2017, 23:11

skoroalen je napisao/la:A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
A sve to stoji brate, al ovo sutra će na sve ličit samo neće na jednu normalnu utakmicu u kojoj bi mogli pokazat sve svoje kvalitete. Teren ne da će biti loš nego će bit močvara. Mene lilčno je strah sutrašnje tekme, danas sam bio ubjeđen u dobar rezultat ali sutra....
Nadam se da će me demantovati :pray:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 nov 2017, 23:13

Samo babuku ubaciti, ide ko grtalica po terenu 8)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 nov 2017, 23:14

Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 26 nov 2017, 23:16

Sutra uzeti kako god je moguće oni će se kolektivno po ubijati onda

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 23:16

zlo87 je napisao/la:Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Ma jest brate al nismo jedini u svijetu, samo pogledaj juče prepucavanje između Dortmunda i Schalkea putem instagrama i slika. Doduše, Dortmundu se vratilo s kamatom, nadam se da neće i nama. :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 nov 2017, 23:19

skoroalen je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Do neke granice je uredu prepucavanje izmedju navijaca, ali objavljivanje na zvaničnom instagram profilu kluba one slike sa onim tekstom, nije uredu, jer to nije u skladu sa našim ugledom i renomeom.
Ma jest brate al nismo jedini u svijetu, samo pogledaj juče prepucavanje između Dortmunda i Schalkea putem instagrama i slika. Doduše, Dortmundu se vratilo s kamatom, nadam se da neće i nama. :mrgreen:
Znam da nismo, al' ne znam, ne ide mi uz nas. Ako Bog da, neće :mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 26 nov 2017, 23:26

ajdohordas je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:A dobro ljudi, karma jest kučka al nismo ni mi Real Madrid da nam toliko smeta syeban teren. Jasno mi je da ovi momci igraju drugačije pod Husrefovom palicom al 90% njih je na istim pašnjacima karijere gradilo. Nije im strana igra po ovom vremenu i po kaljužama. Zar ne bi nekom logikom ekipa koja se ne može s loptom sastavit na tepihu trebala bit još gora na krompirištu? Ja ipak mislim da smo što se fudbala tiče i dalje iznad njih. Kako frljoka može ući nama, može i njima isto tako.
A sve to stoji brate, al ovo sutra će na sve ličit samo neće na jednu normalnu utakmicu u kojoj bi mogli pokazat sve svoje kvalitete. Teren ne da će biti loš nego će bit močvara. Mene lilčno je strah sutrašnje tekme, danas sam bio ubjeđen u dobar rezultat ali sutra....
Dajte ba ljudi, polako... pa valjda je utakmica protiv Belgije dokaz. Kad ekipa igra bolje i kvalitetnije onda se bukvalno na njivi moze igrat, to ne napravi razliku. Oni Belgijanci u zivotu ni na TV-u nisu vidjeli ono pa opet trce kombinuju i uvalise nam 4 komada i mogli su jos. Treba samo igrat, jako, napadacki, skoncentrisano svih 90min i bit ce dobro. Nek im i udje jedna frljoka zabi im 2 i dovidjenja. Bez nekog nepotrebnog respekta i ispipavanja, nepotrebne preopreznosti. Izac im visoko odmah, jaci smo na sredini, zaganjat im zadnju liniju gore i pogubit ce se...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 23:29

badboy je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:
Dajte ba ljudi, polako... pa valjda je utakmica protiv Belgije dokaz. Kad ekipa igra bolje i kvalitetnije onda se bukvalno na njivi moze igrat, to ne napravi razliku. Oni Belgijanci u zivotu ni na TV-u nisu vidjeli ono pa opet trce kombinuju i uvalise nam 4 komada i mogli su jos. Treba samo igrat, jako, napadacki, skoncentrisano svih 90min i bit ce dobro. Nek im i udje jedna frljoka zabi im 2 i dovidjenja. Bez nekog nepotrebnog respekta i ispipavanja, nepotrebne preopreznosti. Izac im visoko odmah, jaci smo na sredini, zaganjat im zadnju liniju gore i pogubit ce se...
To je to. Nema ekipe koja će na krompirištu igrat k'o Real a pogubit se na boljoj travi. Ako su loši, loši su i na ovom terenu. A faktor sreće može bit na našoj strani, da mi njima frljoku bacimo. Jest da oni ove sezone imaju više sreće, da su pola bodova skupili na čistu sreću, al možda im se vrati sve sutra.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 nov 2017, 23:31

Laznjak je napisao/la:Jos sto se tice organizacije. Opet su nas nesto skracivali nesto pregradjivali. Prema istoku pogotovo. Istok im prazan, a oni nas jos sabili, usta ih **** maloumna. Opet ponavaljm da treba bojkotovat ono malo krmetnjaka, dok nam ne daju normalne uslove. Pustili su 1500 ljudi, a malo jace od 1000 ondje moze komotno stat. Jos jednom usta se naserem organizatoru, sto nas tretira kao da smo u logoru.
Bravo, cudi me da danas ovo niko nije spomenuo. Sad vise nemas citavu zdenku ko prije. Nista se nije dobilo a oni dobili citav jug na Kosevu.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 nov 2017, 23:33

Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene :salut:
Svee ove godineee :opaopa:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 23:34

ajdohordas je napisao/la:Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene :salut:
Plaave karaamooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 nov 2017, 23:45

skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Hvala vam na ohrabrenju i na optimizmu u ovim teškim trenucima za mene :salut:
A papak s juga :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 nov 2017, 23:51

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
A papak s juga :opaopa:
Uvijek plaka'će jer je BORDO Saraj'vo! :opaopa: :bih:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, zagorski i 65 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []