FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro dobro ocekujem od vas dvojice da kupite dres i da objavite ovdje
Znas li da kad kupis godinju za sektor 5
izadje te 20 eura jedna bundesligaska utakmica i kod njih kad navijac je socijalan slucaj s potvrdom moze dobiti dzabe ulaz
Dok kod nas dodjemo pred podgoricu na gostovanje
Nasi tjeraju nase navijace nazad za Sarajevo
al sta me cudi dozivio sam i gore s nasima
Belaj bude i oni od kojih se najvise ocekuje ispale se ko u Oborcima
Pa cak i 2017 na derbiju Na Grbavici kad su horde bojkotovale
Njih 10tak bez karte udjose uz dozvolu policije dok nas ostale okruzise i pocese udarati
Tako smo i uprave i trenere i evo nas sve cvijeta mashAllah
Ilidzu smo izgubili, AP i DBR se prepolovili
Isto vazi za ostale mahale
Znas li da kad kupis godinju za sektor 5
izadje te 20 eura jedna bundesligaska utakmica i kod njih kad navijac je socijalan slucaj s potvrdom moze dobiti dzabe ulaz
Dok kod nas dodjemo pred podgoricu na gostovanje
Nasi tjeraju nase navijace nazad za Sarajevo
al sta me cudi dozivio sam i gore s nasima
Belaj bude i oni od kojih se najvise ocekuje ispale se ko u Oborcima
Pa cak i 2017 na derbiju Na Grbavici kad su horde bojkotovale
Njih 10tak bez karte udjose uz dozvolu policije dok nas ostale okruzise i pocese udarati
Tako smo i uprave i trenere i evo nas sve cvijeta mashAllah
Ilidzu smo izgubili, AP i DBR se prepolovili
Isto vazi za ostale mahale
Koja pamet majko.mila. nije ni čudo što nam klub u dubiozu119500 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 15:28Mozes na Zelju za petaka, probaj na Bayern s 2.5 euraManijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:53Dortmundov orginalni na njihovom shopu mozes kupiti s postarinom za 160 km ni dinamov dres ne kosta koliko Zeljin kostaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:46
Baš vala.
Da je BVB pa čovjek i da razmisli, ali Bayern..
-
- Kontakt:
I tako ode covjek po covjek i eo nas ne mozemo zavrsiti 13.000 clanskih u gradu od 500 000 pa da je i 200.000
12.823 je sramota i to najmanje 30% je “nepostojecih” clanova
Strah me da sljedece godine necemo ni 5000 clanova skupiti
- LegendaIvica
- Kontakt:
Cilj su bili 10k tako da smo mi prekucali. Da je nama nekako cuvat taj broj.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 15:58I tako ode covjek po covjek i eo nas ne mozemo zavrsiti 13.000 clanskih u gradu od 500 000 pa da je i 200.000
-
- Kontakt:
Prekucali hahLegendaIvica je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:01Cilj su bili 10k tako da smo mi prekucali. Da je nama nekako cuvat taj broj.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 15:58I tako ode covjek po covjek i eo nas ne mozemo zavrsiti 13.000 clanskih u gradu od 500 000 pa da je i 200.000
pa ja sam sam uclanio 5 10 ljudi koji ni ne postoje a da ne govorim sta su drugi radili cak na ime psa su clanske vadili
-
- Kontakt:
Tanovic je dobio izbore kao i ostali jer nisu dosli uz SDA. Sad kad nesto ne ide odmah su isti "SDA botovi". Ljudi se ne mire s tim da je to sve u par deka. Nesto kao nasa liga, isiti igraci svako svakog moze dobiti. Zeljo nista vise nije dobio ui od Koldze, kamo srece da bude istina za tih 400k koliko vec.LegendaIvica je napisao/la: ↑31 dec 2022, 11:40Tanovic je ubleha teska.
Problem je kad god ga je neko prozivao i sad a i dok je bio u NIPu njega su proglasivali SDA Botom. A covjek je sigurno najgori nacelnik kojeg smo imali.
Samo da napomenem da je nacelnik dobio glasove zato sto je na nasem stadionu snimao spot i obecavao nama kule i gradove. Pored toga se taj isti nacelnik prsi sa tim da su obnovili onaj vjestaci teren ali tu obnovu mi placamo kroz povisnicu kirije.
- Bersaga
- Kontakt:
Članska je stvar identifikacije, nema tu razmišljanja.
Farz koji se mora obaviti. Ova trenutna akcija nam je mustehab, preporučuje se
.
Kad smo kod akcije, bujrum ko želi za kraj još jedan poziv od 18-19h i da završimo ovu lijepu priču, 17045
.
Farz koji se mora obaviti. Ova trenutna akcija nam je mustehab, preporučuje se
Kad smo kod akcije, bujrum ko želi za kraj još jedan poziv od 18-19h i da završimo ovu lijepu priču, 17045
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Uspješnu godinu po mnogim poslovnim parametrima završavamo jako dobrim vijestima iz Općine Novo Sarajevo. Sinoć je usvojen budžet za 2023. godinu, a zahvaljujući načelniku dr. Hasanu Tanoviću i općinskom vijeću, FK Željezničar će dobiti 800.000 KM. Grant za FK Željezničar iznosi 400.000 KM, a drugi dio iznosa odnosi se na rad i funckionisanje Omladinske škole FK Željezničar.
Zahvaljujemo se načelniku Tanoviću i svim vijećnicima koji su podržali budžet i prepoznali profesionalan i transparentan rad Kluba, kao i važnost ulaganja u najveći sportski kolektiv i omladinu, te su tako saradnju Općine Novo Sarajevo i FK Željezničar podigli na još viši nivo.
Ovom prilikom moramo istaknuti da smo prethodno, dan ranije, zajedničkim zalaganjem Kluba i Općine i uz veliku podršku Vlade FBiH osigurali produženje moratorija za plaćanje poreznog duga.
Pozivamo sve navijače da posljednje sate u 2022. godini posvete akciji UNFKŽ "Željini navijači - sponzor najjači" i pozivom na broj 17045 podrže unikatnu akciju najodanijih navijača, te tako da još jednom pokažemo primjere odanosti, ljubavi i privrženosti voljenom klubu.
Zahvaljujemo se načelniku Tanoviću i svim vijećnicima koji su podržali budžet i prepoznali profesionalan i transparentan rad Kluba, kao i važnost ulaganja u najveći sportski kolektiv i omladinu, te su tako saradnju Općine Novo Sarajevo i FK Željezničar podigli na još viši nivo.
Ovom prilikom moramo istaknuti da smo prethodno, dan ranije, zajedničkim zalaganjem Kluba i Općine i uz veliku podršku Vlade FBiH osigurali produženje moratorija za plaćanje poreznog duga.
Pozivamo sve navijače da posljednje sate u 2022. godini posvete akciji UNFKŽ "Željini navijači - sponzor najjači" i pozivom na broj 17045 podrže unikatnu akciju najodanijih navijača, te tako da još jednom pokažemo primjere odanosti, ljubavi i privrženosti voljenom klubu.
- Bersaga
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:47Uspješnu godinu po mnogim poslovnim parametrima završavamo jako dobrim vijestima iz Općine Novo Sarajevo. Sinoć je usvojen budžet za 2023. godinu, a zahvaljujući načelniku dr. Hasanu Tanoviću i općinskom vijeću, FK Željezničar će dobiti 800.000 KM. Grant za FK Željezničar iznosi 400.000 KM, a drugi dio iznosa odnosi se na rad i funckionisanje Omladinske škole FK Željezničar.

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Dobro je. Brko profil umjesto pljuvanja igraca I trenera je prešao da obavjestava narod. Tacno se vidi da ljudi imaju po jedan profil,nisu botovi. Hvala brko na informaciji,divan si.
Sreca pa se vazda borimo protiv rezima koji hoce da nas ugasi, sta bi tek bilo da smo dobri s njimaBrkooo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:47Uspješnu godinu po mnogim poslovnim parametrima završavamo jako dobrim vijestima iz Općine Novo Sarajevo. Sinoć je usvojen budžet za 2023. godinu, a zahvaljujući načelniku dr. Hasanu Tanoviću i općinskom vijeću, FK Željezničar će dobiti 800.000 KM. Grant za FK Željezničar iznosi 400.000 KM, a drugi dio iznosa odnosi se na rad i funckionisanje Omladinske škole FK Željezničar.

-
- Kontakt:
Nije mi jasna administracija koja pusta da navijaci drugih klubova pisu po nasem forumu, a svaki klub ima svoj forum, cemu to ne razumijem.
Regularni dres u shopu je 110KM i na to jos mozes popust 10% dobit ako si clan. Ovi dresovi od 150KM su u sustini ograniceno izdanje i svi prihodi idu direktno u kasu za generalnog sponzora.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 14:40Imam jedno pitanje za grupu da nije bezobrazno danas staviti 150 km dres , jer npr Bayernov orgirnalni dres cak s imenom igraca iyadje 100 eura s postarinom do sarajeva
![]()
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:21Nije mi jasna administracija koja pusta da navijaci drugih klubova pisu po nasem forumu, a svaki klub ima svoj forum, cemu to ne razumijem.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Bersaga
- Kontakt:
Slabi ste vi s vašom općinom, neće Mandić da vam da nijednu konvertibilnu marku.Bradao1 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 18:17Sreca pa se vazda borimo protiv rezima koji hoce da nas ugasi, sta bi tek bilo da smo dobri s njimaBrkooo je napisao/la: ↑31 dec 2022, 16:47Uspješnu godinu po mnogim poslovnim parametrima završavamo jako dobrim vijestima iz Općine Novo Sarajevo. Sinoć je usvojen budžet za 2023. godinu, a zahvaljujući načelniku dr. Hasanu Tanoviću i općinskom vijeću, FK Željezničar će dobiti 800.000 KM. Grant za FK Željezničar iznosi 400.000 KM, a drugi dio iznosa odnosi se na rad i funckionisanje Omladinske škole FK Željezničar.
Pozivamo sve navijače da posljednje sate u 2022. godini posvete akciji UNFKŽ "Željini navijači - sponzor najjači" i pozivom na broj 17045 podrže unikatnu akciju najodanijih navijača, te tako da još jednom pokažemo primjere odanosti, ljubavi i privrženosti voljenom klubu.![]()
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Mi Zeljovci smo fakat ludjaci
…. trenutno haos na Viber Grupi……. Volim te Zeljo
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Sretna nova godina svim nasim navijacima sirom svijeta. Zajedno smo jaci!
Sretna nova godina svim Zeljovcima.
Sto se tice ove akcije moram reci da sam ponosan na nase navijace, za dvije sedmice smo skupili vise novca za klub nego sto je prethodni generalni sponzor dao klubu..
"Završena je još jedna akcija u nizu koja je prije svega za cilj imala pomoć našem klubu.
Zvanično smo postali generalni sponzor svoga kluba sa par hiljada više u odnosu na sponzora čije je ime trebalo biti na prednjoj strani dresa.
Za petnaestak dana smo skupili ogromnu cifru, prema podacima s kojima trenutno raspolažemo to je 157968 KM, mada je ona i veća. Tačnu cifru ćemo objaviti u narednim danima dok dobijemo konačan presjek od svih telekom operatera koji su bili dio akcije.
Ovdje se želimo zahvaliti svima koji su uzeli učešće u akciji i shvatili potrebu za istom.
Iako smo tek upolovili prvobitnu cifru koju smo željeli dostići (da platimo duplo više od sponzora koji trenutno plaća), to sada nije važno, jer cilj kojem smo težili je ostvaren!
Sa ovim unikatnim potezom, definitivno ''zlatnim slovima'' ispisujemo stranice fudbalske i navijačke historije.
U 2022. godini, Manijaci su direktno kroz tri akcije koje su organizivali, u klub donijeli više od pola miliona KM. Ovo je sasvim dovoljno da i ona manjina koja je sumnjala u naše namjere okrene novi list i da budemo još jači.
KAKO DA TI KAŽEM KOLIKO MI ZNAČIŠ..."
Sto se tice ove akcije moram reci da sam ponosan na nase navijace, za dvije sedmice smo skupili vise novca za klub nego sto je prethodni generalni sponzor dao klubu..
"Završena je još jedna akcija u nizu koja je prije svega za cilj imala pomoć našem klubu.
Zvanično smo postali generalni sponzor svoga kluba sa par hiljada više u odnosu na sponzora čije je ime trebalo biti na prednjoj strani dresa.
Za petnaestak dana smo skupili ogromnu cifru, prema podacima s kojima trenutno raspolažemo to je 157968 KM, mada je ona i veća. Tačnu cifru ćemo objaviti u narednim danima dok dobijemo konačan presjek od svih telekom operatera koji su bili dio akcije.
Ovdje se želimo zahvaliti svima koji su uzeli učešće u akciji i shvatili potrebu za istom.
Iako smo tek upolovili prvobitnu cifru koju smo željeli dostići (da platimo duplo više od sponzora koji trenutno plaća), to sada nije važno, jer cilj kojem smo težili je ostvaren!
Sa ovim unikatnim potezom, definitivno ''zlatnim slovima'' ispisujemo stranice fudbalske i navijačke historije.
U 2022. godini, Manijaci su direktno kroz tri akcije koje su organizivali, u klub donijeli više od pola miliona KM. Ovo je sasvim dovoljno da i ona manjina koja je sumnjala u naše namjere okrene novi list i da budemo još jači.
KAKO DA TI KAŽEM KOLIKO MI ZNAČIŠ..."
-
- Kontakt:
Sretna nova familijo , voli vas brat sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.