Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 11 feb 2012, 18:32

ackeey je napisao/la: pa i urugvajci vide sa natpisom "NEGRITO"...
Ocito je to juznoamerikancima furka... a suarez je urugvajac. A urugvaj je u Juznoj Americi.
A Evra je Francuz, a Francuska je u Evropi.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 18:35

Ma daj koji kuratz iko poredi Cantonu sa ovim klaunom?

Cantona je napravio pogrešku, namontirao čovjeka koji ga je vrijeđao na ličnoj osnovi, doživio "žutu minutu" i eksplodirao, ali i bio propisno kažnen za to. Osam mjeseci zabrane, tužba na civilnom sudu, kazna i od Uniteda ... odradio to, pokajao se, zaboravio na gluposti i nastavio raditi ono što najbolje zna, igrati fudbal na vrhunskoj razini ...

Ovaj pajac Suarez ne prestaje da radi probleme i čista sranja, a da ironija bude veća, evo da je to neka igračina, nego čim se dokopao jače lige počeo je sa neviđenim glupostima ...

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 11 feb 2012, 18:44

samo jedno pitanje jeste li primjetili da je Ferdinand odbio da se rukuje sa Suarezom :?:

[youtube][/youtube]
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 18:45

Jesmo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 18:46

Naravno,ali razlog je vise nego jasan.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 11 feb 2012, 18:57

e ba smoriste sa tim levatom, cime je on zasluzio da mi poslije nase pobjde i dobre igre, seremo o igracu liverpoola sta jeste, a sta nije uradio....iskreno zaboli me za njega i njegov klub :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 11 feb 2012, 19:12

Moze li mi neko nabrojati afere liverpoolovih igraca?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 19:15

Na Liverpoolovoj temi bi trebali biti upućeniji,

ali onako na prvu bih se sjetio golfera Bellamya, woman beatera Downinga, pijanice Carrolla ....

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 feb 2012, 19:20

Ne znam čemu tolika rasprava o njima dvojici.
Na Anfieldu u prvenstvenoj utakmici desilo se to što se desilo i Suarez je dobio kazne na kraju od 8 utakmica.Evra nikako nije lijepo bio dočekan na Anfieldu u FA cupu i na kraju je bio glavni krivac što je United izgubio tu utakmicu jer je preko njegove strane primljen onaj gol u 88.minuti .
Danas se i očekivalo nešto ovako.I ja da sam bio na Suarezovom mjestu ,ne bi pružio ruku Evri.On je njega optužio za rasizam ,ja znam da nisam rasista i sa takvim koji misle da sam ja rasista neću se rukovati nikako.Evra je ispao kreten što ga je uzeo za ruku nakon što ga je ovaj preskočio.Ferdinanda neću komentarisati.Bilo bi mi drago da i ostali nisu htjeli da se rukuju. :lol:
Suarezu naravno toliko zvižduka i opet je odigrao dobru utakmicu.Također je razumljiv onaj potez na kraju prvog poluvremena.Očigledno je bila neka tuča u tunelu kasnije.Onda Suarez i daje gol.
Na kraju mu je Evra vratio za sve što je slavio pobjedu ispred njegovog nosa ,ali mogao je i nadrljati s obzirom da je Škrtel potrčao prema njemu.A i Rafael nešto slavi pobjedu ,kad ga se sjetim na Anfieldu ,hoće momak da se udara sa Škrtelom i Aggerom.A Suarez ga samo uze za kosu i povuče nazad. :mrgreen:

Šteta ,da nije bilo ove dvojice ,bio bi ovo itekako korektan derbi.Bili ste bolji,zasluženo slavili.Na kraju ste se opustili i umalo da dođemo do izjednačenja.Johnson ona bomba ,Suarez volej kojeg je Carrol izblokirao :roll: te na kraju još jedna šansa Suareza ,ali čini se da je bio ofsajd.Jao ne mogu zamislit šta bi bilo da je Suarez dao 2 gola i donio remi. :mrgreen: Pa ubili bi ga.

Iako sam već čestitao ,još jednom čestitke na pobjedi.Bit će zanimljivo kada Evra ponovo bude "gostovao" na Anfieldu. :mrgreen:
You'll never walk alone.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 feb 2012, 19:26

VolimLiverpool je napisao/la:Ne znam čemu tolika rasprava o njima dvojici.
Na Anfieldu u prvenstvenoj utakmici desilo se to što se desilo i Suarez je dobio kazne na kraju od 8 utakmica.Evra nikako nije lijepo bio dočekan na Anfieldu u FA cupu i na kraju je bio glavni krivac što je United izgubio tu utakmicu jer je preko njegove strane primljen onaj gol u 88.minuti .
Danas se i očekivalo nešto ovako.I ja da sam bio na Suarezovom mjestu ,ne bi pružio ruku Evri.On je njega optužio za rasizam ,ja znam da nisam rasista i sa takvim koji misle da sam ja rasista neću se rukovati nikako.Evra je ispao kreten što ga je uzeo za ruku nakon što ga je ovaj preskočio.Ferdinanda neću komentarisati.Bilo bi mi drago da i ostali nisu htjeli da se rukuju. :lol:
Suarezu naravno toliko zvižduka i opet je odigrao dobru utakmicu.Također je razumljiv onaj potez na kraju prvog poluvremena.Očigledno je bila neka tuča u tunelu kasnije.Onda Suarez i daje gol.
Na kraju mu je Evra vratio za sve što je slavio pobjedu ispred njegovog nosa ,ali mogao je i nadrljati s obzirom da je Škrtel potrčao prema njemu.A i Rafael nešto slavi pobjedu ,kad ga se sjetim na Anfieldu ,hoće momak da se udara sa Škrtelom i Aggerom.A Suarez ga samo uze za kosu i povuče nazad. :mrgreen:

Šteta ,da nije bilo ove dvojice ,bio bi ovo itekako korektan derbi.Bili ste bolji,zasluženo slavili.Na kraju ste se opustili i umalo da dođemo do izjednačenja.Johnson ona bomba ,Suarez volej kojeg je Carrol izblokirao :roll: te na kraju još jedna šansa Suareza ,ali čini se da je bio ofsajd.Jao ne mogu zamislit šta bi bilo da je Suarez dao 2 gola i donio remi. :mrgreen: Pa ubili bi ga.

Iako sam već čestitao ,još jednom čestitke na pobjedi.Bit će zanimljivo kada Evra ponovo bude "gostovao" na Anfieldu. :mrgreen:
Are you fucking serious ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 feb 2012, 19:45

Ne mogodoh prije sve ovo iskomentarisat, ali nije kasno. Prvo moram da prokomentarišem nešto što se desi prije meča. Pa koje je smeće taj Suarez, nevjerovatno ! Evra ispane čovjek, pruži ruku, a taj seljačina se ponaša manje-više u svom maniru. Ferdinanda sam uvijek gotivio, a od danas mi je 100x draži nakon onog poteza ! :) Odem tamo na temu Liverpoola da vidim reakcije i razočaram se. :?

Što se igre tiče, manje-više sam i očekiv'o nešto ovako. Iskontrolisan meč, Runjo odličan, Valencia standardan, Carrick i Scholes - no comment. :mrgreen: Zakomplikovaše situaciju sebi bezveze u finišu. Opet poslaba reakcija nakon prekida, slično kao protiv Čelzija prošle sedmice. Ali sve u svemu, dobra igra - zaslužena pobjeda. Bitka se nastavlja. :)

Sad da prokomentarišem nešto što se desi poslije samog meča. Evra, Evra, Evra ! Kad pogledah one snimke, suze mi na oči. Koliko tog čovjeka gotivim ! Damn. Gospodski objasnio neke stvari onom seljaku. Sigurno da je kod svih navijača Uniteda još porast'o u srcu, i mnogo mi je drago zbog toga. Btw, Ajax next, let's move on ! :D

Edit : @Narin, dobar avatar ! ;)
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 11 feb 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2012, 19:48

sjajan tekst koji govori o onome sto se desilo danas i ko je krivac ;) :mrgreen:
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... uis-suarez
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 feb 2012, 19:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:sjajan tekst koji govori o onome sto se desilo danas i ko je krivac ;) :mrgreen:
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... uis-suarez
Perfektno napisano, engleska gospoda i najozbiljnije engleske novine.

Kod: Označi sve

In the end, it was difficult to know what was the more depressing and shocking: that moment when Luis Suárez walked past Patrice Evra, refused to shake his hand and reminded us this is a man whose brains are all in his feet, or afterwards when Kenny Dalglish tried to stare down the questions before coming up with a response that was so outlandishly flawed it made you wonder where he was storing all the qualities which we once associated with him?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2012, 19:59

cestitke na pobjedi bili ste bolji.
You are someone else I am still right here

rz_cile
Kontakt:

Post Postao/la rz_cile » 11 feb 2012, 20:21

anfield je napisao/la:samo jedno pitanje jeste li primjetili da je Ferdinand odbio da se rukuje sa Suarezom :?:

[youtube][/youtube]
suarez klasicni seljacic koji nezna osnove kulture i ponasanja.
LIMVO LIKCE DO BAGRO

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 11 feb 2012, 21:31

"It’s a great feeling to score two goals against Liverpool at Old Trafford, which obviously helped us win the game and get three points which is something that I had dreamed about as a young boy." - Wayne Rooney
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 11 feb 2012, 21:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
Izofira se Evra :lol: :lol: :lol: :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 11 feb 2012, 21:42

samo me zanima sta je tu ustvari bilo,sumnjam da bi suarez tek tako odbio pruziti ruku,vjerovatno je i ovaj njemu nesto gore rekao,a suarez presutio.iskreno mrzim i man utd i liverpool,ali ovdje jedan dio price fali
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 11 feb 2012, 21:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada mi odgovori na pitanje, ovi ljudi su rasisti??

slika

_____

slika

sa španskog na engleski BLACK POWER
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 21:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada mi odgovori na pitanje, ovi ljudi su rasisti??

slika

_____

slika

Sto bi bili rasisti,pa i sam Caceres je rekao da se ponosi nadimkom Negro. ;)
Apsolutno nikakve veze sa rasizmom niti sa situacijom sa kojom je pokusavate porediti. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.