Ne kontam kakva je ovo moda sa dugom kosom.Megamon je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 jun 2011, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tek sad vidjeh ovu bombu sa nestrom
sta je ovo ba,idkreno vrijeme je da malo neko drugi nam bude na dresovima ova aura je dosadila
A sad bi samo nekim navijacima drugih ekipa koji ovdje malo pod.**** vezano za promjenu imene kluba il dodavanja sponzorskog imena ja sam prvi ZA je.ebo ti to kad jedna Barselona poslije 100 godina stavi sponzora na dres zbog cega
naravno para ,kosarkaski klub ima im ime sponzora,mogu navest i primjer iz blizine KK Bosna jeste imali sponzorsko ime al svi su je zvali i znamo je kao Bosnu sta hocu da ga kazem ako je to jedan od nacina dovest jakog i stranog sponzora u klub i upumpat svjez novac uz uslov dodatka njegovog imena na drugom mjestu ja sam za, npr. FK Sarajevo nestro group ,naravno neko mijenjane imena kao sto mi je poznato za rumunski temisvar gdje bi ime kluba,boje,grb mijenjali upotpunosti onda apsolutno NE al najgore je kad mahala pocne pricat i raspravljat a pola stvari nije ni cula tako da iskreno ja bi volio da se sutrasnji statut usvoji ali i da se stvarno pocne realizovat a ne da bude mrtvo slovo na papiru 
A sad bi samo nekim navijacima drugih ekipa koji ovdje malo pod.**** vezano za promjenu imene kluba il dodavanja sponzorskog imena ja sam prvi ZA je.ebo ti to kad jedna Barselona poslije 100 godina stavi sponzora na dres zbog cega
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
samo što će pisati na čirilici ipak su to rusiadnanhz je napisao/la:Tek sad vidjeh ovu bombu sa nestromsta je ovo ba,idkreno vrijeme je da malo neko drugi nam bude na dresovima ova aura je dosadila
![]()
A sad bi samo nekim navijacima drugih ekipa koji ovdje malo pod.**** vezano za promjenu imene kluba il dodavanja sponzorskog imena ja sam prvi ZA je.ebo ti to kad jedna Barselona poslije 100 godina stavi sponzora na dres zbog ceganaravno para ,kosarkaski klub ima im ime sponzora,mogu navest i primjer iz blizine KK Bosna jeste imali sponzorsko ime al svi su je zvali i znamo je kao Bosnu sta hocu da ga kazem ako je to jedan od nacina dovest jakog i stranog sponzora u klub i upumpat svjez novac uz uslov dodatka njegovog imena na drugom mjestu ja sam za, npr. FK Sarajevo nestro group ,naravno neko mijenjane imena kao sto mi je poznato za rumunski temisvar gdje bi ime kluba,boje,grb mijenjali upotpunosti onda apsolutno NE al najgore je kad mahala pocne pricat i raspravljat a pola stvari nije ni cula tako da iskreno ja bi volio da se sutrasnji statut usvoji ali i da se stvarno pocne realizovat a ne da bude mrtvo slovo na papiru
Da, Rusi su al nije ovo rusko tržište da piše na čirilici, jer oni se preko Sarajeva pokušavaju i nama uvalit, a sigurno neće čirilicom, iako, vjerujem da 90% ljudi je zna čitat i ne vidim taj problem, al opet sam siguran da neće bit čirilica.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa ti reče da ima plavu kosu, vjerovatno je neki od 6-7 igrača, koji su došli na probuHodza_manLju je napisao/la:Nisam bas bio blizu,gkledao sam gore gotovo sa ulaza,ali cini mi se da je ovaj prvi gore;) Comor je po mom misljenju uz Hareta Handzica bio danas odlican....
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma ja definitivno necu ovdje mangupa glumit,nego gledam jedan duzi period prijetis,saljes privatne poruke i sl. gluposti valjda ne zivimo u istom gradu jer koliko vidis u ovom gradu se niko nikog ne boji pa zato smanji malo tenzije i preko PM,i na forumu[/quote]
@zubizareta
Ma sta ti gledas..sta si umisljas,o kakvim privatni porukama pricas..aj nadji to gdje sam ja kome prijetio i nadji i jednu privatnu poruku koju sam ja tebi napisao..iskreno ja ne znam nit me zanima ko si ti, odakle si ti i koji je tvoj grad i boji li se iko ikoga u tvom gradu,znam za svoj grad (Sarajevo) i svoje okruzenje a ostalo me ne zanima,znam za postovanje prema svima a postujem od najmanjeg do najveceg,covjeka,djeteta,starca ali i oni postuju mene..tako se odgaja i tako se zivi u mom gradu u mom okruzenju a kod tebe u tvom izgleda vlada veliki primitivizam i sve to izgleda drugacije,vidim da ti kucni odgoj nije jaca strana jer nemas postovanja i razumjevanja za bilo sta ukoliko se kojim slucajem ne poklapa sa tvojim misljenjima,ubjedjenjima..umisljas da ti neko prijeti,salje privatne poruke,proganjai sl...glavu pod tus i ohladi se malo,nije ovo tvoj forum da bi mogao bilo kome skretati paznju na bilo sta i govoriti mu kako se ponasa ili ne ponasa ili mu govoriti gdje ce i kako ce ,o cemu i na kom mjestu iznositi svoje misljenje...
P.S izvinjavam se radi skretanja s teme f.k sarajeva..ali neke stvari ljudima stvarno moras nacrtat..!!!
F.K Sarajevu i njegovim simpatizerima sretno u nastavku takmicenja i da svaki korak bude korak unaprijed a ne u nazad jer samo tako i na taj nacin i jedni i drugi mozemo opstajati i uzivati u igri zvanoj fudbal/nogomet
@zubizareta
Ma sta ti gledas..sta si umisljas,o kakvim privatni porukama pricas..aj nadji to gdje sam ja kome prijetio i nadji i jednu privatnu poruku koju sam ja tebi napisao..iskreno ja ne znam nit me zanima ko si ti, odakle si ti i koji je tvoj grad i boji li se iko ikoga u tvom gradu,znam za svoj grad (Sarajevo) i svoje okruzenje a ostalo me ne zanima,znam za postovanje prema svima a postujem od najmanjeg do najveceg,covjeka,djeteta,starca ali i oni postuju mene..tako se odgaja i tako se zivi u mom gradu u mom okruzenju a kod tebe u tvom izgleda vlada veliki primitivizam i sve to izgleda drugacije,vidim da ti kucni odgoj nije jaca strana jer nemas postovanja i razumjevanja za bilo sta ukoliko se kojim slucajem ne poklapa sa tvojim misljenjima,ubjedjenjima..umisljas da ti neko prijeti,salje privatne poruke,proganjai sl...glavu pod tus i ohladi se malo,nije ovo tvoj forum da bi mogao bilo kome skretati paznju na bilo sta i govoriti mu kako se ponasa ili ne ponasa ili mu govoriti gdje ce i kako ce ,o cemu i na kom mjestu iznositi svoje misljenje...
P.S izvinjavam se radi skretanja s teme f.k sarajeva..ali neke stvari ljudima stvarno moras nacrtat..!!!
F.K Sarajevu i njegovim simpatizerima sretno u nastavku takmicenja i da svaki korak bude korak unaprijed a ne u nazad jer samo tako i na taj nacin i jedni i drugi mozemo opstajati i uzivati u igri zvanoj fudbal/nogomet
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 16 jun 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
zubizareta
- Kontakt:
Ovim dusmanima iz BL sto se tjese da ce nam na cirilici nesto pisat na dresovima,samo da kazem nece nista pisat jer ovi rusi nisu generalni sponzor hehe
Fina Gradska sarajevska raja
- moustapha
- Kontakt:
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- kupus army
- Kontakt:
Ko se ljuti u.valimo mu kruti 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- KB-TM87
- Kontakt:
Iznenadilo me da je Dupovac tražen, želim mu sreću i da dobijete dogodine veliko obeštećenje.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
samosarajvo
- Kontakt:
dogodineKB-TM87 je napisao/la:Iznenadilo me da je Dupovac tražen, želim mu sreću i da dobijete dogodine veliko obeštećenje.
Sta mislite o ovome,zadrzimo Torlaka a dovedemo Milosevica koji ce igrati u prvoj postavi milion %,samim tim Dupovac gubi mjesto u prvoj postavi. Milosevic je naravno bolji i iskusniji od Dupovca ali za godinu - dvije Amer bi ga mogao sustici,bar u ovom prvom ako vec ne u iskustvu...
Nama bi trebo neki stoper koji nako nije los,tj moze uletiti kad zatreba bez da je neki kloc teski ali da ipak bude rezerva Torlaku i Ameru.
A ako Torlak ode onda dovodjenje Milosevica je prioritet.
Po čemu je to Milošević bolji od Dupovca ?samosarajvo je napisao/la:dogodineKB-TM87 je napisao/la:Iznenadilo me da je Dupovac tražen, želim mu sreću i da dobijete dogodine veliko obeštećenje.ugovor mu je do ljeta 2013 ,neka ide sljedece sezone za solidne pare
Sta mislite o ovome,zadrzimo Torlaka a dovedemo Milosevica koji ce igrati u prvoj postavi milion %,samim tim Dupovac gubi mjesto u prvoj postavi. Milosevic je naravno bolji i iskusniji od Dupovca ali za godinu - dvije Amer bi ga mogao sustici,bar u ovom prvom ako vec ne u iskustvu...
Nama bi trebo neki stoper koji nako nije los,tj moze uletiti kad zatreba bez da je neki kloc teski ali da ipak bude rezerva Torlaku i Ameru.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ako nije bolji(kvalitetniji) to iskustom ce nadoknaditi a nece covijek dolaziti da sjedi na klupi to je 1000%... Kako god dolaskom Milosevica bi Dupovac izgubio mjesto u prvih 11.dzenan01 je napisao/la:Po čemu je to Milošević bolji od Dupovca ?samosarajvo je napisao/la:dogodineKB-TM87 je napisao/la:Iznenadilo me da je Dupovac tražen, želim mu sreću i da dobijete dogodine veliko obeštećenje.ugovor mu je do ljeta 2013 ,neka ide sljedece sezone za solidne pare
Kontas ?
Kako god Dupovac je trenutno bolji od Miloševića. Milošević mi je drag igrač, ali ovog malog treba gurati maksimalno i za njega uzeti za 1-2 godine dobre pare.
prijeti li tebi ko, ako ne prijeti da ti ja posaljem onda prijetnjupadobranac1978 je napisao/la:...ovi se pojedose....
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=19920
- marseille_unique
- Kontakt:
evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati
evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro
a evo i slike

joj dresa jbm tiiiiiiiiiiiiiii
evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro
a evo i slike

joj dresa jbm tiiiiiiiiiiiiiii
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Komsije, par puta sam gledao Dupovca, i mali je odlican igrac, mislim da bi dovodjenje Milosevica koji je star i izsluzen, naustrb ovog malog bila katastrofa.
Treba ga pustiti da igra i od njega ce i repka imati koristi.
Sto se tice Alena i Marseja, mogao je uspjeti, ali ga Ivic sjeba. Da je tu prosao, imao bi odlicnu karijeru.
Treba ga pustiti da igra i od njega ce i repka imati koristi.
Sto se tice Alena i Marseja, mogao je uspjeti, ali ga Ivic sjeba. Da je tu prosao, imao bi odlicnu karijeru.
Cuva Bog Zelju svog!
padobranac1978 je napisao/la:...ovi se pojedose....
http://www.banjalukaforum.com/viewtopic ... tart=19920
Kaže ovaj moraju se probit na "zatvoreno arapsko tržište BiH"
Koliki pacenik moraš biti da nešto slično napišeš!?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bordobijeli, misstianopenaldo, Sazg, Zeko87 i 30 gostiju.