Boga mi koliko ti i djipke pušite, pitanje je vremena koji će prvi od vas dvojice izvaditi krajnike da proširi radni prostor.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- StriktnoZlo
- Kontakt:
šta kaže bratko, ništa im se ne dešava na sjeveru 
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nista se ne desava, demantuj????
Trofej im demant
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Pa kažem upravu si prijatelju, sve top na sjeveru, nego nema ih, svi za želju navijaju
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- LondonBlues
- Kontakt:
Pusti se navijackih grupa de ti meni prijatelju objasni kako ono nije bio crveni na Cuzi? Ti si ovdje neki dan objasnjavao kako svako gazenje kramponima na nogu direktan crveni, pa ako mozes samo mi objasni gdje je razlika ovo i ono neki dan kad je Ilic dobio crveni. Ne kazem da nije bio crveni, samo posto si prosli put bio najpametniji i piso sastave kako i zasto je crveni posto se toliko razumijes u pravila evo ja sam glup bi li mi ti objasnio zasto ovo nije bio crveni i koja je razlika? HvalaCombattente87 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:23Slažem se ! Možda najveća ekspanzija navijačkih grupa širom evrope i svijeta je trenutno....leo1946 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:10Apsolutno netacno.Zeko87 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 22:04Kad imaš -17 za najvećim rivalom naravno da ćeš se baviti glupostima poput koliko ima ljudi u kopu isl. Te navijačke grupe polako idu u historiju samo sirotinja poput balkanskih navijača to još nešto fura. U najjačim ligama svijeta na tekme idu porodice, djeca, starci a ne podzemlje. Oni ugl dobijaju doživotne tarabe nakon većih gluposti.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Ko bi glupom išta objasnio.LondonBlues je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:48Pusti se navijackih grupa de ti meni prijatelju objasni kako ono nije bio crveni na Cuzi? Ti si ovdje neki dan objasnjavao kako svako gazenje kramponima na nogu direktan crveni, pa ako mozes samo mi objasni gdje je razlika ovo i ono neki dan kad je Ilic dobio crveni. Ne kazem da nije bio crveni, samo posto si prosli put bio najpametniji i piso sastave kako i zasto je crveni posto se toliko razumijes u pravila evo ja sam glup bi li mi ti objasnio zasto ovo nije bio crveni i koja je razlika? Hvala
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Komšija kako ono ispljuvašte Štimca u komentarima. Stvarno zanimljivih ima i kaže jedan da je vrime, onaj tamo neki da mu kavade oklepaše od igre. Prvo sam skontao ali drugo nisam pa ako može prevod 
- Riquelme1921
- Kontakt:
kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fujarelinho je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:00Tema je totalno propala.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:42joj šta je ova država bolesnika izrodila oni se godinama svađaju o posjeti a niko od njih ne ide na utakmice. tražio frajer slike od prije 15 godina slomio se samo da nam dokaže da Želju niko ne gleda.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- LondonBlues
- Kontakt:
Komsija nemam ni instagram ni facebook nisam vidio, ali sad im je malo kasno za to. U nebesa su ga dizali kad je kreten prico o trecem entitetu on doso tu iz HR da trenira nogometni klub i on ce pricat o trecem entitetu. Od tog trenutka kao trenera sam ga prekrizio dok ga je velika vecina dizala u nebesa kaze bolje tako treba nas je, pa sto onda u ratu nije bio tu nego sad medju ovcama kupi simpatije. Komsija gadi mi se do cega je doveo Zrinjski. Ajde jucer to nije toliko ni lose izgledalo na terenu do primljenog gola mogli smo 2-0 vodit, 2 greske golmana nisam toliko nezadovoljan stvorenim sansama i igrom, ali sa njim buducnosti nema. Osvoji li kup kazu da ce ostat na klupi, a mene je strah u novu sezonu uci sa njim. Zrinjski zadnjih 5 godina i ove godine nije rezultatski previse se unazadio ali igra izdanje na terenu strah me da bi sljedece godine to jos losije bilo. Prije gledas utakmicu nemas osjecaj e sad cemo ga primit, ili kad ga cak i primis znas da ce izjednacit u 15-20 minuta… nije dobro komsija nije dobro al vjerujem u Sulentu da ce napravit ono najbolje za Zrinjski.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:18Komšija kako ono ispljuvašte Štimca u komentarima. Stvarno zanimljivih ima i kaže jedan da je vrime, onaj tamo neki da mu kavade oklepaše od igre. Prvo sam skontao ali drugo nisam pa ako može prevod![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Svaka čast za komentar. Jedino iskrenim dijalogom možemo praviti korake naprijed. I ja sam takav kada su naši u pitanju ništa pod tepih
Ali ti za svaki slučaj iduću srijedu kada se probudiš pojedi dvije čokolade za kuhanje
Ali ti za svaki slučaj iduću srijedu kada se probudiš pojedi dvije čokolade za kuhanje
- LondonBlues
- Kontakt:
Glupo je rec da ne bi volio da osvojimo naravno ali tesko mi je stvarno tesko navijat jer imam osjecaj da biram izmedju dva zla pa da moram izabrat manje zlo.. radije izgubit kup pa u novu sezonu spremno nego osvojit kup pa u septembru mjenjat trenera i na horuk sve.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:40Svaka čast za komentar. Jedino iskrenim dijalogom možemo praviti korake naprijed. I ja sam takav kada su naši u pitanju ništa pod tepih![]()
Ali ti za svaki slučaj iduću srijedu kada se probudiš pojedi dvije čokolade za kuhanje![]()
Opet više nego onih tvojihGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 apr 2026, 21:39E cuj nesto im se desava unutar grupe hahahahahahah
Pa kuci im kop 120-150 ljudi evo mjesecima
Odlicna brojka hz obzirom da ih je kuci malo vise samo
Nego, jeste li obezbijedili taj glupi opstanak???
Šta je ovo?????

- Shategabri
- Kontakt:
To kao kad su u Srbiji doveli za selektora lika koji je u Crnoj Gori glumio velikog srbinaLondonBlues je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:36Komsija nemam ni instagram ni facebook nisam vidio, ali sad im je malo kasno za to. U nebesa su ga dizali kad je kreten prico o trecem entitetu on doso tu iz HR da trenira nogometni klub i on ce pricat o trecem entitetu. Od tog trenutka kao trenera sam ga prekrizio dok ga je velika vecina dizala u nebesa kaze bolje tako treba nas je, pa sto onda u ratu nije bio tu nego sad medju ovcama kupi simpatije. Komsija gadi mi se do cega je doveo Zrinjski. Ajde jucer to nije toliko ni lose izgledalo na terenu do primljenog gola mogli smo 2-0 vodit, 2 greske golmana nisam toliko nezadovoljan stvorenim sansama i igrom, ali sa njim buducnosti nema. Osvoji li kup kazu da ce ostat na klupi, a mene je strah u novu sezonu uci sa njim. Zrinjski zadnjih 5 godina i ove godine nije rezultatski previse se unazadio ali igra izdanje na terenu strah me da bi sljedece godine to jos losije bilo. Prije gledas utakmicu nemas osjecaj e sad cemo ga primit, ili kad ga cak i primis znas da ce izjednacit u 15-20 minuta… nije dobro komsija nije dobro al vjerujem u Sulentu da ce napravit ono najbolje za Zrinjski.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:18Komšija kako ono ispljuvašte Štimca u komentarima. Stvarno zanimljivih ima i kaže jedan da je vrime, onaj tamo neki da mu kavade oklepaše od igre. Prvo sam skontao ali drugo nisam pa ako može prevod![]()
Čim je to referenca, piši propalo.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Još je gore što na temi glavnu riječ vodi dječurlija i ohrdani starohani sa upitnom psihom, pa se uglavnom časte na ličnom nivou ljigavim uvredama i pretvorili su temu u svoj chat.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:29kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fujarelinho je napisao/la: ↑27 apr 2026, 09:00Tema je totalno propala.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 08:42joj šta je ova država bolesnika izrodila oni se godinama svađaju o posjeti a niko od njih ne ide na utakmice. tražio frajer slike od prije 15 godina slomio se samo da nam dokaže da Želju niko ne gleda.
Jasno, admiRu to ne smeta. Ko smo mi da se onda bunimo?
Ne pišeš na temi i vozdra
Koševo Zapad
Pomeo ih @NeSamSafetee
Svaka čast majstore
Najbolje su ove slike istoka bez krova
Nema krova = drastično slabija posjeta, a znamo zašto, snijeg, kiša, itd
Kad pričate kako ste uvijek imali dobru posjetu, onda je ovakav odgovor logičan
Najbolje su ove slike istoka bez krova
Kad pričate kako ste uvijek imali dobru posjetu, onda je ovakav odgovor logičan
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma dobro admina i kontam njemu odgovara da se prepucavaju povazdan ali mi smo krivi jer dajemo podršku debilima. Doduše mi malo manje nego vi, mi yebemo i hulahopki porodicu i Nodiju govorimo da je dosadan s informacijama da je Fićo Bahtić bio najbolji strijelac Kupa Uefa 1985. ali dosta vaših podržava Tobeta eno Bvsic mu se pridružio neki dan sa glupostima. A Fks neću da komentarišem, dedo obećao da će obrisati profil ako nađemo post gdje je nazvao Manijake četnicima mi mu našli on se ušutio 2 dana i vratio seShategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:14Još je gore što na temi glavnu riječ vodi dječurlija i ohrdani starohani sa upitnom psihom, pa se uglavnom časte na ličnom nivou ljigavim uvredama i pretvorili su temu u svoj chat.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:29kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fuj
Ne pišeš na temi i vozdra![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma da je to neko navijačko prepucavanje pa hajde.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:21Ma dobro admina i kontam njemu odgovara da se prepucavaju povazdan ali mi smo krivi jer dajemo podršku debilima. Doduše mi malo manje nego vi, mi yebemo i hulahopki porodicu i Nodiju govorimo da je dosadan s informacijama da je Fićo Bahtić bio najbolji strijelac Kupa Uefa 1985. ali dosta vaših podržava Tobeta eno Bvsic mu se pridružio neki dan sa glupostima. A Fks neću da komentarišem, dedo obećao da će obrisati profil ako nađemo post gdje je nazvao Manijake četnicima mi mu našli on se ušutio 2 dana i vratio seShategabri je napisao/la: ↑27 apr 2026, 11:14Još je gore što na temi glavnu riječ vodi dječurlija i ohrdani starohani sa upitnom psihom, pa se uglavnom časte na ličnom nivou ljigavim uvredama i pretvorili su temu u svoj chat.Riquelme1921 je napisao/la: ↑27 apr 2026, 10:29
kako nece propast isti ljudi ponavljaju isto godinu dana jedni smaraju s posjetom ba zaboli.me vise **** eto bilo vas je 20 hiliada protiv sloge na kosevu i kraj nas je bilo 300 sad i tjt onda ovi bolesnici ko fks tobe i samba se vazdan svadjaju oko cetnika i srba a uzivo se takvi najvise uvlace tudjim taborima od tamo im najbolji jarani onda ovi moji se sad ufatili svadjat s veležovcima ma sve bolesnici ostali fuj
Ne pišeš na temi i vozdra![]()
Nego imaš osjećaj da čitaš dva jedna te ista debila koja sjede na gajbi ispred granapa, obješenih faca i zabalili, vrte jedno te isto.
Znaš šta ću ti reći - ignorisanje je tu lijek. Samo zaobiđeš.
Jedino što se ne može više ništa pročitati na ovoj temi, pa niti kvalitetno zakuhati ovako kad je derbi i slično.
A vidi, ko god podržava retardose što iz dana u dan vrte umobolnu priču, taj nije dostojan bilo kakvog komentara.
Ista je to bagra.
Priče o četnicima, ratnim zločincima i slično u kontekstu FKS-FKŽ, to mi je crvena linija.
To kao argument mogu koristiti samo glupani niske inteligencije.
Koševo Zapad
Sve se fino poklopilo, na kosevu slavimo titulu 
Cvijece Adam da ponese, da dobro se sjecam Adem se zvao 
Trenutno korisnika/ca: labostarmomosa, Vanja8, Zigazaga i 16 gostiju.