Kakve veze ima transparentnost sa činjenicom da Široki u prvom timu protiv Aberdina ima 7 igrača do 25 godina, kojem okosnicu čine domaći igrači i koji mijenjaju formaciju od 3-5-2 do 4-3-3 i 5-4-1 odnosno da imaju trenera koji ima viziju igre, za razliku od nas.Monci je napisao/la:Ko misli da se titula može uzeti ovakvim radom uprave, u zabludi je. Dakle ako hoćeš pošteno i transparentno funkcionisati, ostali to sigurno neće, za te pare koje titula donosi poduzeće sve prevare, kupovine, i mutne radnje da uzmu titulu. Na žalost jedini način borbe protiv ovoga je igračka dominacija, koju takođe (bar za sada ) nemamo. Iako ne djeluje optimistično, ja sam ipak za opciju transparentnosti, jer to je put kojim će svi morati krenuti, a onda smo mi u velikoj prednosti. Kada će se to desiti, niko ne zna, ali nadam se da će brzo. Mi nadam se imamo svoj put, i da se samo malo dodatno između sebe složimo niko nam ni do koljena ne bi bio.
Na kratko bi se osvrnuo i na utakmicu sa AIK-om i kvalitet švedske ekipe. Oni su doveli Argentinca u napad, koji nije igrao sinoć, neće ni u revanšu i platili su ga 2 mio eura. Takođe sinoć su im na klupi sjedila i dvojica igrača iz prvih 11. Pa ko hoće skontaće...
Opasni spinovi se bacaju i to sve da se opravdaju Nikolići, Ćenani i ostali debii koji su nas i doveli u ovu situaciju, a ona glasi:
-nemamo igru, al nikakvu
-trener ziheraš, defanzivac
-ekipa polovnjaka od kojih vrijedi Veca i eventualno Žerić, al momak ne dobija priliku pa to i ne možemo znati
-nije nam transparentnost oduzela titulu prošle godine nego loš igrački kadar ( Nikolić, Ćenan i svi ostali koji se petljaju oko ekipe ), loš izbor trenera i amateri koji se pitaju oko sporta umjesto profesonalaca.
Opasno se se spinuje. Samo blesav čovjek to ne vidi. Ova sezona je biti ili ne biti, prema svemu viđenom, nisam optimista.
ps. registrovan prije skoro deset godina na ss forumu pod nickom nikad_izvini, vizavi priče o novoregistrovanom članu foruma.
Pozdrav za spin brigadu