Ide se iz krajnosti u krajnost. Okrenuti se sljedecim utakmicama i da upisemo sve pobjede aBd, a na zimu blagi remont pogotovo odbrane, nadam se samo da ce se ispuniti Husrefove zelje sto se tice igraca.skoroalen je napisao/la:Šta je problem ba? Murinjo je Murinjo pa dobije peticu od Barce, kasnije se piša po njima. Guardiolu silovali neki Di Matteo i kompanija, Ferguson od plastičara 1:6 izgubio. Zamisli da mu je tad pola Mančestera yebalo mater jer je et izgubio utakmicu. A valjao nam je šef prije 24 yebena sata. Desi se, imali oni veću želju, bolje igrali, nama bahatost došla glave. Je l' ćemo opet dronove prizivat? Il' Ješića da otjera ljenguze i da uspostavi autoritet pa nam dovede neke golgetere iz Džibutija. De ba smirite se, sve je ovo sport.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
To bi bilo najbolje od njega otkako je dosao u klubSiouxLukavac je napisao/la:Onaj lažni menadžer priča da bi nas se Tan mogao riješiti.
I ovako sve sto radimo trenutno radimo iz svog budzeta, nemamo dugova, uredjen smo klub, vec koliko sutra bi mogli naci novog investitora koji ce opravdati taj naziv, a ne samo da stoji njegovo ime tu.
Ali ipak ne vjerujem u to nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma apsoulutna podrška Husrefu, ne znam odakle potreba da se o tome raspravlja.
Samo naprijed Saraj'vo!
6 bodova u sljedeca dva kola , odlican uspjeh s obzirom koliko smo kasnili
Okrenimo se Borcu
Sarica nema tu ce Rahmanovic uletit na desetku,Krste ce u vrh napada ja mislim jel nema Ahmetovica,Guza na krilo i to je to.
Iduce kolo cemo smanjiti razliku vec haj bgt.Glavu gore ,6 bodova uzeti ovih do kraja pa cemo lagano na dugu pauzu imat cemo kad mozgati .
Iduce kolo cemo smanjiti razliku vec haj bgt.Glavu gore ,6 bodova uzeti ovih do kraja pa cemo lagano na dugu pauzu imat cemo kad mozgati .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo da pokusam ovako normalno mada nisi zasluzi, Tribina i ja i vecina ovdje je svjesna gamadi u upravi i prethodne garniture i ove sadasnje i pljujemo ih tako reci svakodnevno, al ti isto ljudi nisu FKS niti ce ikad biti, ja navijam i zivim za klub kojeg ti smetljarskim nazivas, volim legendu tog kluba Husrefa kojem ti psujes ovdje , takvi ko ti i ne trebaju dokaziti ni na tekme ni davat ilakvu podrsku, a taj sto dobija karte nek ih skuplja za uspomenu, ja i vecina ovdje odvajamo od usta i svojih i svoje porodice da bi kupovali karte , clanse, sezonske i da bi isli i bodrili voljeni Klub pp kojekakvim selimabordospartanac je napisao/la:Jesmo svjesni smo parazita koji su zatrovali klub takvi kao ti sa tribina a oni drugi iznutra oni koji ga puse takvi su kao ti.Inijesta je napisao/la:Husrefa ostavit dok god zeli nek bude trener, zasluzuje to i najbolji je trener u ovoj pisljivoj ligi
Ovaj gore sto nam klub naziva smetljarskim nek se svima napusi i ti i taj sto je dobijo karte pa sad ne ude kako ih valjda vise ne dobija
Svi smo mi svjesni kakvih govana imamo u klubu al ovaj post ne moze napisati navijac Sarajeva
Pogledaj strukturu ljudi u i oko pa ces se prepoznati.
A da te podsjetim covjek koji je dobijao karte kasnije ih je odbio a ne da mu je bilo krivo sto nije vise dobijao vec ih je sa zahvalnoscu odbio od onih koji prodaju maglu.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Husref je trenutno najjaca karika ovog kluba iako i on sam nije idealan naravno,ali boljeg niti mozemo priustiti niti nam treba.
Problem je igracki kadar i igraci bez muda i karaktera,nije toliko problem ni njihov (ne) kvalitet. A najveci problem je grobarska uprava.
U ovakvim okolnostima tesko mi mozemo naprijed,Evropa plafon!
Problem je igracki kadar i igraci bez muda i karaktera,nije toliko problem ni njihov (ne) kvalitet. A najveci problem je grobarska uprava.
U ovakvim okolnostima tesko mi mozemo naprijed,Evropa plafon!
Lose drugo poluvrjeme.
Nazalost opet smo razocarani.
Poraz boli jer je od najvecih seljaka dosao, a nije da nismo navikli na razocarenja.
Moze se sad raspravljati ko je kriv.. Svi smo krivi...
Izaci jaci iz ovoga, popusiti kitu par dana dok se ovo ne zaboravi...
Krste sine makedonski, vjezbaj sutati na prazan gol... Koji je to prazan gol koji si promasio?
Idemo dalje...
Nazalost opet smo razocarani.
Poraz boli jer je od najvecih seljaka dosao, a nije da nismo navikli na razocarenja.
Moze se sad raspravljati ko je kriv.. Svi smo krivi...
Izaci jaci iz ovoga, popusiti kitu par dana dok se ovo ne zaboravi...
Krste sine makedonski, vjezbaj sutati na prazan gol... Koji je to prazan gol koji si promasio?
Idemo dalje...
Boli ovaj poraz u pitchku materinu. Zasluženo su slavili, razmontirali su nas. Nemamo se pravo žalit na sudijske greške.
Hajde, idemo dalje, nema kmečanja, skupit što više bodova do kraja regularnog dijela.
Sarajevo jedno je, umro bih zbog tebe!
Hajde, idemo dalje, nema kmečanja, skupit što više bodova do kraja regularnog dijela.
Sarajevo jedno je, umro bih zbog tebe!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Prava šteta, da smo izvukli bod držali bi priključak, ovako, imamo šansi za prvo mjesto ali nemamo prava na kiks u međusobnim duelima sa prve tri ekipe. Nažalost, sada imamo tri ekipe koje nam bježe 5-6 bodova i više nije dovoljno da jedan kiksa.
Moramo uzeti 6 bodova u preostale dvije utakmice, mislim da je to realno i završiti ovu polusezonu sa 35 bodova.
Zrinjski ima veoma lagane utakmice protiv Viteza i Čelika i oni će na kraju imati 40 bodova.
Željezničar gostuje Širokom i dočekuje Radnika, nama bi najviše odgovarala pobjeda Širokog ali da oni izgube od Borca u zadnjoj utakmici.
Nadam se da kiksevima Širokog i Željezničara u ove dvije utakmice bar da se njima približimo kako bi držali neki priključak.
Ali najvažnije je adekvatno se pojačati, pojačanja su neophodna.
Moramo uzeti 6 bodova u preostale dvije utakmice, mislim da je to realno i završiti ovu polusezonu sa 35 bodova.
Zrinjski ima veoma lagane utakmice protiv Viteza i Čelika i oni će na kraju imati 40 bodova.
Željezničar gostuje Širokom i dočekuje Radnika, nama bi najviše odgovarala pobjeda Širokog ali da oni izgube od Borca u zadnjoj utakmici.
Nadam se da kiksevima Širokog i Željezničara u ove dvije utakmice bar da se njima približimo kako bi držali neki priključak.
Ali najvažnije je adekvatno se pojačati, pojačanja su neophodna.
Ma bezveze se opterecivati sansama za prvo mjesto, to su Cala i Propuh davno prokockali. Zato smo i imali ovoliki pritisak pred ovaj derbi. Izvuci 6 boba do kraja bi bilo idealno, pa onda nek Musemic slaze sta se sloziti moze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pola sezone još ima do kraja, 6 bodova zaostatka, sami o sebi odlučujemo. Igramo odlično, danas ovo bila bi normalna utakmica da je drugi protivnik. Više želje Željezničar imao zbog jučerašnjih događaja, to malo boli.
Uzeti sada 6 bodova, pa na proljeće dotjerati ekipu i po titulu, možemo to. I dalje imamo najjaču ekipu uz Široki Brijeg i donekle Zrinjski, pokazali smo ti do sada. Treba igračima dati podršku, ali ko je lud da bude veća posjeta protiv Borca, do Aprila ništa, tada neka zagrmi zadnjih pet utakmica, a ove tri do lige za prvaka u lošijoj atmosferi dočekati.
Uzeti sada 6 bodova, pa na proljeće dotjerati ekipu i po titulu, možemo to. I dalje imamo najjaču ekipu uz Široki Brijeg i donekle Zrinjski, pokazali smo ti do sada. Treba igračima dati podršku, ali ko je lud da bude veća posjeta protiv Borca, do Aprila ništa, tada neka zagrmi zadnjih pet utakmica, a ove tri do lige za prvaka u lošijoj atmosferi dočekati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vidim Husref kaze ne zna zasto igraci nisu imali motivaciju . kljucni razlog je psiha sjetimo se derbya na kosevu kad su najavljivali da dolaze da proslave titulu na kosevu, Lendric vec najavio slavlje kod vjecne vatre a mi desetkovani umorni poslije kupa al proradi inat poginu na terenu i dobijemo ih . Danas nesto slicno oni maksimalno nabrijani nakon jucerasnje odgode i provokacija nasi nikakvi i nagazise nas posteno .
- robertkosar
- Kontakt:
Igrace bi uprava trebala pocastiti sa jednom platom manje za ovu blamazu od igre na gay areni

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa kako neko moze reci nesto ovim momcima i Husrefu. Pa mi smo od njih kvalitetnija ekipa duplo. Uzeli su nas samo na foru i na neku zelju, domaci teren. Pa brate mi nismo mogli dva pasa da sasravimo kakvo je blato bilo. Ja njima nista ne zamjeram, mada poraz boli. Stanojevic je jedna majstorcina velika, Adukor se malo izgubio. Ahmet igracina, Saric isto tako. Pavlovic strasan. Ovo danas nije stvar igraca, zalaganja, znanja. Ovo je nije bruka ni od strane Željeznicara, ovo je jedna velika bruka za Nogometni savez i drzavu, sto nas 25 godina poslije rata pate, a ne mogu da naprave 10 terena da se moze makar lijep fudbal igrat. Liga nam traje do decembra, a mi u oktobru nemamo uslova za igranje. Stidite se svi vi koji vodite ovaj fudbal u propast.
OGROMNA PODRSKA IGRACIMA I HUSREFU. UBJEĐEN SAM DA CEMO SE DO SAMOG KRAJA BORIT ZA TITULU.
Idemo dalje..
A VI KOJI NAPADATE EKIPU I HUSREFA POSLIJE PVAKVOG KRMETNJAKA STIDITE SE!!!!
OGROMNA PODRSKA IGRACIMA I HUSREFU. UBJEĐEN SAM DA CEMO SE DO SAMOG KRAJA BORIT ZA TITULU.
Idemo dalje..
A VI KOJI NAPADATE EKIPU I HUSREFA POSLIJE PVAKVOG KRMETNJAKA STIDITE SE!!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I Stanojevicu treci zuti ovo danas? Znaci Heric-Adukor-Rahmanovic vezni red protiv Borca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Posteno ljudi dobili ? Sta je kod spreje posteno, firaunluk jedinstven na svijetu...
Seljacka politika pali kod nas jel moguce, treba im je*at mater umjesto cestitke, svaka utakmica u onom smetljarniku mora imat bar 3 krivca prije nego sto pocne, MUP, savez, grad...
Seljacka politika pali kod nas jel moguce, treba im je*at mater umjesto cestitke, svaka utakmica u onom smetljarniku mora imat bar 3 krivca prije nego sto pocne, MUP, savez, grad...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Podrška šefu i momcima, nemojte bit karine od ljudi.
Btw, sreća u nesreći je što bi Herić trebao dobit sad 90 minuta za igru, zaslužio je!
Btw, sreća u nesreći je što bi Herić trebao dobit sad 90 minuta za igru, zaslužio je!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Apsolutna podrška Šefu i igračima.
Opet kažem, Velkoski ima dosta krivice u današnjem porazu zbog one slike i kur*enja.
Opet kažem, Velkoski ima dosta krivice u današnjem porazu zbog one slike i kur*enja.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Mene ne interesuje izvlacenje iza redaka konteksta i sta se tebi ili bilo kome svidja a sta ne od onoga sta sam ja rekao.Inijesta je napisao/la:Evo da pokusam ovako normalno mada nisi zasluzi, Tribina i ja i vecina ovdje je svjesna gamadi u upravi i prethodne garniture i ove sadasnje i pljujemo ih tako reci svakodnevno, al ti isto ljudi nisu FKS niti ce ikad biti, ja navijam i zivim za klub kojeg ti smetljarskim nazivas, volim legendu tog kluba Husrefa kojem ti psujes ovdje , takvi ko ti i ne trebaju dokaziti ni na tekme ni davat ilakvu podrsku, a taj sto dobija karte nek ih skuplja za uspomenu, ja i vecina ovdje odvajamo od usta i svojih i svoje porodice da bi kupovali karte , clanse, sezonske i da bi isli i bodrili voljeni Klub pp kojekakvim selimabordospartanac je napisao/la:Jesmo svjesni smo parazita koji su zatrovali klub takvi kao ti sa tribina a oni drugi iznutra oni koji ga puse takvi su kao ti.Inijesta je napisao/la:Husrefa ostavit dok god zeli nek bude trener, zasluzuje to i najbolji je trener u ovoj pisljivoj ligi
Ovaj gore sto nam klub naziva smetljarskim nek se svima napusi i ti i taj sto je dobijo karte pa sad ne ude kako ih valjda vise ne dobija
Svi smo mi svjesni kakvih govana imamo u klubu al ovaj post ne moze napisati navijac Sarajeva
Pogledaj strukturu ljudi u i oko pa ces se prepoznati.
A da te podsjetim covjek koji je dobijao karte kasnije ih je odbio a ne da mu je bilo krivo sto nije vise dobijao vec ih je sa zahvalnoscu odbio od onih koji prodaju maglu.
Necu da oduzimam svoje vrijeme i ovo mi je mucnina pisati.
Smetljarski sam nazvao da ti pojasnim posto ne vidis, naglasivsi od sada a to sada traje vec neko vrijeme kao i sto sam svjedocis upravom i cjelokupnom garniturom ljudi koji su tu.
Klub koji je vrijedio vrijedio je historijom obiljezen a svi se skoro sto je normalno samom pomeni toga dohvacate, tj., uspjeha kluba koji nekada bio sada nije.
Husrefa bilo kojeg trenera itd., i cijeli klub od ljudi koje poznajem ili ne volio sam isto i nemam potrebe vise koliko god ce se meni tesko biti suociti sa tom cinjenicom.
Klub koji se volio bio je nekada klub i voljelili su ga i vole ga do danas opravdano jos pokoji individualci ne misleci prevashodno na sebe a svjesno prepustajuci da druge "prozovem", cemu svjedoci garnitura ljudi ponavljam.
Da ti i ovo kazem ljubav ovdje mnogim ili ne ljubav sam primijetio i podrzavao odrzavao ambijent itd., kada sam kojekakve "strucnjacke" gluposti slusao.
Postujem sto si odvajao od usta ali sam i ja praznih crijeva i na koji jos sve nacin cisto radi napomene pratio ovaj klub samo da te podsjetim a ne da ovaj razgovor postane licna razmjena stavova sto bi drugima odgovaralo.
Vi nastavite dalje zelim vam srecu i FKS kojeg pratite, nemamo potrebe dalje diskutovati.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 41 gost.