Onda je na nas red na proljece, nek im se tad vrati sa kamatama mada sumnjam da bi prezivjeli ponovo nesta slicno nakon proslosezonskog gubitka tituleskoroalen je napisao/la:Jednostavno se vratilo. Vratilo se Star in the car kad smo ih ubili u pojam, a sad nas "mutavi" Zakarić posra poštenski. Vratili se storyji, najave, bahatost, kur.čenje... baš kao što smo mi njima vratili za 100 tisuća ispred Vječne. Titulu u aprilu upisali, e kara jarane. U svijetu fudbala se ove stvari dešavaju non stop, ko prati instagram profile Dortmunda i Schalkea mogao je vidjet najsvježiji primjer.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Zasto svi ovdje brane Husrefa? Do igraca je, ali i do njega je. Moro je bolje postavit igru. Ovako ispalo je da ga je Adzem totalno nadmudrio u taktici. Gurbeti su nas totalno nadigrali danas, i nemojte se vise vadit na teren...
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 27 nov 2017, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nije da niste navikli da svaki put ispušim kad bacim kladaru sa hrvatima.hilmo je napisao/la:Zamalo da ti post bude obrisan...uNbx je napisao/la:Ma jašta ba, yebat im sve od reda, sutra ih sviju po gradu tražit i dijelit im šamare.![]()
![]()
Nije tačno da se nisu danas borili, samo su smotani do zla boga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Posteno su nas ljudi na zemlju spustili. Na Borac bez 3 igraca iz prve postave , bilo kakva pobjeda na toj utakmici puna šaka brade.Stisnut sad redove uzeti 6 bodova i napokon ocekivati dobar prijelazni rok sa pojacanjima u odbrani ( 2 igraca barem ) i jos jednim u veznoj liniji , pogotovo dobro krilo . Sad se moramo vratiti svi u realnost i umjesto da protiv Borca ima 7,8 000 ljudi , sad ce opet t abrojka pasti na 2 000.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Zar treba biti slijep pored zdravih očiju ?
Husref je danas podjedak krivac za poraz kao i profesionalci od igrača.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
FK Sarajevo
Samo da vas obavijesitm da cu izbjegavati pisanje na svetoj temi do kraja godine. Ovo **** na avataru ne zasluzuje da se nalazi na istoj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bas tako.haris004 je napisao/la:Zar treba biti slijep pored zdravih očiju ?
Meni kod nas yebe živce uvijek taj strah od štrumfovskog udaranja i seljačke igre. Hajmo se ba pošutat poštenski na terenu, uvijek naši kmeče nešta. Budimo mi ti koji diktiraju uslove, nabit se malo, pa bokte Ahmetović može sam njihovu odbranu na leđima nosit a samo pada čim ga dodirnu. U petoj minuti se vidjelo da danas nema penala, i ni ja ga nikad ne bih svirao na ovakvom terenu. Zato se trebalo pofajtat poštenski.
Gledam snimak napada na korteo. Koja smijurija, naša dva momka izašla iz kortea, šest štrumfica bježi. Rikverc brigada.
Gledam snimak napada na korteo. Koja smijurija, naša dva momka izašla iz kortea, šest štrumfica bježi. Rikverc brigada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Boli poraz, posebno ako je to derbi al yebi ga sta sad. Idemo dalje. Dobit ove dvije utakmice pa onda u drugi dio sezone sa pojacanjima se pofajtat sa svima.
Ovaj bilde sto napada Husrefa pa poslije babu spominje nek se srami. Boli nas kara sta je tvoj babo radio. Husrefu nemam zamjerke, ako se iko danas vise od nas nervirao i ibretio onda je to on! Vi mislite sa su one nase balerine sprovodile sve sto je on zamislio?
Igraci su odigrali kao zadnji levati. Borili su se al to je bilo isto kao kad sin igra ruke protiv oca pa se kao bori a ovaj ga drzi kako hoce. Ne znam koji je razlog al Husref ce to sa njima rijesit to znam. Danas mi je pukao glas, i onako bolestan sam isao i jucer i danas a sad evo iz drogeraja sa kesom paracetamola i tajlol hotova. Al neka, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
Ovaj bilde sto napada Husrefa pa poslije babu spominje nek se srami. Boli nas kara sta je tvoj babo radio. Husrefu nemam zamjerke, ako se iko danas vise od nas nervirao i ibretio onda je to on! Vi mislite sa su one nase balerine sprovodile sve sto je on zamislio?
Igraci su odigrali kao zadnji levati. Borili su se al to je bilo isto kao kad sin igra ruke protiv oca pa se kao bori a ovaj ga drzi kako hoce. Ne znam koji je razlog al Husref ce to sa njima rijesit to znam. Danas mi je pukao glas, i onako bolestan sam isao i jucer i danas a sad evo iz drogeraja sa kesom paracetamola i tajlol hotova. Al neka, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da li se vi pravite budale ili? Kakvu će igru postaviti, samo mi to objasni, kako? Teren qurcu ne valja, ne možeš hodati, a kamo li loptu voditi. Snašao se i pobijedio onaj tim koji se brže prilagodio tim uslovima i koji je bio nabrijaniji. Ne možeš postaviti igru i taktiku, jer ne možeš dva pasa sastaviti. Da je Guardiola, ne bi je mogao postaviti..Vratnik10 je napisao/la:Zasto svi ovdje brane Husrefa? Do igraca je, ali i do njega je. Moro je bolje postavit igru. Ovako ispalo je da ga je Adzem totalno nadmudrio u taktici. Gurbeti su nas totalno nadigrali danas, i nemojte se vise vadit na teren...
Da se igralo na normalnom terenu, dobili bi ih 99%. Ali, nećemo o onome šta bi bilo kad bi bilo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nemojte pretjerivati. Izgubilo se od danas boljeg protivnika i to je to. Jest da boli malo više jer je derbi u pitanju ali idemo dalje ... pobjeda protiv Borca i sve je ok opet.
Sa 6 ili manje bodova zaostatka za vodećim na tabeli ući u ligu za prvaka je bio san nakon uvodnih kola. Treba momcima i Husrefu dati podršku protiv Borca.
Sa 6 ili manje bodova zaostatka za vodećim na tabeli ući u ligu za prvaka je bio san nakon uvodnih kola. Treba momcima i Husrefu dati podršku protiv Borca.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Normalno da i on snosi krivicu, ali treba mu se sad uskratit podrška i treba mu se psovat jer je ispalo kako je ispalo? Vratio nas iz mrtvih, počeli igrat nešto što liči na fudbal, nismo se snašli na ovoj oranici, igrači smotani i kad je teren ko čoha za bilijar, a ne po ovom danas.haris004 je napisao/la:Zar treba biti slijep pored zdravih očiju ?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- escobarpablo
- Kontakt:
Rekoh kiks. Ne treba pretjerivati i padati sad, dobro je što im ostaje Adžem, ova će ih pobjeda samo više zavarati, a tad će već biti kasno da uvide kakva je neznalica. Glavu gore, ima još mnogo da se igra.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Suphak, dosta te ziv bio!!zagorski je napisao/la:Velkoski da ima obraza,sam bi uzeo ispisnicu jos veceras.
Kurcis se nesta,a na terenu pichka teska bio. Jos napravis materijala da se sprdaju sa nama mjesec dana. Idi malo do Splita kurvo makedonska!!!
Ne znam sta moze Husref uraditi kad nama Adukor pravi 3-4 kardinalne greske danas i iz jedne primas gol, tu nikakva taktika ulogu ne igra
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- LegendKiller
- Kontakt:
Nadam se da je ovo bila lekcija onima koji ovdje Stanojevic nazivaju Lampard ove lige i slično, najbolji vezni red lige itd. Milion puta ispričana priča ali nikako da naučim. Zar nam Barbarić nije bio lekcija. Šta imaju igrači ismijavati protivnike pred utakmicu, to se ne radi, to nije profesionalizam, uredu klubovi i navijači da se prepucavaju ali igrači i to pred utakmicu. Tu mi nije jasan ni Husref, kako je ono uopće dozvolio, i onda se pita zašto je falio voljni momenat.
I je.bo više ove trenere koji posle utakmice kažu ne znam. Izgleda da će nam se desiti ono čega smo se najviše pribojavali a to je da Husref postane Cala.
I je.bo više ove trenere koji posle utakmice kažu ne znam. Izgleda da će nam se desiti ono čega smo se najviše pribojavali a to je da Husref postane Cala.
AlfredNobel je napisao/la:Da li se vi pravite budale ili? Kakvu će igru postaviti, samo mi to objasni, kako? Teren qurcu ne valja, ne možeš hodati, a kamo li loptu voditi. Snašao se i pobijedio onaj tim koji se brže prilagodio tim uslovima i koji je bio nabrijaniji. Ne možeš postaviti igru i taktiku, jer ne možeš dva pasa sastaviti. Da je Guardiola, ne bi je mogao postaviti..Vratnik10 je napisao/la:Zasto svi ovdje brane Husrefa? Do igraca je, ali i do njega je. Moro je bolje postavit igru. Ovako ispalo je da ga je Adzem totalno nadmudrio u taktici. Gurbeti su nas totalno nadigrali danas, i nemojte se vise vadit na teren...
Da se igralo na normalnom terenu, dobili bi ih 99%. Ali, nećemo o onome šta bi bilo kad bi bilo.
Ma bravo brate, po ovom terenu ni Guardiola nebi postavio nista. Jednostavno nas dobili na malo vecu borbu i to je sve.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nije ga Adzem nadmudrio nego Misimovic sa ciganskim detaljima... Sjeckanje, odgadjanje sve to itekako utice, proveli su u karantinu cijelu proslu sedmicu, spremni, nafurani dosli a cigani lopate nemaju, lopti nemaju, uopste se nisu spremali za utakmica, sve je to dio seljacke politike... Pocelo je sa odgodom njihove kup utakmica a zavrsilo se ovako... Mnogo ustupaka za plavu ku*avu...Vratnik10 je napisao/la:Zasto svi ovdje brane Husrefa? Do igraca je, ali i do njega je. Moro je bolje postavit igru. Ovako ispalo je da ga je Adzem totalno nadmudrio u taktici. Gurbeti su nas totalno nadigrali danas, i nemojte se vise vadit na teren...
Zasto da se mi vadimo na teren kad su Belgijanci vec rekli da nisu na boljem terenu nikad igrali... Valjda oni znaju sta je dobro a sta nije..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kako su oni mogli? Jel im dragi Allah poslo specijalne kopaacke? Ili su oni izasli na zagrijavanje i da osjete teren nocas u dva? Vezali su igru sto puta bolje od nas, treba bit realan i rec. Pusti vise te "da je bilo ovo i da je bilo ono...", ne pije vode. Adukor se ne snalazi vidilo se odmah, mi ne smijemo izgubit bodove znaci MIJENJAJ odmah, Morinho je znao igrace poslije 20 minuta promjenit pa i one koji su usli ko zamjena. Znaci kriv je, jasta je nego kriv. Boli ovaj poraz.AlfredNobel je napisao/la:Da li se vi pravite budale ili? Kakvu će igru postaviti, samo mi to objasni, kako? Teren qurcu ne valja, ne možeš hodati, a kamo li loptu voditi. Snašao se i pobijedio onaj tim koji se brže prilagodio tim uslovima i koji je bio nabrijaniji. Ne možeš postaviti igru i taktiku, jer ne možeš dva pasa sastaviti. Da je Guardiola, ne bi je mogao postaviti..Vratnik10 je napisao/la:Zasto svi ovdje brane Husrefa? Do igraca je, ali i do njega je. Moro je bolje postavit igru. Ovako ispalo je da ga je Adzem totalno nadmudrio u taktici. Gurbeti su nas totalno nadigrali danas, i nemojte se vise vadit na teren...
Pozdrav za svu "palu" bracu a narocito za @unbx.
Sta reci, nedostatak volje, cokirali su najvazniji igraci iz zadnjih par tekmi, narocito Marko i Adukor. Pohvalio bih Rahmanovica, uspio je donekle nesto povezati kod nas, ali ne moze sam. Idemo dalje, 6 bodova u naredne dvije tekme su imperativ.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.