FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Penis Cenan ne moze dovesti materu svoju a ne nekog igraca..
Tako je Borreli mrtvi pitar.
Neki bas umislili da cemo mi placati desetine hiljada ili stotine hiljada obestecenja maraka za neke igrace.
Lako je ovdje napisati Cenan ne zna dovesti igraca, dovedite ga vi da je provjeren (kvalitetan) da hoce igrati u nasoj ligi i ono onajvaznije za platu koju mu mi mozemo dati - koja nije visoka naspram europskih.
Lako je ovdje napisati Cenan ne zna dovesti igraca, dovedite ga vi da je provjeren (kvalitetan) da hoce igrati u nasoj ligi i ono onajvaznije za platu koju mu mi mozemo dati - koja nije visoka naspram europskih.
- Zeljeznicar -
Mozda bi on i doveo da imamo vise love.
Probali smo sa Vukoticem,Jasarevicem,Subicem, Ordagicem,Gotalom, ali nije islo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako se ne pojacaju kako treba morat ce Cenana stavit na manijacki sud da polaze racune, ili zeljo toliko los ekonomski da nwmoze pratit Cenana i petroviceve zelje ili Cenan nije u stanju dovesti kakvog kvalitetnog igraca, zar nisu u stanju dovesti kakvog dobrog afrikanca ili neke brazilce , ma bilo sta da raja ima bilo kakvu nadu pred sezonu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Neki ovdje fakat misle da Cenan treba da leti po regionu i svijet da skautira kojekakve igrace. Ljudi dragi da mi imamo milione pa hajde ali ovako srati oko dovođenja kad je jasna situacija je krajnje bezobrazno.
- Zeljeznicar -
Neki ovdje misle da treba osvojiti titulu ove sezone i da treba dovesti pojacanja za takav podvig. Ako pojacanja nisu Cenanov posao onda nam reci sta jeste
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nema para za takva pojacanja sta ti nije jasno. 
Krpimo se sa ovim sto ima u nasoj ligi i po neki slobodni igrac iz regiona.

Krpimo se sa ovim sto ima u nasoj ligi i po neki slobodni igrac iz regiona.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Za sve te igrace ima opravdanje.LjoZee je napisao/la:Mozda bi on i doveo da imamo vise love.
Vukota i Jasar, na njima Krupa misli zaraditi milione

Subic skup za posudbe.
Ogrdagic ce dobiti 50k od Mujka da ne bi dosao u Zelju

Gotal lazov ko lazov.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
[quote="Zenzo"]Nema para za takva pojacanja sta ti nije jasno. 
Krpimo se sa ovim sto ima u nasoj ligi i po neki slobodni igrac iz regiona.[/quote
Ma meni je sve jasno samo cini mi se da ljudima u klubu nije jasno da se bez ulaganja u ekipu ne moze napredovati. Ne moze se svake godine naci 3-4 igraca koja su bez ugovora i koja ce biti pojacanja.

Krpimo se sa ovim sto ima u nasoj ligi i po neki slobodni igrac iz regiona.[/quote
Ma meni je sve jasno samo cini mi se da ljudima u klubu nije jasno da se bez ulaganja u ekipu ne moze napredovati. Ne moze se svake godine naci 3-4 igraca koja su bez ugovora i koja ce biti pojacanja.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nama treba napadač i prekucaćemo ovu ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Ima jos 4 dana, vjerujem da ce se dogovorit oko Vukotica, vjerovatno su oni ovo ljeto ocekivali nekih 150-200 hiljada eura za njega, ali ne ide to bas tako, nece niko izvalit te pare za nekog igraca iz neke krupe u bih ligi, koliko god on dobar bio. Medjutim oni te pare mogu dobit procentom od sljedeceg transfera ako ga nama prodaju, jer ipak da se ne lazemo i bez ikakve lazne skromnosti Zeljo je ime! I to veliko i na balkanu i dalje od Balkana, zna se ko je sve poniko u Zelji i ko je igro u Zelji. I ovi zadnji transferi nekoliko posljednjih godina to dokazuju. Uzet cu primjer Visce, otiso u tursku za neku sicu sto se njih tice a danas odbijaju ponude preko 5 miliona eura za njega, onda Bajic otiso za 500 hiljada eura, danas vrijedi 20 puta toliko, sljedece sezone Hadzija ce isto tako vrijedit. Onda ove sezone ode nam igrac u bivseg prvaka Francuske. Tako da se nadam da ce ovi iz Krupe postupit pametno i ne zahtjevat neke basnoslovne cifre vec se ugradit u sljedeci transfer, i dobro i nama i njima.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlicna vijest danas najljepsa od svih mogucih vijesti, Hvala bogu dosad je svaki prihod iso u nasu kasu u nas klub, pogotovo sto nemoramo igrat na Lavoru a pritom da placamo... E sad samo da nasi igraci tamo poginu i ostave srce za prolazak u trece pretkolo jer Docekat Ekipu poput Brage nije mala stvar mislim da ce bit Grbavica premala za sve navijace ako izborimo trece pretkolo... Hajdeeeee ZeljoscootzzZzTM87 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/stadion-grbavi ... olo/27221/
JAKOOOOOOOOOOOOOOOO

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ja bih vala na Koševu igrao ako budemo prošli dalje. Veće bi zarada bila za klub jer svakako bi ispali od Brage pa da igramo i na male golove.

Ima to da bi vise na kosevu zaradili ali opet ja neki dan razmisljam kako mi se sad zgadilo kosevo poslije one fantasticne atmosfere ove dvije utakmice i kako ne bih vise nikad volio da igramo gore ove evropske.
Kosevo je proslost za nas, od naredne godine i trece i play-off cemo igrati u Dolini.
- Zeljeznicar -
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakav lavor i qurci, gore više ni na dženazu. Fuj!
Bravo za ove prelijepe vijesti!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
isto misljenje dijelimNeandertalac je napisao/la:Kakav lavor i qurci, gore više ni na dženazu. Fuj!

I grupna faza aBdZenzo je napisao/la:Kosevo je proslost za nas, od naredne godine i trece i play-off cemo igrati u Dolini.

Trenutno korisnika/ca: lakilone, mamonelafo, ristagrad, UltraSa46 i 53 gosta.